Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

TV koji ima OLED tip ekrana ne da ne daje realan prikaz boja u odnosu na druge nego to ne moze da se poredi. Napucane boje samo tako. Dobre su kamere, zavisi ipak na kraju sve od potrebe samog kupca.

Joooj majko mila, kakvi li se ovde sve "strucnjaci" razmecuju kojekakvim glupostima, pa bre vi ko da ste monstrumi u poznavanju fotografija ili video snimaka. Ja posedujem Note 10 obican, radio snimke u HDR 10 + i kada sam prebacio na mom LG oledu c8 od 65inca, ljudi su ostali bez daha kada su gledali ovo. I sada ovde mi neko kaze kako to nije dobro, kako je to djubre, auuuuu, pa ili sam ja corav i ljudi koji ovo gledaju samnom, a svi imaju odlicne modele, ili sam zalutao ovde medu gromadama, neznam, evo zatecen sam da imam djubre, neznam sta vise da kazem, jer ne verujem da je neko od tih uopste i prisao Oled televizoru, a kamoli da gledaju snimke i video zapise sa Note telefona, uhh
Stručnjaci, gluposti,

Levca, ti kao da si nečiji influenser. [emoji846]

Truba je kamera, nemo' se ložiš. A što se tiče O-LED-a, zaista ne znam, imam znatno jednostavniju TV tehnologiju kod kuće. A i nije tema.

Note 10/10+ su flagship-ovi iz Q3 2019 i očekivao sam bolje, kao i gro korisnika koji su prelazili sa Note 8 ili ranijih modela na njega.

Truba kamera i diskutabilni ekran. To je moj utisak. Objektivan ili ne, zato sam ovde - da prodiskutujem sa Kolegama, a ne da pričamo o komšiluku na gajbi i novom TV-u.

Drago mi je da si ti zadovoljan. Nego, zar Note 10 nije drugačiji, manji, tipa kao Note 9? Znam da sam njega zaobišao.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa note 9 je za nijansu manji od note 10 plusa,note 10 je manji od note 9 dosta.Diskutabilan ekran i truba kamera bas zvuci smesno realno.

Ha, ha, vidim ovde da i Oled tv nije dobar i da nema realan prikaz boja, joojj majko moja gde li sam zalutao ja, sve gromada do gromade, ali ok, necu vise povodom ove teme da se oglasavam, meni je Note 10 daleko bolji zbog velicine i nosenja u dzepu bio od note 10 +, zato sam ga i uzeo, extra telefon, lagan, tanak, elegantan, meni je ok, a sad kamera da li djubre ili ocaj, uzivajte

Da li je neko uzimao note 10 lite? Kakva su iskustva. Uzeo bih neki samsung pa se lomim izmedju njega i a71
Jedino me taj exy brine, tj da li je stvarno toliko katastrofa ili ljudi hiperbolisu

Poslednja izmena:
@levca501 ne znam ko je gromada ali realan prikaz boja ne možeš da gledaš na oled i super AMOLED ekranima. Profesionalni monitori za grafički dizajn nisu na navedenim panelima pravljeni, takođe i kalibracija se za njih radi drugačije. Poenta da kad uradim određene boje na ekranu ili katalog sa slikama na odštampanom papiru moraju biti iste. Kad vidiš sliku na oled panelu i profesionalnom monitoru boje su nebo i zemlja realne. Zato druže ispadne da si ti zalutao.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Slažem se za kameru, doduše imam obični Note 10 i kamera je veoma loša. Pre njega sam imao Pixel 3 i snimci uopšte nisu za poređenje. Istina, ne znam kako je na drugim telefonima u poređenju sa Note, ali posle Pixela ova kamera je jedva upotrebljiva. Na ekran nemam zamerki. Ukratko, ozbiljno sam pogrešio što sam menjao Pixel za Note 10, ali trebao mi je dual sim da ne vučem dva telefona.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kamera na Note 10 je veoma loša...
Ja garantujem da je video zapis napravljen tom kameru za koplje bolji nego na tom pikselu koji ti hvališ.

Ma da bre. Ova kamera je neupotrebljiva. Tri plana, odnosno dužine koje ima su katastrofa. AF netačan. Low light disaster. Ja stvarno ne znam kako neko može da tvrdi da je dobra. Možda se koriste alternativne aplikacije, stvarno ne znam.

Edit: Možda mi je zapao bulja primerak, što kolega reče.

