Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ako mislis na System information u Quadrant Standard benchmark-u pod stavkom CPU:
Current freq. 729.6MHz - to ti ne znaci nista. To je samo pokazatelj na kojoj freq. ti trenutno radi procesor.
Sta ti pise red ispod toga? Pitam jer je kod mene custom ROM sa kernelom koji omogucava overklok (kod mene je 1804.8MHz)
Kod tebe bi trebalo, posto si na stock-u da pise, pretpostavljam 1228MHz?
Evo sad vidim pise min 350 a max frec 1200 jel to onda znaci da nekad radi i na 1200?

Prilozi

• Screenshot_2012-10-30-19-38-42.png
    Screenshot_2012-10-30-19-38-42.png
    116.4 KB · Pregleda: 190
Upravo tako. Fon nema neke velike potrebe da non-stop drzi najvisu mogucu hercazu. Zamisli koliko bi ti baterija trajala
u tom slucaju a da ne pominjem generisanje toplote. :d

Dobro je ja mislio nesto nije dobro,a tek dosao sa popravke:D

Znaci niko ne zna odgovor na moje pitanje, da li treba da vratim yakjuxw pre nego sto nosim telefon u Telenor i kako da ga najlakse vratim?

Ja bih vratio, za svaki slucaj, ali ne znam kako tj ne znam gde moze da se nađe yakjuxw image.

Znaci niko ne zna odgovor na moje pitanje, da li treba da vratim yakjuxw pre nego sto nosim telefon u Telenor i kako da ga najlakse vratim?
Iako sam verovatno najmanje kopetentan da odgovorim cini mi se da se na nekim od prethodnih stranica govorilo da treba da se vrati na yakjuxw, treba da bude zakljucan bootloader, to se valjda radi preko toolkit-a.E sad da li toolkit sam moze da nadje taj yakjuxw rom ili ti to treba da uradis to ne znam...To neka kazu ovi profesionalci,e sad da ja pitam da li je rezultat na quadrant-u od 2143 mali?Odnosno koliki je prosecan rezultat na tom testu za nexus?

Kad je bilo pitanje? :p

Vrati se na yakjuxw ako je sa njim dosao. Imas sve img-ove u jednom od sticky threadova na xda (Android Development mislim da je podforum).

Bootloader takodje vrati u stanje u kojem je dosao kod tebe.

Sve mozes preko toolkit-a da odradis.

Kad je bilo pitanje? :p

Vrati se na yakjuxw ako je sa njim dosao. Imas sve img-ove u jednom od sticky threadova na xda (Android Development mislim da je podforum).

Bootloader takodje vrati u stanje u kojem je dosao kod tebe.

Sve mozes preko toolkit-a da odradis.
Ja sam bas trazio i jedino sto sam nasao je ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1625700
Da li je moguce ovo da ubacim preko toolkita i da se ne zezam sa terminalom?
Bootloader mi je u originalnom stanju jer nisam imao potrebe da ga menjam.

Ovaj...kako ce se zvati taj 4.2 Jelly Bean ili Key Lime Pie?

Ja sam bas trazio i jedino sto sam nasao je ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1625700
Da li je moguce ovo da ubacim preko toolkita i da se ne zezam sa terminalom?
Bootloader mi je u originalnom stanju jer nisam imao potrebe da ga menjam.

Jel bio 4.0.1 kad si uzeo telefon?

Gledao sam ovaj link, mozes i ovako ali preko fastboot-a sve moras.

Sad cu da probam da nadjem temu na xda odakle je link sa stock 4.0.1 rom-om (yakjuxw)

Edit:
Kad nesto razmislim, sto bi uopste morao da se vracas na yakjuxw? Dobio si OTA update regularno, instalirao JB i to je to!? Nisi ceprkao sa bootloader-om, kernelom, rom-ovima, sve je regularno.
Meni su pravili problem u Telenoru, jer nisam vratio tadasnji GB a bio sam na CM rom-u pa su na papiru nakon odradjenog servisa napisali "Pronadjen neoriginalan sofwware".

Edit #2:
Evo dva linka koja sam nasao za sada:
http://code.google.com/p/galaxynexus-stock-yakjuxw-itl41f/
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20568683&postcount=1

Poslednja izmena:
Neshvatljiva razlika u potrosnji baterije izmedju CM10 i MiNCO-a (koji je stock based) - na CM10 izvucem koji min krace od 4h, u proseku, cesto i preko 4h, a nikad manje od 3.5h, dok na ovom cudu NIJEDNOM nisam presao 3h, tek nekih 2h 40ak min skupim...

Prelazim nazad na CM10 koliko sutra, a jedva cekam 4.2 da izidje, da se sigramo malo... :)

Elem instalirao da probam ovu novu cameru 4.2 I sad nemam cameru.Daje mi FC isto I gallery FC.Kako da vratim staru cameru?

Valjda si uradio copy-paste *.apk -a stock kamere kao sto svi svugde naglasavaju? Ako nisi - valjda si odradio Nandroid BackUp?
Ako nisi ni to, skidaj stock ROM i izvadi odatle ili trazi po Net-a ima negde okaceno.
Btw, ja koristim 4.2 i radi perfektno. Ali osim GalleryGoogle.apk treba i kopirati u system/lib 3 file-a.
Uostalom sve imas ovde: http://forums.androidcentral.com/ve...-roms-hacks/220830-jelly-bean-4-2-camera.html

Vidi ovako copy paste apk nisam nazalost uradio,backup imam preko tool kita.Gde da nadjem stock cameru.A ovo nisam nikada radio kopiranje u sistem jednostavno ne znam.

Pa sve i jedan apk kamere do sada se NE instalira vec kopira u /system/apk i podesis permisije na rw-r--r--, tako da ti restore ne gine
ako nemas root privilegije. *** poslao bih ti ja ali kod mene nije stock (odex), vec custom kamera apk (iz MiNCO ROM-a).

jos jedno pitanje nasao na fonu system folder app i sadrzaj preko fx explorera ali ne mogu da udjem preko kompa u taj folder jednostavno ga ne vidim.

Hej zar su svi na lg nexus 4 forumu?:)

Pitanjce,

imao sam kvar (nesto PCB itd je menjan - nisam imao signal na njemu)..otisao u servis sa OTA JB-om, vratio se da li 4.0.2 (pisalo u izvestaju da je reloadovan neki softver), pa mi lepo update-ovao na 4.0.4, a potom ponudio opet JB, ali kada instalira - kod reboot-a hanguje na Google logo-u, i nece da mrdne. Jedino pomaze da se vadi baterija, a onda kada ga pokrenem, opet sam na 4.0.4. E sad ono sto je razlika, pre servisa je bio lockovan bootloader, a iz servisa izasao unlockovan. Prvo sam mislio da je tu negde problem sa OTA update-om, i zakljucao sam ga nekako sa Toolkit-om, ali opet se isto desava, kod OTA JB ugrade-a, hanguje na Google logo-u (vise desetina minuta sam cekao)...

Jel neko imao slicnih problema?

Proveri da ti nisu ostavili cwm recovery.
A kako to? :) Malo sam newbie...meni cak ne treba nista custom, zadovoljan sam sa OTA stvarima...samo me frustrira da ako imam pravo na OTA, da ne mogu da ga iskoristim :)

A kako to? :) Malo sam newbie...meni cak ne treba nista custom, zadovoljan sam sa OTA stvarima...samo me frustrira da ako imam pravo na OTA, da ne mogu da ga iskoristim :)

Ugasi telefon, zatim drži i gornje i donje dugme za zvuk i onda stisni i power dugme i to drži dok se nešto ne desi. Kada završi svoje, izaberi recovery mode preko dugmića za zvuk (potvrđuješ power dugmetom) i vidi šta se dešava. Ako se pojavi android sa nekim trouglom, ok je, ako se pojavi nešto drugo gde imaš razne opcije, onda imaš custom recovery. U prvom slučaju izvadi pa vrati bateriju i normalno upali telefon, u drugom u opcijama izaberi restart.

A ja imam trecu :) Odaberem recovery mode - i dobijam opet samo Google splash sa otvorenim bootladerom (ako to znaci glupi otvoreni katanac dole) :)

Nazad
Vrh Dno