Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ima li preciznijeg nagovestaja kada se ocekuje lizalica za note 3 ,ili ce opet biti za jedno 6 meseci

^какве то везе има с овом темом???

Ako je neki model dobio lizalicu,naravno odmah posle google uredjaja,treba to spomenuti pa makar i kao statistički podatak.....:rupa:

Nema razloga da se bilo ko ljuti,posedujem i Note 3 i G3 pa sam to rekao radi podatka da se LG u odnosu na Samsung malo više potrudio.....nadam se da će i Note 3 uskoro biti počašćen lizalicom...... :smash:

Nema razloga da se bilo ko ljuti,posedujem i Note 3 i G3 pa sam to rekao radi podatka da se LG u odnosu na Samsung malo više potrudio.....nadam se da će i Note 3 uskoro biti počašćen lizalicom...... :smash:
Ako vidis samsung samo od note 3 ima 10 modela od s4 isto tako ima 10 modela od note 4 isto tako ima 10 modela tu su i alpha i galaxy s5 koji isto tako ima po 10 modela , lg ima samo 10 telefona u celu kolekciju normalno e da brze dobiju apdejt

Poslednja izmena:
moze li neko da mi objasni kako da odradim mod camera, kako bi bio veci bitrate....
odradio sam CF Auto root, ali nikako nisam mogao da intaliram TWRP. a taj mod se radi iz TWRP-a.... takodje sam dobio Knox 0x1 :) ili neku dobru aplikaciju da mi preporucite za video snimanje.....

I ja da se prijavim, od juce sam postao vlasnik Note 3.Za sada prvi utisci su sjajni, nadam se da cu brzo provaliti sve mogucnosti i olovku.
Ako neko ima neki savet saslusacu ga....

Peter Hekkelman • 10 months ago

hey guys,
thanks for all the work!
installed the goo manager
ran the "install openrecoveryscript" option from the menu
it displayed the same version code as above
it didnt reboot automatically after downloading and installing
after hitting the "reboot recovery" option from the goo manager i got stuck in a bootloop
it wont go into recovery, not even stock
but it keeps bootlooping saying: "recovery booting..., recovery is not seandroid enforcing, set warranty bit : recovery"
it keeps bootlooping after taking out the battery and putting it back
i booted into downloadmode and hit restart phone, that made it boot as usual
but now i cant even go into my stock recovery anymore...
any ideas were ive gone wrong?
thnks ptr_187"

meni se dasava isto ovo.....pa sam morao da ga sredjujem ponovnim flashovanjem stock roma preko odina. Mozda da ubacim CWM ??? dal' je neko odradio taj camera mod??
http://philipbloom.net/forum/threads/note-3-camera-mod-higher-bitrates-less-compression.65753/
jedini je problem sto se ovde prica o TWRP ,a mozda moze da se flashuje preko CMW-a mada on ovde kaze NOT CWM!!!!! :D

Poslednja izmena:
Peter Hekkelman • 10 months ago

hey guys,
thanks for all the work!
installed the goo manager
ran the "install openrecoveryscript" option from the menu
it displayed the same version code as above
it didnt reboot automatically after downloading and installing
after hitting the "reboot recovery" option from the goo manager i got stuck in a bootloop
it wont go into recovery, not even stock
but it keeps bootlooping saying: "recovery booting..., recovery is not seandroid enforcing, set warranty bit : recovery"
it keeps bootlooping after taking out the battery and putting it back
i booted into downloadmode and hit restart phone, that made it boot as usual
but now i cant even go into my stock recovery anymore...
any ideas were ive gone wrong?
thnks ptr_187"

meni se dasava isto ovo.....pa sam morao da ga sredjujem ponovnim flashovanjem stock roma preko odina. Mozda da ubacim CWM ??? dal' je neko odradio taj camera mod??
http://philipbloom.net/forum/threads/note-3-camera-mod-higher-bitrates-less-compression.65753/
jedini je problem sto se ovde prica o TWRP ,a mozda moze da se flashuje preko CMW-a mada on ovde kaze NOT CWM!!!!! :D
Epa sta je problem ? Simnes mod i flesujes preku rikaveri to je to

core aj probaj da flešuješ twrp preko odina. ne vidim zašto to ne bi radilo.

Ja sam naj normalnije instalirao twrp 2.8.1.0 iz recovery. Aj neko nek postavi link za taj camera mod.

Nikada mi nije bilo jasno to oko update-ova. Samsung je skoro uvek napravio neki problem sa prebacivanjem na novu verziju a korisnici i dalje ne mogu da docekaju da flesuju. Sta je to dobro doneo KK u odnosu na JB na ovom telefonu? Osim sto je povecan dostupan ram koji je napunjen bloatom. Sa druge strane, bateriju su unistili.

Nikada mi nije bilo jasno to oko update-ova. Samsung je skoro uvek napravio neki problem sa prebacivanjem na novu verziju a korisnici i dalje ne mogu da docekaju da flesuju. Sta je to dobro doneo KK u odnosu na JB na ovom telefonu? Osim sto je povecan dostupan ram koji je napunjen bloatom. Sa druge strane, bateriju su unistili.
Psihološki moment, želja za progresom [emoji517] Nemožeš jesti svaki dan kitkat čokoladicu a da ti ne dosadi. Uželi se čovek lizalica[emoji517]

Poslednja izmena:
Vrh Dno