Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

evo ga prvi ciklus na VANIR romu (+ fancy)

Screenshot_2013-11-08-01-30-52.png

nema leak :)

Screenshot_2013-11-08-02-13-20.png

što se pluseva tiče, ima jako puno opcija za customizacju, transparentne nav i status barove, navbar dugmiće i widgete, pie, halo, appbar (ne znam ni šta je ovo iskreno, mrzi me da izvaljujem :D), teme, quick torch iz sleepa...
od mana, ovo je nightly pa ima poneki bugić ali ništa strašno, npr nekad ne odradi animaciju za recents nego samo pljusne listu, ili mi iskoči pita kad vraćam notification drawer gore a namešteno je da radi samo kad je uključen extended desktop... ono što mi najviše smeta je što rom jednostavno ne radi tečno, trza, secka, ne puno ali posle AOKP je ipak primetno. kad se uključi onaj grafik iz developer options vidi se da frejmovi nonstop probijaju onu liniju koja označava 60fps i gladak rad... možda je i zato što sam menjao kernel, videću kad flešnem neki idući nightly kako će se ponašati na njihovom stock kernelu (a čini mi se da imaju i exp verziju kernela sa više RAMa)

uglavnom promaster ga je prestrogo otpisao, vredi probati svakako :)

Poslednja izmena:
E u čemu je fora sa tim whatsapp+, ja instaliram i kada ga pokrenem izbaci mi da uradim update i onda mi instalira obični whatsapp...

Pa hoću taj plus, a on mi instalira onaj sa marketa...
Edit: uspeo sam :p

Poslednja izmena:
jao bre ima i animacije za sve i svašta, konačno promena onoga u šta svaki dan buljiš :D

@gibo ja ga koristim zbog tema, a možeš i sam da menjaš elemente UIa...

animacije u vaniru, a wa+ stvarno postoji bre :)

Gde mogu da vidim gpu clock?
Inače, malopre sam ubacio franco kernel :) 744MB, radi 1080p. Prvi utisci, živahniji je. Videću kakav je kada je baterija u pitanju.

Ja vidim u Trickster mod - u, ali to zavisi od kernela.

Gledao sam ali nema, nije bilo ni na prethodnom.
Znam da nije previše bitno ali sada u antutu testu imam ~1000 poena više.

na francu je max 512 hardkodovano, ne može da se menja

Nisam hteo da menjam ništa, samo me je interesovalo gde mogu da vidim :)

ono što mi najviše smeta je što rom jednostavno ne radi tečno, trza, secka, ne puno ali posle AOKP je ipak primetno. kad se uključi onaj grafik iz developer options vidi se da frejmovi nonstop probijaju onu liniju koja označava 60fps i gladak rad... možda je i zato što sam menjao kernel, videću kad flešnem neki idući nightly kako će se ponašati na njihovom stock kernelu (a čini mi se da imaju i exp verziju kernela sa više RAMa)

a ovo nije do roma nego do custom fonta?!

malopre stavim carbon rom da probam i posle nekog vremena vidim isto se dešava, a na svežoj instalaciji je bio ok, i na kraju posle 200 restartovanja i fleševa izvalim da je font ***... mrzi me da ponovo stavljam vanir da proverim i tamo, ali 99.999% da je to bilo u pitanju, što znači da je rom kao rom odličan, preporuka

da vidimo sad carbon :)

Hehe danas iako nisam mrdnuo iz kuće, bio sa u Rumuniji :-D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384111415319.jpg
    uploadfromtaptalk1384111415319.jpg
    69.2 KB · Pregleda: 107
jedini covek koji gnex koristi kao tablet od 10 inca hahah :D

Šta mu fali? :-D

Jesi ga smanjio u pm, gustinu piksela. Pa *** onaj iksic u google playu, ne mozes ni malim prstom potrefiti :D Dobro ista vidis na tome.

Vidim sve, a imam i male prste pa mi nije problem što je sitno :p

Meni ispod 280dpi sve sitno. Drzim ga na 300, i taman mi je. Fabricki je 320.
Da radis malo na njivi umjesto sto vozis traktor, ne bi imao male. :D

I meni je fabrički 320, ali najbolje je na 241 :-D

AOKP je los, posle nekog vremena nece da podigne tastaturu i samo reset resava... I cesto izbacuje neke bug reportove. Bio je full wipe i clean install tako da nije do toga.

Na PA mi se to nikad nije desilo...

Izgleda da su koliko toliko zakrpili slim bean, nema rama baš kao na cataclysmu ali je prilično upotrebljiv za sad...

Sve ostale dobre strane su i dalje tu tako da ko želi može probati

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384121655158.jpg
    uploadfromtaptalk1384121655158.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
varira od 40-70, u trenutku slikanja je skočio na toliko, evo sad je 46, uglavnom je tu oko 50...

Ubacio sam carbon rom da probam, javljam utiske i kakav je što se tiče konzumacije memorije :)

Na prvi pogled, nema šta nema od opcija.

Cataclysm 3 dana uptime 93mb free...
Morao je pasti jedan reboot.

Vrh Dno