Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Kako ih nema ?? Svi noviji tableti koriste punjac od 2A. Ili ako te ne mrzi da cekas puruci sa ebay-a. Ja sam kupio original za Note2 od 2A za nekih 18$.

Sto kraci kabl, brze se puni. A 2A punjace imas na ebay.com, kostaju od 1.5 do 4$ (samo adapter). Ja sam 2 narucio do sad, jedan je eksplodirao posle 2 dana, drugi radi vec 6 meseci :)

I ja sam imao neki kineski, dao mi drugar, radio celih 30min i zapalio se.

Dopao mi je neki Note 3 šaka, pa listam ovu temu ali sam preumoran, ima li neka dobra duša da mi objasni šta je knox, koliko sam video ako se uradi root nešto se... Šta? :) I smeta li to? I može li posle da se skine?

Izvinjavam se što sam padobranac, hvala unapred.

Ako je Konx 0x0 tada šatro imas garanciju. Ako ga rutujes promeniće se u 0x1 i tada gubiš garanciju. I to je to

Pa ovaj i nema garanciju :d. Hvala!

Zna li neko kako da rešim S-View Flip Case za note3. Radi se o kineskoj verziji futrole i sistem je 4.4.2. Naime, radi neko vreme S-View i onda prestane, pa moram da skinem futrolu opet je namestim da bi opet radilo neko vreme. Inače telefon nije rutovan

Eksplodirao? :d
Da, malo se rascvetao kod ulaza za usb, zapalio uz veliki "Bum!!". Sva sreca nista se nije desilo telefonu a ni kablu.
Sview cover ima pozadi magnet, mozda se pomera ili slicno.

Nešto sam se zapetljao, može li link da flešujem stock rom iz odina? Upao u bootloop a nekako sam obrisao zipove pa nemam šta ponovo da flešnem.

Hvala

http://www.phonearena.com/news/Note-4-leaks-on-AnTuTu-with-Snapdragon-805-and-a-64-bit-Exynos-CPU-QHD-display-confirmed_id57349

note-4-antutu-2.jpg
note-4-antutu.jpg

Snašao sam se ☺

Smart cover ima i magnet koji aktivira senzor, i cip. Kupio sam original, a i kopiju koja je 50% cijene.
Jedini problem sa kopijom je sto kad savijete poklopac iza telefona, ponekad detektuje kao da je zatvoren. Pretpostavljam da je magnet jaci nego kod originala pa aktivira senzor i otpozadi jer bude na priblizno istom mjestu.

Ljudi, izvinite sto upadam, search-ovao sam temu, ali nisam u kratkom vremenu uspeo da nadjem sta mi treba, pa rek'o da pitam - izvinite, jer sam siguran da se o tome vec pričalo.

Dakle, drugar uzeo novi N3 skinut sa O2, nije rootovan, sve stock, i curi baterija - HAOS! Android sistem trosi kao ekran. Na 3.5h ekrana koliko maksimum izvuce od ujutro do uvece, bude mu budan telefon oko 2.5h dok je ugasen ekran, i to je to - prazan. O cemu se tu radi, ima li tu nesto specificno za N3..? Hvala unapred. :)

Bloatware...ako si mu drug root i izbrisi sve sto mu ne treba :) Mozes i bez roota da disable vecinu gluposti. Ako nije "pocket gamer" upali mu power saver za cpu i preporodice se.

Fora je sto on nece da rootuje, neko mu je objasnio sta je Knox i sad to izbegava kao polovni frizideri Grenland.

A pregledao sam mu procese i to, obrisali stosta, ali i dalje to nije to... Android system potrosnju ubija.

Pa sta se cima i onako nema garanciju ?? Uradi mu jedan factory reset i iskljuci lokacije.

Odradi mu to, sakrij supersu, pobrisi sve i neće on ni znati ništa :)

Ili mu ostavi tako. Pa nek bira.

Imao sam ja sličan problem sa prijateljem jednim, na kraju sam ja popustio i pustio ga da uživa u kratkoj bateriji i gušenju telefona. Naravno od tada više ne pričamo o tehnici, jer on zna najbolje.

Poslednja izmena:
Jeee, prvi put sam upalio sinoć opciju uštede energije na Note 3, tj. štiklirano je štednja napajanja procesora, ušteda napajanja ekrana i isključen eho dodira iliti sve tri opcije u režimu štednja energije...za 10 sati potrošeno je 5 odsto baterije, ali interesantno je da nisam primetio neke drastične promene u radu zbog uštede napajanja procesora..,inače telefon ne upotrebljavam za igrice..već najviše surfovanje, video, muzika, i naravno telefon i chat...

Super samo što ništa od toga ne utiče na potrošnju u standbyu. Cpu je u deep sleepu, ekran ugašen a tastere ne pritiskaš.

@alenco Vidi koliko si imao minuta upaljen ekran

U poslednjih 13h16m od kada je punjen sa 95 odsto baterije sada je na 80, ok..tokom noci nije korišćen naravno, mada se nisam ubio ni tokom prepodneva na poslu, screen on je 47 minuta

Nakon mesecak dana koriscenja poceo N3 da "zaboravlja" wi-fi mreze...
Ima li bese pomoci?

Poz.

Da li ti se to mozda desava kad se zaglupi u toku rada ili se sam restartuje, ili kad zbog ne mogucnosti da ga probudis iz standby-a izvadis bateriju ?

Nazad
Vrh Dno