Nema veze rut sa time - isto mi je zezalo i dok telefon nije rutovanDanas sam "shvatio" da Samsungov SmartView 2.0 app, kao i "Screen Mirroring" ne rade ma rutovanim telefonima!!!šiti šljamsung fore...
Za Screen Mirroring ima fora. U build.prop se doda sledeći red: wlan.wfd.hdcp=disable
Ali za SmartView 2.0 na žalost nema rešenja... šljamšungovci.:smackbum:
I još nešto. Da li je svima koji imaju problem na 5.0.1, bug od par sekundi pri dolaznom pozivu (hello hello bug), telefon rutovan!?
Pitam ovo jer sam juče malo testirao sa stok bez ruta i nisam imao niti jednom ovaj bug! Ali kad sam ga rutovao problemi su se javili!?:trust:
Sto moras da punis praznu bateriju?! Ako se vec izivljavas telefonom (kao ja recimo gde u 12-14h napravim 6-7h sot redovno), ubodes odma powerbank i prakticno ti se ne prazni baterija uopste. Posebno sam napomenuo model od 16000 jel lepo lezi u ruci zajedno sa telefonom kada se drzi.
U bilo kojoj verziji dodatna baterija je bolje rešenje. Swapujes bateriju i gotovo. Ne znam kome uopšte treba taj power bank kada je note serija u pitanju. Ako se baviš kancelariskim poslom, onda ti je svejedno koristio punjač ili power bank da dopunis telefon. A ako si u pokretu, kako te ne smara da vucaras power bank I kabal, zar nije lakše izvaditi malu batwriju iz džepa i promeniti je? [emoji1]Sto moras da punis praznu bateriju?! Ako se vec izivljavas telefonom (kao ja recimo gde u 12-14h napravim 6-7h sot redovno), ubodes odma powerbank i prakticno ti se ne prazni baterija uopste. Posebno sam napomenuo model od 16000 jel lepo lezi u ruci zajedno sa telefonom kada se drzi.
Pa note 4 je 500-520 eura novi pa izracunaj sadmislio sam da kupim nov za kes,to me zanima,nismo se razumeli?
Nisam te ja razumeo...mislio sam da kupim nov za kes,to me zanima,nismo se razumeli?
Nema opcije za iskljucenje osim ako ne izaberes neki drugi mod. Po difoltu je auto. Imas tamo nekih raznih modova pa i da skines dodatne sa samsung store-a.Zna li neko kako isključiti ovu opciju u camera? To mu je kao neki auto night mod, to sam na S4 isključivao jer je postojala opcija, na Note4 je sada ne mogu naći.![]()
What I'm quite unhappy with, on the other hand, is the swipe-type fingerprint scanner. I had it set up instead of a lock screen PIN for about a week – time during which I had to endure the frustration and embarrassment of it failing to reliably read my fingerprint. Sometimes it worked, of course, but when it didn't, it was because I was swiping either too fast or too slow, or because I was not swiping vertically, or because my finger wasn't precisely positioned in the center of the scanner. It was also prone to failing if my hands were slightly moist, like right after I had washed them. All in all, the Samsung Galaxy Note 4 is a high-end product, and half-baked features like its fingerprint scanner don't belong on it.
Iskljuci qc, definitivno je dosta bolja baterija. Sto se tice otiska, slazem se. Ako se snimi iz razlicitih uglova, radi bez problema.Ako se lepp snimi otisak iz svih uglova i ako se ne zuri radi 10/10 baterija mi je def losija od LP mada od tad sam i poceo uvek da koristim FC tako da je mozda do toga.
Restartuj telefon, i ostavi ga 5 min na miru, i lipi onda antutuNemam običaj da testiram uređaj raznim bench testovima ali sam na nagovor kolege proverio koliki skor imam na Antatu testu. Na moje veliko razočaranje dobio sam samo nešto preko 39.000 poena.
Model je 910c da li neko može da mi kaže zbog čega imam tako mali skor? Inače pre testa sam restartovao telefon, na njemu je oficijelni 5.01.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari