Tu je jos kitkat, na lp je drugacije.Svi review-i koje sam pogledao prilikom auto-fokusa prikazuju krug koji se kao popuni dok kod mene samo vizuelno vidim da izoštri ali nema tog kruga. Kada ručno dodirnem ekran onda dobijem taj krug. Kako je kod Vas? Da li je možda do neke opcije? Definitivno nije kao na snimcima koje sam gledao tipa ovog recimo https://youtu.be/A2mYgC5Hhtc
Ukljucis grid tj mrezu i imas lep orjentirPretpostavio sam ali rekoh da pitam ipak, na S4 sam takođe imao kvadrat koji pozeleni kad fokusira i definitivno je lakše sa nekim orijentirom ali dobro. Hvala.
Ja nemam nista od toga. Uradi update, hard reset i onda vrati aplikacije.A problem sa "mute" opcijom, battery drain, i blocking mode?
+1Šta ti fali samsung aplikaciji za poruke ?
Ili nju ili https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=en , sve ostalo ...
Nije baš tako
Ima bagova, ali manje nego na kitkat-u i lepše izgleda ...
Samo treba posle fleša da se odradi iz rikaverija reset (Volume UP + HOME + POWER u isto vreme kada je ugašen telefon )
![]()
I ja sam juce pazario originalni s view i stvsrno perfektno leze. Jedino sto staklo neksd smeta pri fotkanju ali dobro bolje za ekranStigao mi S view cover za Note4, kvalitet izrade je u skladu sa modelom za koji je napravljen, vrhunski. Dopala mi se i ona LED wallet futrola, samo sem što lepo izgleda nije funkcionalna kao S view cover. Sve preporuke za ovu futrolu zaista je sjajna.
Boe3 - much better sound on headphones. On boc3 when i changed sth in equaliser music was not as loud as in normal. The vibration on keyboard dont disapear after turning off battery save mode. More animations in battery save mode and phone is snappier in this mode. Bettrr memory management. Now i can turn off app in recent app and it wont restart itself. I think that there is more of changes little ones but still and the gsm signal is better for me and others hear me better - previously it wasnt so good.
Poslednje što ti treba je da odeš na put a telefon ostane na stolu soft brickovan,veruj mi.. Osetio na svojoj kožiMa bice mnogo fotkanja, poslednje sto mi treba jeste da mi onemoguci blic na ispod 15% baterije. Onda barem kamera mod neki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari