Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Jel moguce da je s805 toliko brzi od s801? Ja,sa g3/2gb ,u antutu i 1440x2560rez dobijem oko 30,5k a da note izvuce 48k?

38317871.jpg

Msm,ne lozim se na antutu i ta ****** nego mi bilo cudna tolika razlika. Eo izvrteo sam ovaj antutu 5,1 i skor mi je nesto ok 32k,al sve je stock sa vipa(alot of bloat) . vidim da su neki na xda dobijali i po 40k +,pa onda i ima smisla ovaj note test.

Ni meni baš nije jasan taj Antutu. G3 koji ima identičan hardver kao S5 recimo, i još plus 2K ekran, ima dosta slabije rezultate od navedenog modela. Najviši skor koji sam video na telefonima je bio kod OPO-a, oko 46k.

Mx4 baca oko 48k. Mislim nebitno,ali cisto infa radi. Antutu je djubre

Jeste on neki pokazatelj snage i rada telefona ali opet... Ljudi vole da vide velike brojke.

Ni meni baš nije jasan taj Antutu. G3 koji ima identičan hardver kao S5 recimo, i još plus 2K ekran, ima dosta slabije rezultate od navedenog modela. Najviši skor koji sam video na telefonima je bio kod OPO-a, oko 46k.

2k ekran je minus ako gledas rezultate,zato s5 i ima bolje rezultate.

Pa ne može da ima snage a da ne radi lepo/fluidno. Govorim naravno o flagship modelima.

Sutra konacno krece prodaja pa cemo konacno moci da vidimo neke prave testove, da prekratimo vreme do nabavke :)

Mi3 izvlaci oko 44k. :)

Mislim da je odusevljen s obzirom na zvuke koje ispusta. :d

Pa dobro sad... ne toliko. :D

Ali kako zafrljaci Note 3... :d

Ali samo u beloj varijanti. Ostale boje su ocaj,bar meni.

Nista ne fali ni crnom modelu.
Onaj "zlatni" je krs a pink ne bih komentarisao.

U crnoj i beloj boji deluje dosta solidno, ostale boje su za peglu.

Obicno ne volim bele telefone ali N4 deluje dobro, evo nekih promo fotografija https://www.flickr.com/photos/zeekmag/sets/72157647362753329

Displej deluje brutalno dobro, bez sumnje najbolji amoled do sada i u top nekoliko displeja na telefonima.

Ne znam gde da pitam.. ne idem cesto na xda ali sad sam oslepeo, izgleda su menjali interfejs, sve je belo i sljasti. Moze li nekako da se promeni tema, nisam uspeo da nadjem (nisam registrovan, verovatno zato).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno