Taj oficijalni je ubačen preko CWM, neko je link ovde okačio po izlasku roma na xda, lik je samo uzeo fabrički rom i rutovao i okačio link. Evo treći put instaliram RAS i opet isto prilikom poziva, ne mogu nikako da skontam o čemu se radi. Ako skinem taj fabrički image, je l' beše nije bitno na kojoj sam verziji trenutno, takju ili yakju?
Koji radio imate?
@dr.sonic
Objasni ukratko i za mene kako se radi to rucno?
Ja sam koristio Franko. Imao je stelovanja za voltazu i tako to. Plus je imao i svoju aplikaciju iz koje se skidaju uvek sveze verzije karnela....Problem je u trinity kernelu. Nije ništa strašno, ali eto zasmeta malo. Koji kernel vi koristite? Ako ima neki stable, bacite link. Ako nema sačekaću da se ovaj stabilizuje.
Dosta je to vise posla, preko toolkita je mnogo brze i jednostavnije, a meni do sada nije bagovao uopste.Pratiš ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895
Ja sam otišao u recovery, izbrisao keš i data, restartovao u bootloader i onda preko fastboot-a flešovao bootloader, system, radio i boot, userdata i recovery nisam.
Sta zahebava konkretno kod toolkita?
Sve su to improvizacije i tesko da ce ikada raditi kao stock.Stavio trinity 4.1.2 kernel preko 4.2 roma i sad sam popravio onaj phone lag, ali telefon nekad ne ulazi deep sleep![]()
Da, da zaboravio sam da je i kamera "promenjena" evo sad sam pogledao kako radi i mislim da se necu ni navici a ona ce biti opet promenjenaJa sam se navikao na lock screen. Još samo na onu kameru.
Sta fali ovde medju opcijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari