Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Valjda sedam puta klik na "About Phone" i pojavi se... "Developer option"[/QUOTE]
Jeste sedam puta hvala :)

Pitanje/jel resio neko pitanje jacine zvuka na 4.2?

Imas louder patch na xda ali nisam probavao pa ne znam, kako radi.

Sve vise 4.2 ROM-ova se pojavljuje, a nemam vremena da podesavam fon od pocetka. Znam, znam,... TB i slicno,
ali nameravao sam da opalim Full Wipe sa Format SD, a mrzi me podesavati navigaciju jer je koristim skoro svakoga dana.
Strpim se do kraja meseca, a sledece ROM-ove drzim na oku:

XenonHD RC1
Xylon 4.2
TEAM SHOGUN RufDroid v0.91
PARANOIDANDROID 2.99 beta3
AOSP R6 Jelly Bean 4.2 JOP40C + Kernel v3.0.52 Linaro

MiNCO je najavio v6 sa 4.2 a trenutno sam na ** Cataclysm ** with Quick Toggles ™(now 14) Added NFC+...
O slatkih muka... :)

BTW da li je neko vec video BlackBarry 10 lockscreen for JB?
Extra izgleda ali steta sto radi samo na par ROM-ova.

Poslednja izmena:
Odličan je lock screen :)
Probaću da izdržim na stock do novog updejt - a.

Slazem se sa Sonicom. Mnogi se zale na neke silne bagove sa romom... Ja licno nemam problema. Kamera malo stucne kada se otvara preko lockscreena ali boze moj, to ne smatram bagom. Decembar u people app :D lol samo cu se nasmejati. Super je sistem. Jedva cekam da ga jos vise unaprede. Mnogo su ispred iOS-a.

Jeste bug što nema decembar, ali uvek možeš taj rođendan uneti sa kompa.

Ja imam dosta problema - par puta na dan mi se restartuje telefon, pa mi ne radi mobilni internet dok ga ja ne restartujem, pa mi se prekida WiFi, baterija traje dosta krace itd...

OTA, pa je to lose radilo, pa onda flesovao yakju image.

Pretpostavljam da imaš stock kernel?
Ne znam šta bi moglo da bude u pitanju.

Pretpostavljam da si sve korake odradio redom? Jedino da probas sa takju image-om pa da vidis hoce li biti isto.

I ja imam problema sa prekidom Wi-Fi, baterija osjetno kraće traje...
Vraćam se na 4.1.2 ali vjerojatno ne na stock već na 2.54 Paranoid Android

Jeste, nisam išao na OTA nego sam skinuo image i preko Tool kit-a ga instalirao.
Sad moram vidjeti kako da ga root-am jer sam do sad sve radio preko Tool kit-a a na zadnjoj verziji ne prikazuje 4.2 nego 4.1.2 pa ne znam da li mi to može stvoriti neki problem

Jel uspeo neko na 4.2 da pojaca zvuk?Ocajno je slab.Instalirao zip Sa xda Ali nema poboljsanja.Any idea?

Ja nabacio custom 4.1.2 Paranoid Android, puno bolje radi nego 4.2
Jedino sta mi fali jeste tastafura od 4.2 , jel ima neka tastatura da se moze pisati klizanjem a da nije engleski jezik.

Krenula OTA 4.2.1 za Nexus 4, 7 i 10. Pretpostavljam da ce ubrzo i za nas. Mada je samo 1,1MB.
Ispravlja Decembar i bluetooth bug. Niko nista ne pise od nemogucnosti rada na WiFi dok je Data enabled ukljucen.

Desava se random, nije pravilo ali postoji. Ukljucis Data i sve OK. Ukljucis WiFi, radi 10s, 20s ili minut - dva i prestane sa radom. Iskljucis Data, WiFi radi kako treba.
Nema nekih pravila ali je cest bug.

Sad sam baš mislio da pređem na 4.2, al' kada pročitam sva ova iskustva ostajem na 4.1.2. :)

Sacekaj, ne zuri. ;) Cekam 4.2.1 da vidim sta i kako, a ruku na srce bolje mi je fon radio sa 4.1.2 ali me sada mrzi vracati se.

Desava se random, nije pravilo ali postoji. Ukljucis Data i sve OK. Ukljucis WiFi, radi 10s, 20s ili minut - dva i prestane sa radom. Iskljucis Data, WiFi radi kako treba.
Nema nekih pravila ali je cest bug.

Fastboot "u ruke" i ako treba i dva puta flesovati. Samo pazljivo lako se preskoci korak. Takodje, moze i backup iz Titaniuma recimo da sj*** stvar....

Meni 4.2 takju uz Nova launcher (heh, moj jedini "mod") radi perfektno. Backup sam vratio sa g servera, a root samo zbog placenih aplikacija.

Poslednja izmena:
Ja volim kuvane ROM-ove (malo modifikovane - T9, Circle battery). Volume patch i extended Power uvek mogu i peske dodati.
Mada mi nije jasno zasto G bar T9 ne doda u svoje ROM-ove? *** i praistorijske nokije su to imale. :p

Stigao 4.2.1 tj. nudi mi update ali po svemu sudeci, ostajem na 4.1.2 dok se ne rese bitne stvari.

Vrh Dno