Kamera neupotrebljiva?
Da nisi koristio model od Xiaomi a ne od Samsunga?
Da dodam, ne koristim nikakve dodatne aplikacije i podešavanja, samo point, steady i click.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

[emoji6]
47a52057f33e45c5e7166dca24292e20.gif

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kamera neupotrebljiva?
Da nisi koristio model od Xiaomi a ne od Samsunga?
Da dodam, ne koristim nikakve dodatne aplikacije i podešavanja, samo point, steady i click.

Možda su mi ulivadili ovi iz Vipa nekog Shamponija, šta ga $%bem? [emoji848]

Vidiš da se druge Kolege žale na neka prepakivanja, datume, itd. Pratiš li?

Vidim
Žale se na kameru, bateriju, ekran, brzinu rada, zvučnik...
Realno čitajući, ovaj telefon ima iste mane kao Vivax telefoni.

Mada nekako samo naučio vremenom da više vjerujem sebi nego drugima. Možda je to greška, ali sudbo kleta...

Ista prica sa note 8 na 10 od 3 sam na notu...zadovoljan...mala poboljsanja ali ok...osim note 5 sto se tice kamere on mi je bio skok...elem zadnjih mesec dana u nekim setnjama i raznih fotografija i sad pokazujem drustvu slike...skoro svima je prva reakcija bila *mjau**mjau**mjau* kakve fotografije...svi odusevljeni...ja u cudu vec se smorio telefon koristim skoro godinu dana...razmisljam ili su oni ludi ili mi preterujemo

Ja sam telefon koristio 9 meseci i mogu da kazem da mi je kamera bila losija nego na P30 Pro, koji sam imao pre njega.
Zvuk u slusalici bolji, ekran bolji. Audio izlaz jaci, ali sam morao da uzmem onaj Samsung adapter, koji u sebi ima DAC.

E sad, sa Note 20 Ultra je sve sa N10+ bolje. Ne mnogo, ali taman toliko, da kazem da sada imam kompletan telefon u svakom smislu. Kamera je bolja, zvuk je bolji, S Pen je bolji itd.

No, ako se ne varam, u N10+ je modul kamere jos iz S7 serije, tako da me nije jako zacudilo sto je losija od P30 Pro, ali mi nista od toga nine smetalo, vec samo onaj wow utisak, koji sam imao sa tele kamerom.
Cesto (svaki vikend) idem da gledam sina dok igra fidbal u ligi i onda mi taj zum znaci, da napravim koju sliku...

Poslednja izmena:
Ajde jos jednom da pitam, da li je neko koristio note 10 lite? I kakvo je misljenje o tom exynosu u njemu?

Mislim da je u njemu chipset koji je koristio S9. Bolje sacekaj pa uzmi plus model.

Lomim se da menjam 10+ za N20 Ultra. Znam da necu dobiti nista vauuuu, ali glava je cudo.

Ajde uzimaj, nahvali N20U pa da menjam i ja [emoji2]

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Upoređujem ih baš baš i tražim razlog ali iskreno nešto ga ne vidim. 12GB naspram 8GB, jeste da je 4 vs 5 ali ajde, nije to toliko neka razlika, kamere i na jednom i na drugom ok za moje potrebe...manje više me vuče tehno frik u glavi :D.

Pre dva dana ga umalo nisam zamenio za N20U, listam oglase odabrao par komada ali nikako da prelomim, sad se opet malo ohladio, isto uporedjivao, te hocu, te necu al znam da cu na kraju zameniti.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

I ja se lomim samo je pitanje vremena kad cu zameniti.:)

Zamenići i ja u to sam siguran ali se pitam samo zašto :). I na N10+ i na N20 Ultra imam Exynos :D.

Mislim da cu da preskocim....jedino ako mi u ruke dodje snapdragon verzija...nemam zamerke na note10+ sa exynos varijantom ali za n20u je to presudno

Sto se mucite kada svi znate sta ce na kraju biti[emoji3][emoji3][emoji3]

Polako da jos malo odrade bubice u glavi i svi imate za novaka poklon sami od sebe

Idem i ja tom logikom ali opet cekam 2100 da vidim na delu. Deluje da su ga unapredili ali na kojim poljima, to cemo tek da vidimo.

Snapdragon Note normalne veličine da mijenjam za Exynos neki preveliki...

Moj Note može biti zamijenjen samo za Flip ili Razr [emoji41]

A jel kuva rucak taj N20, trebao bi, cim je toliko superiorniji, bogami za razmatranje

Vrh Dno