Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ubacio sam carbon rom da probam, javljam utiske i kakav je što se tiče konzumacije memorije :)

Na prvi pogled, nema šta nema od opcija.

da odličan je al curi :)
mada koliko vidim za sad više na systemUI nego na android System, pa kao možeš da restartuješ systemUI proces da ga zakrpiš :D

E sad si me udesio...
Za to curenje, sam negde pročitao da ima veze sa "quick notifications" i status barom.

Pa pisao je neki lik u cataclysm temi kako je to Android bug, vučeš notifikacije gore dole i systemui se goji kao prase, čak je i slike kačio kako mu se to dešava na svim romovima, pa i na tom. Ali meni na cataclysmu ne, baš sam tad pokušao 50x gore dole i ni da mrdne. A opet vidiš gibo kaže da mu je nešto smešno rama preteklo posle 3 dana... @gibo aj ako se setiš vidi koliki su ti systemui i android system kad se sledeći put to desi...

Evo carbon trenutno kod mene s tim što je jednom restartovan systemui jer je otišao na oko 120mb

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384179252105.jpg
    uploadfromtaptalk1384179252105.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 80
Meni mjesec dana upaljen telefon, kakvo curenje kakvi bakraci :D Ako bas zatreba restart ima Hot Reboot,necu da kvarim statistiku :D

Isto i kod mene Carbon, 120MB slobodno, taze sistem. "System UI has stoped", vracam se nazad...
Kako koristim expanded desktop, nije bitan status bar uopste. A kataklizma kod mene po 100+ sati, pa imam sa ovim franco kernelom po 200-210MB slobodno.

probaj vanir ako te ne mrzi :) opcija gomila skoro kao na carbonu (samo nije tako lepo skockan), a ram ne curi :)
ono za seckanje što sam pisao ignoriši, ulovio sam konačno šta je, floating notifications jbni :D

Probacu i njega, nikakav problem :)
Kakvo seckanje sa Flo.Notifications?

Sta se koji moj ovde desava sa G servisima?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384196938494.jpg
    uploadfromtaptalk1384196938494.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 79
Popravljena stvar se svodi na to da je u .3 to po defaultu isključeno :)
Ili si probao ovo pa ti nije radilo...?

Probao i nije pomoglo, u avgustu nagurao preko giga mobilnog interneta za desetak dana, baterija jedva gurala pola dana... ni sa živcima nije bilo bolje...
bila je i ona neka opcija ubacivanja "FOTAkill.apk" u /system/app... to nisam probao...

Poslednja izmena:
Ja jesam i radi ali to je za slučaj kada ti nudi update otvoreno, ne znam jel pomaže kad ovako pederski svlači u pozadini :)

Ja sam iskljucio pa cemo videti, ako ne roknem restrikciju i cao... NEko ima li novosti u vezi 4.4 kakav je ovaj na xda?

ma restartuju se i dalje i crne kocke po ekranu...

nije naše našli smo :)
pa šta te mrzi, napravi backup i instaliraj ga, 10 min posla

Vise nego duplo slobodnog rama u odnosu na 4.3...
Je l to Slim, Taste ili PA? (mada mu svi dodju na isto)

Kako mene urniše ovaj fon to nije normalno :mad:
Od pola 8 nema mreže, sve sam pokušao i factory reset i ponovo flešovao Cataclysm i na kraju stavim papirić između maske i kartice i proradi :lupko:

Vise nego duplo slobodnog rama u odnosu na 4.3...
Je l to Slim, Taste ili PA? (mada mu svi dodju na isto)

Meni tu nesto cudno, sumnjam da mu ga je Voja dao po Photo Shop-u.. :p :D
taste al nije moj shot bre, našao u temi tamo :)
jeste tek upaljen ali definitivno više rama ima nego na 4.3.

@marko si probao vanir?
kako vreme prolazi ja sve zadovoljniji :) 50 MB nekih se naduje android system i tu stoji, bar za sad :D

Nisam jos uvek, planiram ovih dana da probam.

Ne znam da li ste procitali, navodno google sprema update na 4.4 za glass (omap 4430) ali to nije toliko bitno, kao da google glass ima isti graficki cip kao i nas Gnex (pvr sgx540) :)
Videcemo sta biti na kraju...

P.S. Primetio sam da sa franco kernelom imam dosta vece brzine kopiranja preko wifi nego sa stock.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno