Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Znači oba za preskočiti?

Pa pazi, mozes da probas nisu ono zlo i naopako, ali nisu ni bolji od kataklizme da bi presao na njih.. Tako da cuti i furaj kataklizmu.. :p Meni je za divno cudo Revolt radio jako lepo, mnogi su pricali da nije dobar, a kod mene super i skoro uvek 100+ rama, razmiljam da ga gurnem ponovo.. :)

ma uhvatilo me opet da flešujem, prvo bio CM, sad sam na AOKP, pa gledam šta dalje... :)

Aokp i na gnex i na n7 :)

Prilozi

• 1400552_10151969235088164_615011108_o.jpg
    1400552_10151969235088164_615011108_o.jpg
    162.8 KB · Pregleda: 49
Poslednja izmena:
Kako tebi radi na gnex?

Kakav je AOKP?
Malopre sam probao chrome beta, otvorio sam 6 prozora, prebacivao se sa jednog na drugi i nije puko. Doduše, restartovala se 1, 2 procesa :)

Ne znam ljudi meni to sve isto, mada sad koristim telefon za whatsapp i pozive... Bio sam na PA pa reko ajde malo da menjam, sad mi je kod roma bitno samo da podrzava transparent navbar i status bar :)

Kakav je AOKP?
Malopre sam probao chrome beta, otvorio sam 6 prozora, prebacivao se sa jednog na drugi i nije puko. Doduše, restartovala se 1, 2 procesa :)

super je osim što kuburi sa RAMom :)
cure i systemUI i android system. nekih 80 MB manje nego na cataclysmu imam posle 12ak sati...

ma ne puca chrome, ubija sve i svašta u pozadini ali ne puca... gibo izmišlja :D

Pa da, pogledaj mi potpis, mnogo maštam :p

Znači kataklizma ftw :)
Meni mnogo lepo radi (pu pu pu) i nešto mi se ne menja.

Ja sam imao par sod na cataclysm. Vađenje baterije i ćao.

koji kernel? pošto je to do njega

Sa stock kernelom radi kao sat. Druge nisam probao.
Ima li nekih novosti u vezi 4.4?

Probaj fancy mada ko još ima sod na stock kernelu... Kod tebe sve naopako :D

Nije stock kernel, atlantis ga je modifikovao koliko vidim tamo u temi. Za MAKO je stock.

Ma nešto sitno, to je stock praktično
Ali fancy svakako rulez

otkad su izvalili bigmem kernele ja samo njih koristim, fancy je bio prvi koji je kršteno radio pa sam zato na njemu još od tad. mislim i pre je bio dobar ali sad sa +65 MB je odličan. mpokang ima još 15 MB i bolje benchmark rezultate ali ne rade strelice na 3G ikonici kad koristiš data (nervira) + kukaju na xda što nikako da objavi šta je to radio pa je dobio takvu brzinu, a u međuvremenu mu je crkao tel tako da... :D franco ima nešto manje memorije ali sa funkcionalnim fullHD snimanjem koje mi em ne treba em kod njega stalno bude neka glupost, pa mu drugi ispravljaju te bugove, a i više opcija ima na fancyju

bateriju ne pratim jer je toliko loša (na nexusu generalno) da sam digao ruke, podigao sam osvetljenje i isključio CAB da makar uživam u ekranu a dopunjujem ga 1-2x dnevno :)

na koji rom bi ga stavljao? pošto novije verzije nekih romova ne rade sa kernelima koji su u OP na xda, nego traže modovane verzije koje su useri prepravljali kasnije, jer se sva 3 ova kernela trenutno ne ažuriraju...

Poslednja izmena:
otkad su izvalili bigmem kernele ja samo njih koristim, fancy je bio prvi koji je kršteno radio pa sam zato na njemu još od tad. mislim i pre je bio dobar ali sad sa +65 MB je odličan. mpokang ima još 15 MB i bolje benchmark rezultate ali ne rade strelice na 3G ikonici kad koristiš data (nervira) + kukaju na xda što nikako da objavi šta je to radio pa je dobio takvu brzinu, a u međuvremenu mu je crkao tel tako da... :D franco ima nešto manje memorije ali sa funkcionalnim fullHD snimanjem koje mi em ne treba em kod njega stalno bude neka glupost, pa mu drugi ispravljaju te bugove, a i više opcija ima na fancyju

bateriju ne pratim jer je toliko loša (na nexusu generalno) da sam digao ruke, podigao sam osvetljenje i isključio CAB da makar uživam u ekranu a dopunjujem ga 1-2x dnevno :)

na koji rom bi ga stavljao? pošto novije verzije nekih romova ne rade sa kernelima koji su u OP na xda, nego traže modovane verzije koje su useri prepravljali kasnije, jer se sva 3 ova kernela trenutno ne ažuriraju...

Hvala na detaljnom obrazlozenju.. :)

Stavio bi ga na Epic, naleteo sam na njega slucajnu, 4.1.2 je u pitanju, i posto mi brojcice ne igraju glavnu ulogu vec da tel radi krsteno probacu njega.. Jel moze taj kernel za 4.1.2... ?

:D

http://boypetersen.de/fancykernel/r36/ext/fancy_kernel-tuna-4.2-r36-ext.zip
ovo je poslednji za 4.2.x, tu nemaš bigmem, tek je od poslednje 2-3 verzije to počeo da koristi...
za bigmem na 4.2 mora mpokang 1080

nego bre nije loš onaj vanir koji si mi rekao da preskočim (bilo mi ipak dosadno :D)

Meni je Vanir tako bio srknuo bateriju jednom, da sam ostao bez telefona kad mi je najvise trebao, nisam mu dao puno vremena, zamenjen je uvece cim sam dosao kuci.. :)

Nisam imao do sad iskustvo sa ovim testom stabilnosti na antutu benchu... Kakav je ovo rezultat?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383851673583.jpg
    uploadfromtaptalk1383851673583.jpg
    99.9 KB · Pregleda: 78
Nije los. Sto su manje razlike u krivoj, bolja je stabilnost :)

Nazad
Vrh Dno