Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ne, nije mi se to desavalo sa telefonom radi perfektno sem ovoga sa wi-fi.

Ja je koristim već mesec dana i radi sve ono što bi trebalo da radi telefon. . Čuva sve ukucane sifre i automatski se konektuje na poznate mreže. . Pri tom možeš drugim userima aplikacije da deliš šifre i slicno. .. ja sam prezadovoljan!

Nema na čemu. .i ja sam jako dugo tražio rešenje za taj problem

Ljudi imam jedan problem.
Pre mesec dana sam ovde pitao gde mogu da skinem iGo i poslali mi ljudi. Pre dva dana instaliram drugaru navigaciju i pokrenem je i ona je radila ok ali nije imala nijednu mapu posto nisam stigao da skinem. Skinem ja tomtomove mape za celu evropu iskopiram u foldere gde treba i kad sam pokrenuo iGo cvrc nece. Javlja da nema neki zip fajl i ne mrda. Sta da radim?

Pozdrav,od nedavno sam postao vlasnik Note 3 sa Telenor-a,
instalirao sam preko Odin-a stock XXUFNF4(BTU) i kasnije ukapirao da "Towelroot" ne može da ga root-uje.......
kada instaliram preko Odin-a bilo koji stariji firmware nestanu mi zvuk,WIFI,IMEI i verovatno još nešto što nisam ispratio.......
pitanje je šta mi je činiti,kako da instaliram (pretpostavljam stariji)firmware koji može da se root-uje a da se ne okine Knox jer mi je garancija još 23 meseca...........??!!??

Da li se nekom od vas dešava da ne možete da prebacite telefon na gsm only mod?

Meni je telefon stalno u wdcma/gsm modu i kad god pokušam da prebacim na gsm only pronađe mrežu ali neće da se poveže.

Ukoliko je bitno, na MTS-u sam, na stock firmwareu n9005xxufnf4,a pre toga sam bio na dva druga takođe stock firmwarea.

Sad sam probao kod sebe i radi normalno prebacuje k ne gubi mrezu. Prima pozive i poziva. Stock N905xxuenb4

Poslednja izmena:
Ima li neko iskustva sa ovim MPJ baterijama https://www.kupujemprodajem.com/Note-3-baterija-od-4500-mAh--13939742-oglas.htm#photoBig ? Pretpostavljam da su kineske. Ovo pitam jer glavni razlog zasto jos nemam smart telefon je duzina trajanja baterije. Mozda bih uzimao Note da mi bude telefon i zamena za Samsung Galaxy Tab2 10.1" koji skoro i ne koristim.
Ajde samo razmisli ovako:
Pise da je baterija istih dimenzija kao fabricka a ima 1300 mAh vise. Reci mi kako mislis da su kinezi uspeli upakovati tih 1300 mAh vise u isto kuciste? Sta ovi u Samsungu sto im prave baterije za telefone su glupi pa ne mogu vise od 3200 mAh upakovati u kućište te veličine?

Dajte ljudi budite realni nemojte dozvoliti da vam neko prodaje maglu.

Ajde samo razmisli ovako:
Pise da je baterija istih dimenzija kao fabricka a ima 1300 mAh vise. Reci mi kako mislis da su kinezi uspeli upakovati tih 1300 mAh vise u isto kuciste? Sta ovi u Samsungu sto im prave baterije za telefone su glupi pa ne mogu vise od 3200 mAh upakovati u kućište te veličine?

Dajte ljudi budite realni nemojte dozvoliti da vam neko prodaje maglu.

Ok ja sam samo pitao. Inace moj kolega ima(dobio) Samsungovog "konkurenta". E sad kod njega sam video nesto kao futrola koja je u stvari baterija(kao neka vrsta ex baterije). Puni se nezavisno od telefona a kad se u nju ubaci sam telefon onda se povecava kapacitet. Pa me interesuje kako se to zove i da li tako nesto postoji za Samsung Note ili druge njihove telefone?

Pogledaj Anker i Zerolemon baterije, to je ono sto trazis.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nemoj da narucujes noname kineze, ne isplati se. 100% nemaju vrednosti koje su napisane na bateriji.

Nisam bio na forumu odavno,jesu resili sta sa KNOX-om nakon ruta?

Stigao update na telenoru od 190Mb, datum 9.7.

Upravo ga skidam,moracu preletim po netu da vidim donosi li nesto pametno

zaštitu da decu kao posebnu stavku, knox kao zaštitu sistema i neka poboljšanja kamere

Kamera je realno smeće kad su loši uslovi. Softver je problem, sama kamera je OK jer radi super iz drugih programa.

Nadam se da su to sredili, gubljenje šifara za wifi i dosadni gsiff deamon proces koji mi proždere bateriju povremeno.

Nazad
Vrh Dno