Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Pa samo flešuješ twrp i iz njega supersu, ne znam što čekaš autoroot... Sad je meni jasno zašto si ti kukao i za LP da "nema root" :D Ja to u životu nisam koristio...

A za multitasking, otvaraj sve živo što imaš i izlazi na Home, pa onda pogledaj u application manager/running/cached koliko je uspeo da napuni

Ma slabo puni....

Pa samo flešuješ twrp i iz njega supersu, ne znam što čekaš autoroot... Sad je meni jasno zašto si ti kukao i za LP da "nema root" :D Ja to u životu nisam koristio...

A za multitasking, otvaraj sve živo što imaš i izlazi na Home, pa onda pogledaj u application manager/running/cached koliko je uspeo da napuni

Vidim ja da tebi ništa nije jasno :)
Kako se to flešuje TWRP, na telefon koji nema rut ? (neću odin)
Pretraži ovde N910C - https://autoroot.chainfire.eu/ i videćeš i da 5.0.1 nije imao 100% dobar rut (nije gasio neke knox aplikacije kao kod 4.4.4 verzije)

Multitasking, polako ima vremena - deluje da radi malo bolje :)

Poslednja izmena:
Joj ne vredi, navikao LGovac naopako da radi pa to ti je :D

https://dl.twrp.me/treltexx/
Skineš img.tar, odin, pda/ap polje, fleš. Samo proveri da li sam dobru verziju telefona izabrao.

Ja napisah gore neću ODIN :)
Dosta ljudi je prijavilo bootloop i ne pada mi na pamet da se opet zezam sa flešovanjem :)

Cek izaslo neko rutovanje za samsung a da nije preko odina?

Stara fora, ali vi ne čitate :)
bootloop par ljudi javilo i niko neće da rizikuje ...
Bolje da se sačeka autoroot za 5.1.1 verziju ;)

screenshot2015-08-27-19-.png

Konačno su se setili da naprave ovo :)

Poslednja izmena:
Što indijanci, a i ne vidim gde je žurba oko ruta...

Samsung multitasking zvani Mile Kitić :)
Doduše niko nije ništa ni očekivao kada već onako radi na Note 5 modelu ...

screenshot2015-08-27-20-.png

Poslednja izmena:
Treba mi pomoć! Hoću da instaliram KK i postupajući po upustvu za instalaciju sa SamMobile sajta, odakle sam skinuo softver, telefon se "zakočio". Samo vrti početni Samsung logo. Ima li neko od vas rješenje?

EDIT: Riješeno pomoću Factory reset iz servisnog moda.

Poslednja izmena:
Definitivno mnogo bolje sve radi nego na 5.0.1
Ovo sa slike je bilo nemoguće na prošloj verziji softvera ...

Menja se stalno količina keširanih podataka - u jednom trenutku 820 mb posle par minuta 770 mb

3.png
4.png

I ovo je novo:

1.png
2.png

Poslednja izmena:
Ja sad imam N910C, android 5.0.1 nije Poljak vec neki Evropski, da li bi ja sad mogao da skinem taj Poljski update i ubacim ga u telefon i instaliram i recovery-a ili kako vi vec to išlo?

Možeš, samo skini poljaka i flesh iz odina.

Zna li neko kako da uklonim obavještenje o apdejtu softvera?

Dogodi se i taj dan... Danilo polu zadovoljan samsung tw... [emoji12] [emoji2] [emoji23]

+10000000 :)

Zna li neko kako da uklonim obavještenje o apdejtu softvera?
Treba da ugasis notifikacije u nekom servisu, al da me ubijes sad ne mogu da se setim naziva istog.

Pa odavno to ima bre... Staviš custom recovery i iz njega flešuješ supersu, to radi na svakom telefonu na svakoj verziji androida.
A recovery moze bez odina? Ja blenta bio ubedjen da mora da se rutuje da bi se ubacio recovery.

Ne, za recovery mora odin ako ideš na čist telefon.

Danilo, jel mogu preko ovog programa da ubacim custom recovery. Pitam za note 3 ali verovatno je nebitno....

Nazad
Vrh Dno