Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ne gubi se nista ako se flesuje oficijalno rom preko odina garancija jedino se gubi ako onadi knox na 0x1

I ako se igra sa rootom ne gubi garanciju. Za 4.4.2 imaš towelroot, Knox ostaje na 0x0 provereno.

Towelroot radi samo na ranijim buildovima.
Ako je updateovan telefon u junu, mora da se zeza sa vraćanjem builda.

I ako se igra sa rootom ne gubi garanciju. Za 4.4.2 imaš towelroot, Knox ostaje na 0x0 provereno.

Sad meni nije jasno. Imam root na 4.4.2, ali mi je knox 0 (preko towelroota). Ako preko odina flešnem Lolipop da li mi ostaje root? A ako ne, da li može da se rutuje a da se ne okine Knox?

Ne ostaje root preko odina.

Nema root-a još za LP, a da se ne okine knox.

Ma i ja sam čuvao Knox na 0, zbog garancije ali i zbog toga što mi je ovo službeni telefon ... Prvo sam išao na opciju towel root sa vraćanjem kernela na raniju verziju kako bi towel rutovao telefon bez knoxa na kk... E onda sam hteo da probam Echoe rom, i palo je zvekete sa custom recovery, i mogu ti reći, nisam više opterećen da li će ili neće uvažiti garanciju ;)

Moraš se registrovati.

Ovako... sa KK na LP...
Moji utisci posle 7 dana.
Brze radi, malo jaca baterija ali ocajan wifi signal.

Meni dosta slabiji signal... iz kreveta u drugoj sobi (dva zida i 10 m od rurera ) normalno radilo sad povremeno gubi signal

Imate predlog za app sa kojim bih mogao da promenim zvuk paljenja i gasenja telefona na power dugme?
(root-ovan je telefon btw)
Kao i neke aplikacije za sveze root-ovan telefon pored Titanium Backup, Greenify i SuperSU?

App ops, disable service, SD Maid (paid)...

Adfree.
Za zvuk nađeš fajlove koji se koriste za to pa ih zameniš (podesiš dobre dozvole na novim).

Adfree it is!

Also, šta od Google servisa i tih gluposti stavljate u Greenify?

I takodje, ako može neka preporuka za proxy za rootovan fon (još bolje ako je kojim slučajem besplatan - pošto mi treba za Pandoru :S)

Nazad
Vrh Dno