Ne razumem sta pokusavaju da postignu ovim hipster djubre "reklamama" ? Fazon kul smo ili.. ?
Mislim,svaki dan po 3 klipa od kojih se nikada lakse dobija napad epilepsije..
Drago mi je sto cu biti na IFA sajmu da ga isprobam medj prvima![]()
Ne znam kako uopšte možeš da upoređeđujes Note seriju sa iPhone-om?! Note ima svoje ciljnu grupu a iPhone svoju a sigurno niie ista.
Ako izadjr ip5.5" sa slicnom cenom kao note 4, ciljna grupa ce biti veoma slicna. A samsung ce sigurno debelo naplatiti alu uredjaj. Ne znam sto me napadas, ne radim ni za apple ni za sams pa samim tim i nemam interes ovde. Samo dajem neko svoje misljenje. A da ce biti zverka, to stoji. A nadam se da ce konacno uraditi valjan dialer i contacts.Ne znam kako uopšte možeš da upoređeđujes Note seriju sa iPhone-om?! Note ima svoje ciljnu grupu a iPhone svoju a sigurno niie ista.
Telefoni su sve mocniji i rad na njima sve konforniji. Strpati sve ono u kuciste od 150 i kusur grama je umetnost. Zato i kostaju koliko kostaju. Ko je bar jedanput imao bilo koji note zna koliko je mocniji bio i funkcionalniji od bilo kog drugog. Cak sam mogao pre da zavrsim neke stvari nego na mojoj desktop masini. E sad dati 600 i kusur evra za telefon ili ne to je vec pitanje za dublje analize. Da imamo plate ko ovi preko i ponude operatera furali bi svi dobre telefone. Dok je ovih nasih mafijaskih lopova i kriminalaca od operatera vip pogotovo sa svojom letnjom ponudom od 40% snizenja hahaha. E to treba da udje u anale kao najveca prevara zadnjih 10 g. Da je srece i da ima drzave pozatvarala bi takve firme i njihovo kriminalno poslovanje. Sto je najgore prolaze im te njihove fore pa se ljudi lupaju u glavu prvi mesec kad im dodje racun. Odoh malo u off. Elem nadam se da ce osvanuti brzo u oglasima kod nas sa pocetnom cenom 550 e i da ce do novaka pasti na 400 i kusur evricaJa kada kupim iphone smatracu da sam uspeo u zivotu
A istina je da svaki novi model biva sve skuplji.. Pre par godine si s2 mogao da kupis za ok cenu uz 2k din paket a sada ti treba 2k din paket i 500e pored za flagship telefon. Smesne stvari. Pa za te pare kupim dobar komp i monitor. Smesno je platiti mob 600e,bar je to moje misljenje.
Da ne bude off,ocekujem od note 4 da iskida ali isto tako ocekujem da bude ruzniji od note 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari