pa jedino ja i menjam, vidiš da samo ja i pišem
gibo ima potencijala al nema neta![]()
Znaci za nekih godinu dve neces moci da uzmes Android telefon ispod 4.3".. minimum. Jer izgleda da se uopste vise ne vode ergonomijom i tim da taj uredjaj treba da ide u letnje sorceve i farmerke.. nego samo daj, daj, sto vece to bolje!
Most wanted, zapazio sam da na nekoliko tema odgovaras na postove koji su jako stari ovo je od pre dve godine... U cemu je fora?
Evo kod mene cataclysm sa malo duzijim uptime-om.Ahahahahaha :thumbup:
Ali cataclysm sa 180h uptime-a ima 220mb free ram-a pa ti vidi![]()
I ja imam u proseku preko 200mb, ali tu na screenshot-u imao sam uptime preko 22 dana.Cisto iz radoznalosti pitam:
Koliko u proseku imate slobodnog RAM-a? Nije mi jasno da nemate vise od 200mb, a ja sam na Zte Skate-u od ukupnih 512mb, uvek imao slobodno oko 150, i to neoficijalnim 4.x ROM-ovima.
Nema nexus veze sa samsungom osim hardvera. Ostaje Google, mada ovo je baš ekstrem, skoro mesec dana uptime... Inače stock je super po tom pitanju kakvi su custom aosp romoviU svakom slucaju, to curenje je gadan propust google-a ili samsunga mozda?
Cisto iz radoznalosti pitam:
Koliko u proseku imate slobodnog RAM-a? Nije mi jasno da nemate vise od 200mb, a ja sam na Zte Skate-u od ukupnih 512mb, uvek imao slobodno oko 150, i to neoficijalnim 4.x ROM-ovima.
Promena dpi, transparent navi & status bar,search button na navi bar-u, promena tema... :-D@GiBo2pac
Sta tebi nedostaje na Cataclysm?
U svakom slucaju, to curenje je gadan propust google-a ili samsunga mozda?
Sad još napiši kako je slobodan ram bačen ram pa da mogu da se roknem mirne duše
Sad još napiši kako je slobodan ram bačen ram pa da mogu da se roknem mirne duše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari