Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Variraju ti launcheri tako od 30-60 ali sve mi liči da i to zavisi od roma do roma, nego brinem da već ludim, tako da skinuh stock i kasnije ga flešujem :D

I na njemu ce da ti "curi". :p
Btw, Purity 20/9 + Fancy r43bigmem

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379706550416.jpg
    uploadfromtaptalk1379706550416.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 132
  • uploadfromtaptalk1379706568391.jpg
    uploadfromtaptalk1379706568391.jpg
    79 KB · Pregleda: 131
pa uptime ti je 15 minuta *** :D to ti je još katastrofa za tako mali uptime, evo stock :D 4.3 i fancy bigmem 42

Screenshot_2013-09-20-21-57-05.png

Hajde nakon izvesnog vremena napisi kako ti se ta kombinacija ponasa, bas me zanima sta ce da bude. Nadam se da ces se skrasiti na kraju sa svojim podesavanjima. ;-)

hoću nema frke :)
mada ne verujem da će ostati zbog ovog dva_prsta navbara. ovo sam čisto stavio da se podsetim kako se stock ponaša i kako bi i ostali romovi morali da rade. u principu jedino je to drkanje sa ramom problem kod svih njih, samo toga da nema moglo bi da se kaže da ima 10ak interesantnih romova...

pa jedino ja i menjam, vidiš da samo ja i pišem :D
gibo ima potencijala al nema neta :D

Ahahahahaha :thumbup:

Nemam net, a ni vremena, počela berba kukurza, ceo dan se radi :)
Dok ne odem u NS ništa od flešovanja po svoj prilici...
Ali cataclysm sa 180h uptime-a ima 220mb free ram-a pa ti vidi ;)

Znaci za nekih godinu dve neces moci da uzmes Android telefon ispod 4.3".. minimum. Jer izgleda da se uopste vise ne vode ergonomijom i tim da taj uredjaj treba da ide u letnje sorceve i farmerke.. nego samo daj, daj, sto vece to bolje!

Bas tako. Iole dobar android sa ekranom ispoc 4.3" u 2013. ne postoji. Prosla su ta dobra vremena.

Most wanted, zapazio sam da na nekoliko tema odgovaras na postove koji su jako stari ovo je od pre dve godine... U cemu je fora?

Most wanted, zapazio sam da na nekoliko tema odgovaras na postove koji su jako stari ovo je od pre dve godine... U cemu je fora?

Nisi jedini, ali ne razumem zasto je to problem :/ Samo sam pohvalio coveka sto je lepo predvideo buducnost. Inace zanimljivo mi je posto sam se poprilicno kasno ukljucio u ovu pricu o smart uredjajima pretrazujem istoriju celog foruma, donosim neke zakljucke, uocavam pravilnosti itd... I jedan od zakljucaka koje sam izveo je da ljudi bas lako nasedaju na marketing, pa i ljudi sa bencha. Mozda jetebi malo cudno da neko kopa po temama koje su otvorene pre nekoliko godina, ali sigurno to ne radim da samo da bi podsecao ljude na to sta su tvrdili pre nekoliko godina a sta sada... Ja ne volim da bas tako lako prihvatim nesto samo zato sto samsung/apple/google kaze da je to tako. A ljudi ne shvataju da se to desava.

Jos nesto bih voleo da dodam, nikada necu citirati ljude koji su pre 2 godine pricali da je 2GB RAM-a na telefonima glupost jer tada i jeste bila, ali sada nije jer se tehnologija razvila. Ljudska ruka se za ove 2 godine nije povecala dovoljno da nekome kome je max bilo 4" pre 12 meseci, ove godine je 5" sasvim ok. Isto tako ljudi jos ivek ne mogu da vide preko 300 ppi jer oko jos nije evoluirao. A Emix u temi za ubuntu edge kaze da je fail sto nisu stavili 1080p na 4.5". Malopre sam naisao na post u cini mi se xperia z2 temi gde kaze da mu je 500+ ppi i 2560x1440 preterivanje. I to cu da citiram ako mu za 2godine to bude bilo ok.

Poslednja izmena:
Да ли неко може да ми пошаље recovery од YAKJU JWR66V верзије?

Снашао сам се, не треба ми више.

Poslednja izmena:
Što se tiče fluidnosti i baterije tu je kao stock, jedino mu fali funkcija... (kao i stock - u :-D)
Zato i planiram da ga promenim.

Meni na stock fali jedino blokiranje poziva i zato sam ubacio taj Cataclysm koji koristi: "Built-In system InCall Blocker with many features and with 0 resources in use" :)

@GiBo2pac
Sta tebi nedostaje na Cataclysm?

Cisto iz radoznalosti pitam:

Koliko u proseku imate slobodnog RAM-a? Nije mi jasno da nemate vise od 200mb, a ja sam na Zte Skate-u od ukupnih 512mb, uvek imao slobodno oko 150, i to neoficijalnim 4.x ROM-ovima.

pa to zavisi od servisa koji ti se vrte u pozadini, da li koristiš greenify, da li si u custom launcheru uključio opciju "keep in memory" itd... da se javi 10 ljudi, svih 10 će imati drugačiji setup po tom pitanju pa i nije baš uporedivo

U svakom slucaju, to curenje je gadan propust google-a ili samsunga mozda?

Koliko u proseku imate slobodnog RAM-a? Nije mi jasno da nemate vise od 200mb, a ja sam na Zte Skate-u od ukupnih 512mb, uvek imao slobodno oko 150, i to neoficijalnim 4.x ROM-ovima.
I ja imam u proseku preko 200mb, ali tu na screenshot-u imao sam uptime preko 22 dana.

U svakom slucaju, to curenje je gadan propust google-a ili samsunga mozda?
Nema nexus veze sa samsungom osim hardvera. Ostaje Google, mada ovo je baš ekstrem, skoro mesec dana uptime... Inače stock je super po tom pitanju kakvi su custom aosp romovi :)

Od 50 do 150. Ali ja imam milion i jedan proces u pozadini.

@GiBo2pac
Sta tebi nedostaje na Cataclysm?
Promena dpi, transparent navi & status bar,search button na navi bar-u, promena tema... :-D

Nekome su to možda nebitne stvari, ali ja volim da to imam u rom-u :)

Sad još napiši kako je slobodan ram bačen ram pa da mogu da se roknem mirne duše

Free RAM is wasted RAM :p

pošto ja stvarno više ne mogu da objašnjavam, mogu samo da zamolim priesta ako u međuvremenu nije restartovao telefon da klikne na "show cached processes" i da uslika i okači taj ekran ovde...

1) zašto nije svejedno čime se popuni ram
2) zašto je ono na priestovom shotu katastrofa stanje
3) kako se interpretira onaj ekran koji je slikao

Nazad
Vrh Dno