Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

@Axel, udji u dialer, kucaj *#*#4636#*#*. Onda Phone Information pa pod Set preferred network type izaberes wcdma preferred ako vec nije setovano. Ako jeste, onda jednostavno nemas 3g signal tu gdje se nalazis.

Tako je podeseno. Videcu na drugim lokacijama da li je drugacije. Thx!

Postoji li neki battery saver, koji radi? i rade li uopste? :D

To nemoj da koristis, nista ti nece pomoci. Kao ni Task killeri. Objasnjavao sam u par android tema, probaj da odradis search.

Nemoj to da instaliras. Nikad. To su gluposti.

Autonomija se poboljsava pravilnom konfiguracijom aplikacija kojima treba net iz bilo kog razloga kao i deinstalacijom nepotrebnih programa.

Na skromnu bateriju nexusa utice najvise data konekcija i brightness. Za ovih 10 mjeseci od kako ga imam, ubedljivo najbolju autonomiju sam imao sa stock 4.1.2 i evo sad RasBeanJelly + Trinity 12c ne daje uopste lose rezultate.

Pa koji sad imas? Nije komplikovano uopste ako imas toolkit instaliran.

Imam 4.1.1.

A toolkit nemam, a i ne znam sta je :(

Poslednja izmena:
Je l' probao neko "Wug's Nexus Root Toolkit"?

Probao sam ja...Sa njim sam instalirao odgovarajuce drajvere u komp bez problema, otkljucao boot i odradio root. Cak se nista nije ni obrisalo,a mislio sam da cu izgubiti sve aplikacije zbog rootovanja... :) Preporucujem!

P.S. Posle sam sa Google Play-a skinuo BootUnlocker pa sad sam ponovo zakljucao boot.

Poslednja izmena:
Inace, izasla je nova verzija Purity v4.4 ROM-a bazirana na novom firmware-u JOP40G...U kombinaciji sa takodje novim AK kernelom v021 ovaj ROM cini cuda.Verujte mi na rec, mnogo je brz... :cool:

Ваљда ће поправити батерију:D

Valjda ispravlja probleme sa bluetoothom koje su neki imali. Ja se nadam da će srediti i kameru jer je sada retardirana.

Je l' moguce da se napravi tako da tel moze da se otkljuca na volume isto kao i na power button?

thx

Valjda ispravlja probleme sa bluetoothom koje su neki imali. Ja se nadam da će srediti i kameru jer je sada retardirana.

Mislio sam da ce doneti i jos neke novine i poboljsanja.:) Mada bilo bi lepo stvarno da srede kameru kao i da ubace opciju slikanja na volume dugme. :)

Nema on sta novo da donese. Ovo je bug-fix update, resavanje bt-a i jos mozda malo bug-ova ispod haube. Ne ocekujte nista veliko do KLP.

Можда са неким custom rom- ом:cool:

Ako objave i puste KLP do ljeta (Googl I/O je u maju) onda gnex ulazi u onih famoznih 18 mjeseci zvanicnog support-a od strane Google-a i trebalo bi da korisnici dobiju OTA.

Ako KLP bude pusten na jesen, sto je po meni vrlo vjerovatno, onda postoji mogucnost da ne dobijemo OTA.

Koliko vidim po netu kameru nisu dirali na 4.2.2, i dalje je spora i retardirana jer smatraju da tako treba da bude, nikako ne moze da se poredi sa onom na 4.1.2 sto se brzine tice.
Izgleda da ni BT koji su pokvarili na 4.2 jos uvek nisu sredili skroz, ali videcemo kada probamo :)

Ovde imate link da skinete OTA dump, ali kod mene nece da se instalira ni preko CWM ni preko TWRP, ne znam zasto?
http://www.reddit.com/r/Android/comments/18cpzr/422_is_rolling_out_i_just_got_my_official_update/

Poslednja izmena:
Imas na marketu aplikaciju camera ics, ako ti se ova na 4.2 ne svidja ostavis tu ics a ovu obrises.

Nazad
Vrh Dno