Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Moze li se nekako iz recovery-a flesnuti stock rom? Nemam trenutno pristup toolkit-u pa me interesuje. Briga me za root i backup, vraticu ih za koji dan.

Pa to sam i mislio, da negdje nadjem zip, ubacim u sdcard i flesujem iz recovery-a bez cimanja. Hocu i recovery stock.

Ne radi unlocker da si ti meni ziv i zdrav vec jedno 2 nedelje, samo izgleda nisi restartovao telefon :) skini tunnelbear sa GP-a

Pero porke?

Testiram nesto....Dok sam koristio rasbeanjelly imao sam katastrofalno spor 3g net na nekim mjestima.

Мислиш да је то до rasbeana?

Stari radio LH1 se nije slagao sa ras-om bas najbolje sto se tice data konekcije.

Ауууууууууу изгледа ћу да се вратим на stock пре него што сам мислио...

Нешто почео телефон да се губи, када стиснем power button после 2 секунде се упали екран, а ја онда рестартујем телефон (имао је 56% батерије) после рестарта 2%:eek:

Ставим га на пуњач напуни се до 50% ајде реко да видим да ли ради нормално...
Опет треба 2 секунде да се пробуди...
Онда сам нешто тражио на нету, више од пола сата а батерија уместо да се троши ње све више:what:
После више од пола сата сурфа са скоро max осветљењем 55% батерије:eek:

Онда одем у recovery и обришем cashe и ево сад ради како треба...:D

Не знам да ли то може бити до Trinity-ја који сам пре неки дан убацио или је то нешто друго у питању?:p

Na mom Gnexu Trinity bezgresno sluzi vec jedno 4mes.

Ма издржаћу овако док не изађе ubuntu, па ћу онда видети шта ћу:D

Onaj što si mi ti dao-12c.

Hm, znaci imas problem sa wakeup lagom.... Ima o tome u Trinity temi na xda.
Ili da flesujes 12 opet, ili 13c.

Jel koristis neku aplikaciju za podesavanje kernela? (Trickster mod)...

Koji rom imas?

Cyanogenmod10.1:p
Користим ону Trinity Kernel Toolbox.

Како сам обрисао cash све добро ради, али видећу сутра да убацим тај '13':D

Вратих се ја на Franco 361.;)

Све сам покушао да останем на Trinity-ју, али ништа...

Не могу да поднесем да ми телефон има онај wake up лаг.:what:

Поново инсталирао 12с, ништа.Онда убацим 13с опет исто, е онда по*издим и вратим Franco и сад ради као докса!:D

Изгледа да се ова верзија СМ-а што имам и Trinity нешто не воле.:p

Glupa fora za rešavanje rotation lag-a u kameri: Isključite auto rotation u display options.

Vratio se sa stock 4.2.2 na Purity 4.4... nervirao me stock uzas jedan, kako vi sto necete ni da rootujete telefon prezivljavate, ne znam :) ali je ovo strasno...

siroma se bio skroz zapucao, morao sam factory reset :[

Vratio se sa stock 4.2.2 na Purity 4.4... nervirao me stock uzas jedan, kako vi sto necete ni da rootujete telefon prezivljavate, ne znam :) ali je ovo strasno...

Ni jednom ali ni jednom mi se telefon nije zapucao.Imam ga otprilike pola godine od starta stock radi kao zmaj.Ne vidim uopste potrebu da ga rutujujem.

Nisam ni pokusavao da instaliram stock 4.2.2 bas iz tog razloga sto Purity radi besprekorno.Cim napravi covek novi Purity na bazi 4.2.2 bice to prava stvar... :cool:

E, jel neko koristi ili koristio onaj Domination rom?:D

Imao sam ovakvu futrolu za Desire HD, mnogo zeznuta stvar, za cas telefon izleti napolje bez kontrole. Ne bih ti preporucio.

Bolje da nadjes neki hard case ili ledja ili sta god, nego ovo.

Evo nekih mojih favorita :p :p

Amzer Inace, imaju veliki izbor futrola...

Frost

Incipio Soft Shell

Case mate (bilo ih je u raznim bojama na expansys.uk

A od kad imam nexus imam ovo. Dva puta mi je spaslo telefon od sigurnog ostecenja.

Poslednja izmena:
Sad mi je nesto sinulo da uradim update na 4.2.2 i onda skontam da na toolkit-u nema 4.2.2:shock:a nece da se updatuje,pise moze da se updatuje samo donate verzija:trust:
Kako da rootujem telefon kad nema te verzije na toolkit-u?

edit:jel mogu da skinem rom i instaliram ga preko recoverija i da ne izgubim root?

Poslednja izmena:
Vrh Dno