Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja uvek držim na 48px :-D

Uskoro ce novi Purity ako je neko zeljan da proba.
Edit: I ima svoj Gapps (zbog DarkUI). Malo sminke. :d

Poslednja izmena:
Kakav je slim što se dodatih opcija tiče? Pre je imao gomilu, a vidim sad se hvale da je ime beta zbog ostalih uređaja, za gnex je praktično stable...
Da ne bude kao sa novim rbj, ja ga stavio a ono čist aosp sa 2-3 dodate opcije :)
evo da odgovorim sam sebi, fantastično radi u kombinaciji sa poslednjim fancy kernelom, "samo" što ponovo ima jbni memory leak i onda situacija bude ovakva:

Screenshot_2013-08-21-02-12-05.png

Small preview za Purity. Na ovoj verziji sam nasao 1 bug (vec je ispravljen), tako da je moguce da danas bude okacen za download.
Screenshot_2013-08-21-12-54-02.jpg
Screenshot_2013-08-21-12-53-25.jpg
Screenshot_2013-08-21-12-53-33.jpg

Osmatraj ti ram usage mada mi sve liči da će biti ista priča kao na 4.2.2 odnosno neupotrebljivi AOSP romovi :D

El dobio neko ovo?
64e75b2c-175d-4e54-8efd-278ce677a535.jpg

JA dobio pre neki dan I nista,probao da install I I nista

Meni kaze da mi je baterija slaba, kad se malo dopuni probacu da instaliram.

Dobio ja i instalirao.
Čini mi se da je samo nova youtube aplikacija.

Poslednja izmena:
Meni se youtube pre ovoga apdejtovao i dobio novu ikonicu.

Security fix, imate novi build number sad, JWR66Y

E ljudi, kakvo je stanje sa PA za našu mašinu? Ima li bagova?
Hteo bih nešto da flešnem prekosutra kad dođem kući, a ovde imam net pa bi samo skinuo neki rom...

Meni je bio nešto mnogo siromašan opcijama...

Ja i dalje čekam neki stabilniji cm. :D
Probao nightly i nisam se lepo proveo.

Evo gizmo stavio sam taj purity, ako bude curela memorija hakovaću vam temu na xda :D

Ajde malo kasnije javi kakvo je stanje pa da znam da li da skinem taj purity :-D

Ostala mi je neka oprema od mog dragog Nexusa pa ako nekoga interesuje neka pogleda male oglase na forumu. Pozzz

Ja vrlo srecan sa purity :) fali mi pie i dalje

Ajde malo kasnije javi kakvo je stanje pa da znam da li da skinem taj purity :-D

Nije loš, izgleda da ne curi, free ram je kao na cataclysmu. Nema power widget još uvek a i qs su mu bez veze.
U odnosu na cataclysm dobijaš navbar customizaciju, podešavanje LEDa i još par gluposti. Brzina ista, nije munja kao slim bean ali nije ni neupotrebljiv kao on zbog memory leaka.
Sve u svemu na dobrom je putu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377388392900.jpg
    uploadfromtaptalk1377388392900.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 225
Stize mi/nam novi Purity (JWR66Y based). (day of the week, battery text option, battery bar, bionic - dalvik - skia boost perfermance...)
download.jpg

Jwr? Zar nije bio jss do sad?
Power widget još ništa?

Jeste bio je. Ja licno vise volim Power Toggles tako da mi PW i ne nedostaje.
Hahaha dodao je i Camera Tile....Uhuh, skoro je 14:00, palim na posao.

Poslednja izmena:
PT i ja koristim kad moram, i jeste bogatiji opcijama ali ima 2 smaračke mane... ne može da direktno pali/gasi GPS, i ne može da direktno menja 2g/3g

Jel imate preporuku za softver na kompu koji može da pristupi kontaktima i da se u njemu menjaju, kao i za backup?
Probao Kies, ali nema šanse da se poveže sa Nexusom, S2 prepoznaje odmah.

Nazad
Vrh Dno