Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Nešto mi drži telefon awake i ždere bateriju... Imam sve živo, viber, messenger, fb, wa... Ranije je gubio po 2 ili 3 %. Ovo je užas sada.
d7268a7820fb08c2835581e78ff95a3d.jpg
46e12ce5bc2777b58131509f6531892a.jpg
adbda04712e5dbdc0f064b8b05be6ed9.jpg

Poslednja izmena:
Zvao sam danas begram, nema ona pojma ni koliko kosta, a za 910c ima samo kameru ...

Osim neke aplikacije i signal ti je loš + viber i biće dobro ako preteraš 4h SoT-a :)

Izem ti i tw i lolipop i viber i sve zajedno... :D Ranije po 6 sati, sada sam srećan kada dobaci 5... [emoji23] Mada navukao sam se na spotify po ceo dan radi... :) Jel ima neka fora za free aplikacuju?

Možda to nije tačno. To su samo nagađanja... A i ima već tema o note 5 na benchmark-u... [emoji14]

Planiram da uzmem neku eksternu bateriju/punjac za fon, a od izbora imam Xiaomi i Pisen. Koji da uzmem od ta dva?

Xiaomi a ako pare nisu problem Aukey. Ako imas nekog da ti posalje iz inostranstva onda samo Anker.

Sta je ta aukey sto pominjes da je bolji od xiaomi-a, daj neki link?!

Znam da je negde vec pisalo ali ne mogu sada da nadjem pa ako nije problem da mi kazete koja je najbolja verzija jel 910C ili neka druga posto planiram da uzmem note4? Hvala unapred

Da, kupi sa tom oznakom.

Ok, a posto je lik iz nove varosi a ja iz smedereva a telefon je uzet u vipu, da li ako mu nesto ne daj Boze bude ja mogu da iskoristim gqranciju ovde ili to mora licno on tamo gde je uzet telefon?

Ok, a posto je lik iz nove varosi a ja iz smedereva a telefon je uzet u vipu, da li ako mu nesto ne daj Boze bude ja mogu da iskoristim gqranciju ovde ili to mora licno on tamo gde je uzet telefon?

U vipu vrv neces moci da ostvaris garanciju. Bitno je da ti da fiskalni i garantni list, pa mozes nositi u ovlasceni servis bez problema.

Ne znam da li ima racun pitacu ga posle dobio je fon preko firme ali kaze da je uzet u vipu.

Mogu li preko droid info da proverim da li je fon original?

Ok hvala. Ima racun i garanciju ali sam opet skeptican jer ga daje za 370e sto je ipak dosta jeftino. Zato zelim da proverim i preko aplikacije.

imas i par sajtova na internetu tipa imei.info koji sluze za proveru

Pazljivo samo sa tim likovima...meni je navodno lik iz Novog Pazara pokusao da uvali kineza kao originala. Naravno, kutija i papiri sredjeno, pecat iz VIPa, spolja izgleda kao original. A onda ga upalis i skontas jadnu rezoluciju ekrana i u podesavanjima drugaciju oznaku modela, tako da svakako budi pazljiv, jer ako ides na "imei se poklapa i izgleda kao N4" mozes lose da se provedes.

Otvoricu aplikaciju i proveriti procesor,ram , rezoluciju pa cu videti.

Ok hvala. Ima racun i garanciju ali sam opet skeptican jer ga daje za 370e sto je ipak dosta jeftino. Zato zelim da proverim i preko aplikacije.

Ako ti je sumnjivo nemoj ni kupovati. Nov za te pare nema sanse da nadjes. Da je 470e pa i hajde ali ovako prejeftino.

A sto se tice proveri imei koda na sajtovima to ti apsolutno nista ne znaci i to uzmi sa rezervom. Ja sam uzeo S4 i S5 iz Telenora i zanimalo me da proverim. Izaslo da su neki levi telefoni. Naravno, nidje veze, telefoni 100% original ali na tim sajtovima izlazilo nesto drugo.

Xiaomi a ako pare nisu problem Aukey. Ako imas nekog da ti posalje iz inostranstva onda samo Anker.

Narucen Xiaomi 10400 mAh, ti drugi nisu mi dostupni uopste. I ovaj ce raditi posao vjerujem, djeluje kvalitetno.

Ne treba biti naučnik da provališ. Ali tako nešto treba obavezno lično pazariti...

Jedino original note ima olovku koja reaguje na digitizer koji se nalazi ispod ekrana. Ne treba vam tu nauka i provera. Izvadis olovku i ako reaguje na 1cm od ekrana tj vidi se onaj kursor i reaguje drugacije na pritisak tu nema greske. Jedino to kinezi jos uvek nisu iskopirali. Bar koliko ja znam

Nazad
Vrh Dno