Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Na tabletu bar Note 4 slike izgledaju 3 puta bolje.

Na PC-u takodje. Nema tu greske :d

bas su opasne slike na note 4. bice zanimljivo poredjenje sa ip6.

Kada izlazi ovaj novi note?

Oktobra kreće prodaja u 140 zemalja sveta, ali na nekim tržištima je prodaja krenula pre tri dana. Neki od prvih kupaca prijavljuju defekte, navodno ekran i kućište nisu lepo sklopljeni, prostor između njih je širok toliko da je moguće ubaciti vizit kartu ili par listova papira:

galaxy-note-4-issues.jpg

izvor

Oktobra kreće prodaja u 140 zemalja sveta, ali na nekim tržištima je prodaja krenula pre tri dana. Neki od prvih kupaca prijavljuju defekte, navodno ekran i kućište nisu lepo sklopljeni, prostor između njih je širok toliko da je moguće ubaciti vizit kartu ili par listova papira:

galaxy-note-4-issues.jpg

izvor
:d:d
E jesu slepci..neće ih metal :) mada je možda ovo samo sporadično..reklamiraš i gotovo...Ili su požurili za Apple novitetom pa greše...

Uh mnogo mi se sviđa kako izgleda (što je skoro pa nemoguće kod Samsunga) + olvčica :)
Samo verujem da će cena biti zeznuta ...

Zato nikad ne treba biti "early adopter"... sačekaš da se stabilizuje situacija na tržištu, istestiraju uređaji, ispeglaju mane i onda kupuješ :)
Upravo tako...
Uh mnogo mi se sviđa kako izgleda (što je skoro pa nemoguće kod Samsunga) + olvčica :)
Samo verujem da će cena biti zeznuta ...
ja očekujem kod nas u preporodaji 800 eu pa posle da pada...kao i sa N3...znači, negde proleće,leto 2015 da se cena smiri na neku normalu.

Eto ti sacekaj godinu dve pa neces biti "sulud".
Ni sad vec nije 800 vec 650e, al kontam da ko se potrudi moze naci i za 800.

ja neću čekati n4.... Kod nas nema u oglasima za 650 eu još...Tako da lupaš..
A ti kupi ako voliš za koliko hoćeš...
Inače komparacija:

(Powered by frubar.net)

Poslednja izmena:
Mislim da je taj gap tu zbog materijala/silikona koji se nalazi izmedju alu rama i displeja. U prevodu,ako mobilni padne na ram manje su sanse da pukne ekran.

Pa valjda je mogla neka guma ili nesto da se udene tu da ublazi vibraciju, a ne rupu da ostave?

Kad se setim kolika se panika dizala sto pojedini modeli HTC M7 imaju mali gap, Samsung se svakako nece dobro provesti. Jos je ovaj gap sa prednje strane telefona, taman da izbija oci kad god uzmes telefon u ruke.

Kad je Apple sebi dozvolio ovakve propuste sta ocekivati od android proizvodjaca koji samo stancuju telefone i imaju na desetine telefona u ponudi? Apple je imao mnogo vise vremena za razvoj IP6+ pa su napravili veliki propust, da ne ispadne sada da branim samsung ali vecina proizvodjaca u poslednje vreme ima probleme sa izradom i kontrolom kvaliteta sto je narocito prisutno u prvom mesecu prodaje.

Jednostavno treba sacekati 2 meseca sa kupovinom, da sve izadje na povrsinu o uredjaju i da prodju fus prve serije a kao bonus posle 2 meseca tu je i niza cena + veci izbor za kupovinu (kad se pojave primerci sa domacih mreza po oglasima).

Cini mi se da je samsung imao ove gap probleme i sa S4/N3 pa se sredilo sve, nema sanse da ce ovo ostati tipski problem Note serije. Ne kazem da je ovo u redu i da nije problem, daleko od toga ali je ocigledno da su se ispalili, verovatno zbog pokusaja da sto pre pocne prodaja.

Poslednja izmena:
A ne,reci ce: "Jeste,zeznuli smo,postoji gap.Zao nam je,dobicete novi uredjaj".

Ovaj odgovor je ekvivalentan onom applovom "you're holding it wrong"..

Nazad
Vrh Dno