Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Tek sad? Gospode... Mogli su da sačekaju i Note 5 da izađe...

Posle prelaska na lolipop primetio sam kada aktiviram kameru neku čudnu vibraciju jedno 5 do 10 sekundi a onda prestane. Jel zna neko o čemu je reč?

Vrlo je korisno, nakon OTA apdejta, uraditi factory reset. Eliminiše svakojake gremline

Ok, hvala, koja je uopste razlika izmedju ta dva modela osim LTE?

Hm, ja sam imao n900, dosta dobro je radio, brz, dobra baterija, od custom romova je najjaci dr.ketanov za lolipop, ali note 3 mi je najbolje radio na zadnjem kitkatu. Inace n900 ima bolji zvuk u slusalicama zbog wolfsona, to je jedina prednost u odnosu na 9005

Hm, ja sam imao n900, dosta dobro je radio, brz, dobra baterija, od custom romova je najjaci dr.ketanov za lolipop, ali note 3 mi je najbolje radio na zadnjem kitkatu. Inace n900 ima bolji zvuk u slusalicama zbog wolfsona, to je jedina prednost u odnosu na 9005
Ja sam osetio razliku u zvuku pri prelesku sa S3 (takođe Wolfson DAC) na Note 3 SM-N9005 i tad sam poželeo da imam N900

N900 i jeste oznaka i on je octa bez mogucnosti snimanja 4k.

Negde je nazvan N900 negde N9000. Imao sam model gde je pisalo N900.

a ko koristi 4k snimanje?

Bolje kupi dodatnu bateriju, nego to.A ovaj powerbank imao sam slicnu na N2, nije mi praktican uopste.

Nije mi toliko bitna praktičnost, koliko mogućnost da izdrži barem jedan dan rada. Hteo sam prvo da kupim dodatnu bateriju, ali sam "naleteo" na ovu, pa reko da vidim, da li vredi?

Sta ce ti 4k kad nemas monitor ili tv koji podrzava tu rezoluciju svako si limitiran na 5 min snimanje sa root se pravi unlimitet, 4k je dobro da snimas neke spomene od rodjendan i slicno

Nemam tv sada ali imaću uskoro, a tada će biti veoma lepo gledati te klipove. Nekada je i cd smatran budućnošću, a sada ga svi imaju. Žasto ne koristiti neku opciju ako to imate, a nekada će vam biti dostupna.

Mene vise zanima cemu to kada senzor ne moze da primi toliko (valjda?)?

Dok sam imao ovaj telefon mislim da sam najvise 2-3 snimka snimio u 4K za godinu dana. Po meni, apsolutno nepotrebno.

Vrh Dno