Duze koristim Lolipop od svih Vas koji ga dizete u nebesa. I stojim iza toga da je KK bolji.
Bice bolji verovatno ali za sada to nije.Tako je bilo kada se pojavio i kitkat, kuknjava, lele i slicno
Na kraju kuknjava za kitkat, ne valja lizalica, sacekajmo jos jedan apdejt koji ce sve srediti ne mora se odmah kukati i zaliti
Kada bude stigao neki novi, bice jao kuku lele lizalica je bila bolja i tako sve u krug
Po meni nisi u pravu : ll je već bolji od kk... Nema xposed, nije veliki problem. Stock rom već sada ima bolju bateriju od custom kk. Zadnji put je kod mene bilo 8 h 40 min sot za nekih 50h uptime, bez ikakvih tweak-ova , power savinga i slično. Ispod je trenutno stanje :Bice bolji verovatno ali za sada to nije.
8h 40 min? Pa to je bolje i od JB-a, koji je rasturao po tom pitanju.Po meni nisi u pravu : ll je već bolji od kk... Nema xposed, nije veliki problem. Stock rom već sada ima bolju bateriju od custom kk. Zadnji put je kod mene bilo 8 h 40 min sot za nekih 50h uptime, bez ikakvih tweak-ova , power savinga i slično. Ispod je trenutno stanje :
![]()
![]()
![]()
Stock rom, root, ubacio samo aosp temu, pomerio sat na sredinu, a sa tom aosp temom stigao i 3minit i ove ikonice...
Koliko ram memorije ti je dostupno na tom romu? Po SS iz aplikacija je oko 2 GB sto se nikako ne uklapa.![]()
![]()
![]()
Evo ga. Dopunio sam telefon danas, ali nisam do kraja... Greenify mi je samo za fejs, a možda za sot doprinosi i ovaj velis autobrightness, njega stalno koristim, i na telefonima koje sam ranije imao. Mislim da sam na forumu mobilnog sveta video da je neko postavio sot oko 9h i nešto preko toga...
( Edit: evo ga http://www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=27174&start=2760 nadam se da nije zabranjeno postavljanje linkova ka drugim našim forumima...)
Pazi, kao što sam i pre napisao, za moje potrebe i način korišćenja, sot je ovakav : whatsapp slabo, viber tu i tamo, najviše aqua mail 4 naloga, hangouts, server auditor često kada sam na terenu, igrice ne igram, nekada ćerka odigra nešto, muziku ne slušam, youtube slabo, pozivi dosta, sms tu i tamo... Kontam da neko ko gleda filmove, igra igrice, koristi navigaciju, non stop koristi wa i viber, neće imati ovakav sot...
Silent mode
Ups... Sorry..uklapa se, saberi i used i cached i free i nemoj da citiraš slike koje su na 3 ekranaa i mstevan bi mogao ih kači kao attachment u tt a ne kao image
![]()
U sta sam ja gledao.uklapa se, saberi i used i cached i free i nemoj da citiraš slike koje su na 3 ekranaa i mstevan bi mogao ih kači kao attachment u tt a ne kao image
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari