Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

И ја сам тако добио root, али сам после и флешовао cwm.

Dosta sam se zezao sa ovom google tastaturom, vratio sam se na SwiftKey i dalje je najbolja.

Ја сам још на њој. Пуштен мало ћирилицом, али никако да се навикнем на распоред тастера.

I meni pravi problem raspored tastera na ćirilici, nismo navikli ***.

Imam mali problemčić. Kada imam poziv, dakle dok telefon zvoni i u trenutku kada se javim imam period od 4 sekunde gde se ne čuje ništa, odnosno kao da se telefon frizuje, i tek posle 4 sekunde čujem sagovornika normalno. Da li je neko naišao na sličan problem? Prvenstveno sam imao oficijalni 4.2 samo rutovan itd, posle sam stavio Rasjellybean. Prvi put sam flešovao preko CWM, zatim RAS rom sam instalirao preko TWRM recovery. Kontam da sam ja negde napravio neku grešku, samo me zanima gde :D

E da, taj lag od 2-3 sekunde se nekada dešava i u normalnom radu.

Poslednja izmena:
Jel ti se dešavalo to na stock? Ako nije, onda lepo flešni ponovo rasbean i to je to.

Što se tiče tastature, nije mi problem raspored tastera već mi najviše smeta što nema predikciju, nema još veliki fond reči a mrzi me svaku onako da memorišem (ne znam što ne radi to sam? ) i smara me stalno da se prebacujem sa srpske na englesku tastaturu kada mi zatreba.

Kako si stavio taj oficijelni 4.2?

Probaj da ga skines odavde i ubaci ga preko toolkita.

Taj oficijalni je ubačen preko CWM, neko je link ovde okačio po izlasku roma na xda, lik je samo uzeo fabrički rom i rutovao i okačio link. Evo treći put instaliram RAS i opet isto prilikom poziva, ne mogu nikako da skontam o čemu se radi. Ako skinem taj fabrički image, je l' beše nije bitno na kojoj sam verziji trenutno, takju ili yakju?

Koji radio imate?

Poslednja izmena:
Taj oficijalni je ubačen preko CWM, neko je link ovde okačio po izlasku roma na xda, lik je samo uzeo fabrički rom i rutovao i okačio link. Evo treći put instaliram RAS i opet isto prilikom poziva, ne mogu nikako da skontam o čemu se radi. Ako skinem taj fabrički image, je l' beše nije bitno na kojoj sam verziji trenutno, takju ili yakju?

Koji radio imate?

XXLH1
Nije bitno.

Ubaci taj fabricki image preko toolkita, ako se dobro secam on ce i radio da ti apdejtuje.
Samo stavi taj image u toolkit folderu koji se zove "put_google_factory_image_here"
Pa izaberes 9. Download, Extract + Flash Google Factory Stock Rom i posle samo izaber da ga flashuje, mislim da je pod 2, jer ti download ne treba.

Poslednja izmena:
Problem je u trinity kernelu. Nije ništa strašno, ali eto zasmeta malo. Koji kernel vi koristite? Ako ima neki stable, bacite link. Ako nema sačekaću da se ovaj stabilizuje.

Problem je u trinity kernelu. Nije ništa strašno, ali eto zasmeta malo. Koji kernel vi koristite? Ako ima neki stable, bacite link. Ako nema sačekaću da se ovaj stabilizuje.
Ja sam koristio Franko. Imao je stelovanja za voltazu i tako to. Plus je imao i svoju aplikaciju iz koje se skidaju uvek sveze verzije karnela....

Vise posla jeste ali ne bas toliko. Ja sam za 2 minuta zavrsio flasovanje preko fastboot komandi. ToolKit zna da *****ava, tu se slazem sa sonicom.

Sta zahebava konkretno kod toolkita?

Meni se nikad nije desilo da toolkit nešto zeza. A ko zna koliko puta sam ga koristio.

Jedino moze na pocetku da ne radi dok ne instaliras ispravne drajvere, a kada proradi onda radi :)

Stavio trinity 4.1.2 kernel preko 4.2 roma i sad sam popravio onaj phone lag, ali telefon nekad ne ulazi deep sleep :)
Sve su to improvizacije i tesko da ce ikada raditi kao stock.

Evo da se i ja prikljucim sa 4.2 stvarno je malo cudan lock screen ali navici cu se :D

Prilozi

• Screenshot_2012-11-24-14-50-05.png
    Screenshot_2012-11-24-14-50-05.png
    117.6 KB · Pregleda: 228
Ja sam se navikao na lock screen. Još samo na onu kameru.

Ja sam se navikao na lock screen. Još samo na onu kameru.
Da, da zaboravio sam da je i kamera "promenjena" evo sad sam pogledao kako radi i mislim da se necu ni navici a ona ce biti opet promenjena :D

Sta fali ovde medju opcijama?

Prilozi

• Screenshot_2012-11-25-00-25-07.png
    Screenshot_2012-11-25-00-25-07.png
    102.4 KB · Pregleda: 149
Nazad
Vrh Dno