Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ma daj bre,kao da kamera na notu 4 vec nije sjajna out of the box!!
 
Наравно да јесте али кад већ може, зашто да се не испроба сав потенцијал? ;)
 
Ubacivao sam ja na proslom koji sam imao i na demo verzije koje sam prodavao. Video je dosta bolji ali zato 500mb min snimka. Fotke mozda u nekim situacijama bolje ali samo za vesto oko i kod zumiranja do detalja
 
Fina je je baterija. Ja sam zadovoljan... :)
8f5b55145a4e81d1491d5fc886160730.jpg
33bbaf3bb5f34dca8ff5cdd57f06472e.jpg
6569ffd996185ba66d31ef492688c7f6.jpg
 
Sasvim solidna autonomija,posebno kad se obrati paznja na signal koliko je los; jos ako si na hspda mrezi sve vreme...
Mada z3 i z3c prilicno bolji,cisto ako nekoga interesuje.
 
Neverovatno, jutros je u moju ulicu stigao LP!!!
Fascinantna brzina izbacivanja update-a, ni 6 meseci kasnjenja od predvidjenog datuma :)
 
Pozdrav ljudi, padobranac sam u ovoj temi :D
Kratko pitanjce, drugar uzima note4, pa se dvoumi izmedju s805 ili exynos? Isto koštaju...
 
Exynos.
 
Prvi bagovi kod mene na f modelu.Prvo nece da udje u kameru nekoliko puta.Prebacih na prednju kameru tu zakova i pise da nije moguce,pa posle toga vise nece ni glavna kad je ova zaglavila.Posle restarta sve radi,pa zatim shazam blokirao.Lepota,ebo me lolipop u dupe.
 
Poslednja izmena:
Nista nisam radio ali ako se ponovo pojavi bice totalni reset.
 
Pa to je taj reset...i uradi,nemoj da cekas da se ponavlja ;)
 
Pozdrav svima, znam da se vec pisalo o ovome ali ajde ponovo... Postoji li resenje za kasnjenje mikrofona pri javljanju, cini mi se da se tek na drugu rec aktivira. Telefon sam uzeo preko mts-a, pa razmisljam o reklamaciji.
 
Nema veze gde si nabavio telefon nije to do njih nego do Samsunga...

Iritira kada ne možeš da se javiš na telefon koji ni malo nije jeftin!
 
Pozdrav svima, znam da se vec pisalo o ovome ali ajde ponovo... Postoji li resenje za kasnjenje mikrofona pri javljanju, cini mi se da se tek na drugu rec aktivira. Telefon sam uzeo preko mts-a, pa razmisljam o reklamaciji.
Rešenje je da napraviš neke neartikulisan zvuk i posle normalno radi. ;) Šalu na stranu primetio sam i ja to. Neki put se dešava neki put ne. Čini mi se kada ja prvi kažem halo da me onda ne čuju. Možda ako pričamo "AHOJ" kao što je Graham Bel prvobitno zamislio... :D
 
Stvarno je postalo iritantno(halodahalo) u toj meri da razmisljam o zameni telefona sa kojim sam inace prezadovoljan. Steta, a ne znam ni sta bih uzeo.. Cudi me da ne izbacuju neki update kojim bi se ovaj problem resio [emoji36]
 
Zabole samsung za probleme predhodnih telefona. Cim se pojavi naslednik ili novi galaxy pokake se odmah po predhodnom. To rade godinama u nazad.
 
I opet prodaju 60miliona flagship-ova godisnje...
 
Pokušavam da nađem taj problem na Google(androidcentral) ali mi ne uspeva...
 
Poslednja izmena:
Očigledno loše. Baš glupo ali to Samsung hoće da ne zračimo glavu na početku razgovora... ;)
 
Sa LP radi mozda za nijansu brze, no nista specijalno (mada i do sada je bio brz pa nije problem). Generalno razlike su minimalne u svemu.

Ono sto me iritira je da lag od trenutka pritiska dugmeta za pregled aktivnih aplikacija do trenutka kad se one pojave na ekranu nije uospte smanjen, i dalje je tu iritantnih, neobjasnjivih sekund kasnjenja (Exynos verzija ovde znatno manje kasni ako se ne varam).
E sada, kada se ovaj lag ukombinuje sa ingenioznim poslednjim Googlovim updateom Chrome-a gde tabovi vise nisu smesteni kao do sada unutar samog browsera vec da bi im se pristupilo neophodno je ici preko tog active apps prozora (pride jos usled toga tabovi budu izbrkani, nepregledni i rasuti i prenatrpavaju ovaj meni), koriscenje vise tabova u Chrome-u postaje vrlo iritantno iskustvo, a uticaj ovog laga je izrazeniji nego ikada...
 
Nazad
Vrh Dno