Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

primetio sam da kada mi je domet prikazan kao na prvoj slici hoce da posalje sms, a kada je kao na drugoj nece
u cemu je fora?
be8e8a0c68ce3d6b4d308e0e184a0ab8.jpg

Fora je u tome da ti je na drugoj slici domet slabiji. :D

kada mi je mobile networks na GSM only onda je uvek pun domet i salje, kada je na WCDMA only onda nece i onda je ova druga slika... a kada stavim na auto onda mi je uglavnom domet ocajan i nece da salje sms...

Pa ocajan ti signal na 3g, forsiraj mu gsm i nemas problema

hvala, drzacu ga na gsm a kad bude trebao h+ net onda prebacim na wcdma i to je to... hvala :D

I pocelo je opet divljanje kamere... opet se pojavljuju linije na svakoj slici. Jel imao neko slican problem?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1436132431431.jpg
    uploadfromtaptalk1436132431431.jpg
    93.8 KB · Pregleda: 174
*** ne odgovara mu klima tamo. Povuklo vlagu [emoji12]

Ja nemam taj problem ali ova devojka sa fb-a ima isti problem:

9852859628bca072bac62ffc7ddda673.jpg

:D

To nije zensko !!!! [emoji47]

Krenulo jahanje... ;) Ako neko ima neku ideju, podelite.. vec sam odradio clear data, promenu kernela, downgrade na kk...
Servis ce morati da seceka dok ne isplaniram put za Bg.

Uvek je sve isto, linije su uvek prisutne.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1436209378001.jpg
    uploadfromtaptalk1436209378001.jpg
    71.5 KB · Pregleda: 138
Kad je dobro svetlo, ne primecuje uopste. Jel i dalje do senzora?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1436212815578.jpg
    uploadfromtaptalk1436212815578.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 152
može mala pomoć. negde je neko pisao kako da onemogućim official weather, al ne mogu sad da nadjem :-( i jos nesto, instalirala sam ES file explorer, i ne mogu da pomerim nista sa mem.telefona na sd jer mi trazi root. a nije mi rootovan telefon. koja je alrernativa? hvala drugari

Disable Weather i Unified Daemon u aplication manager/all.

A sad..nazad na pravi problem.

Poslednja izmena:
može mala pomoć. negde je neko pisao kako da onemogućim official weather, al ne mogu sad da nadjem :-( i jos nesto, instalirala sam ES file explorer, i ne mogu da pomerim nista sa mem.telefona na sd jer mi trazi root. a nije mi rootovan telefon. koja je alrernativa? hvala drugari
ES file explorer ti traži root pošto je Google u 4.4 androidu onemogućio pristup sd kartici.

Da rootujes ili da koristis ugradjen FM.

Pitanje za vlasnike N3. Da li ste dobili brzi punjač, odnosno onaj usb kabl koji je širok na kraju koji ulazi u telefon?

Mislim da ES već nekoliko verzija unazad upisuje na karticu bez problema. Proverite.

Kako on izgleda konkretno? Jos nisam otvorio punjac :)

Sta je to brzi punjac?

Nazad
Vrh Dno