Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oki, znaci ipak "samo" kasni 🙂 Mrzi me da se cimam oko XEO ako ce u narednih mjesec stici apdejt.

Pa tako mesec-dva-tri kao sa Lollipop verzijom 🙂

ps. baterija progledala prelaskom sa vibera na whatsapp i deinstaliranjem amazon shopping aplikacije

screenshot2015-06-05-22-.png

Poslednja izmena:
Jel ima neko drugo resenje za omogucavanje LTE-a na 4.4.4 ili bas mora na Lolipop?

Prosto mi neverovatno da nema LTE opcija na 4.4.4.

Root na 4.4.4 je takodje opcija.

Gospodo nasao sam se pred problemom. Naime ,telefon radi sasvim normalno mislim na mikrofon i slusalicu. Ali kad koristim watsapp i viber odlicno cujem sagovornika on mene ne. Napravio sam i mali ogled i koristio zenin tel kad pricam u moju slusalicu kod nje se ne cuje nista, kad duvam u slusalicu cuje se taj zvuk.
Sad vidim na netu da je to opste poznat problem. Neverovatno mi je da promenim tri android telwfona i ne mogu da sredim problem sa twiterom,odnosno me dobijam notifikacije nego svaki put moram da udjem u apl da bi video notofikacije. I sad ovo

Poslednja izmena:
Uh.. M pre kraja godine. Nesto ne verujem u to,pogotovu sto treba prodati note 5.
http://www.youmobile.org/blogs/entr...-get-Android-M-Updates-by-the-End-of-the-Year
a5670411fa55eadfdde72011aee90bb2.jpg

Koja ti je verzija note 4 telefona?
Ima neka azijska H koja nema LTE...

Uglavnom flešni zadnji XEO Poland Lollipop, factory reset I ako posle toga nemaš pod settings/more networks/mobile networks/network mode LTE onda *** 🙂

Poslednja izmena:
N910C, SEE firmware.

Ne znam da li ima neke veze. Jutros ubacim grcku karticu 4G koju koristim na letovanju i pojavi mi se opcija LTE, i cak na pretrazi izadje MTS 4G.

Odem jutros u poslovnicu i zamenim karticu i opet nista. Misle da je do kartice jer je telefon ne prepoznaje kao 4G. Moguce da ima neko ogranicenje na 4.4.4 za nase kartice sto je naknadno sredjeno u Lolipop-u.

U najgorem slucaju rutovacu telefon i instalirati jednu apk sa XDA (ili naci onaj lteon) i omoguciti LTE.

Nisam bacio 500e na telefon a da ne mogu da radim sta hocu 😉.

Btw, jel moguc downgrade sa Lolipopa na Kitkat?

Poslednja izmena:
***, poslušaj šta ti je Danilo predložio i to ti rešava sve!

Navalio čovek po svome pa to ti je 😀
Imaš opciju LTE i kada nemaš 4G karticu - to je do stock roma i treba da se nalazi pod :

settings/ more networks/ mobile networks/ network mode/ LTE

E imao neko problem da mu telefon kaze da Nije registrovana SIM kartica i da trazi restart? Nadam se samo da suntava Telenor kartica nije ostetila sam telefon posto na nju sumnjam jer su mi uvalili navodno 4g koja ne vidi 4g mrezu a pritom nemaju drugu da mi izdaju trenutno...

To se meni desilo jednom. Samo sam restartovao i više se nije ponovilo. Isto telenor.

Meni se javlja evo 3x a telenor signal u novom naselju stepa stepanovic je uzas ispod trosarine na 3 telefona koja su na telenoru mi se zadnja 2-3 dana gubi mreza (signal) pa se mozda zbog toga pogubi mob i izbaci da nema sim kartice...

Meni se javlja evo 3x a telenor signal u novom naselju stepa stepanovic je uzas ispod trosarine na 3 telefona koja su na telenoru mi se zadnja 2-3 dana gubi mreza (signal) pa se mozda zbog toga pogubi mob i izbaci da nema sim kartice...
Novo naselje je u svakom pogledu očaj. Tu ne radi dobro ni mts ni vip, provereno.

Navalio čovek po svome pa to ti je 😀
Imaš opciju LTE i kada nemaš 4G karticu - to je do stock roma i treba da se nalazi pod :

Pobedio si. Instalirao sam najnovijeg Poljaka. I dodje i LTE opcija i dodje mreza. Moram samo da primetim da mi je skroz neobicno sa ovoliko animacija.

Sreca pa imam 2 rezervne baterije da ne moram jos o tome da mislim.

Isključi animacije ako ti smetaju, Lollipop za nijansu ima slabiju bateriju ali zato izgleda lepše 5 puta 😉

Pa i hocu. Baterija me ne brine jer ja svejedno bez 2 baterije dnevno ne prolazim. Samo je frustrirajuce kad pljunes novac za telefon i on ne radi kako treba "out of box".

Probao ja i ne ide 😉.

***, ne trose svi isto bateriju a i ne zalim se. Kosta vise (3 baterije) ali da se ne lazemo, ni telefon nije jugo vec mercedes medju telefonima. Kakav telefon, takvi i troskovi.

Da mi je radni dan drugaciji da sam u pokretu kao prosecan covek, drugacije bi bilo...

Dok sam koristio G3 cesto sam radio backup sa njihovom LG app kako sad to da vratim na Note 4, da li ima neka app koja cita .lbf file ili nekako da uradim restore ?

Preko XDA foruma me zamolio lik da mu pomognem oko LTE opcije ...
Naš čovek, živi u Trstu, a telefon kupio za tržište Iraka - SM-N910H verziju 🙂
Krenem da čitam i imam šta da vidim :

4g-n910h.jpg

Tuga 🙂

Jedini način da se dobije 4G opcija je instalacija Sweet ROM-a - http://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-sweet-rom-v2-nj4-4-4-4-t2923953
Pa onda instalacija Phone INFO ★Samsung aplikacije- https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=sl
Onda se nađe 2263 kod u delu Secred codes i klikne Launch 0

2263.jpg

Odabrati LTE BAND PART1
Odabrati LTE BAND 3 ili već koji treba u zavisnosti od zemlje - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe
Odabrati menu >> END

lte-bands.png

Eto možda nekome zatreba ovo ...
Ukratko Samsung softver - što da bude lako kada može da bude patnja 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno