Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:happy: konacno u cetvrtak mi je stigao telefon ali nisam bio u mogucnosti da se ranije pohvalim, bio na ekskurziji...elem bio je u BG Elektroniku "samo" 44 dana:lupko: Sinoc dok sam stigao uradio sam update na 4.1.2 sve radi kao i pre ,ako se dobro secam:D Jao srecan sam kao tog dana kada sam ga kupio:party:
PS:mislim da je velika sramota za firmu kao BG elektronik da toliko dugo popravlja mikrofon, posao od nekoliko sati...ustvari ni toliko, ali dobro samo neka telefon radi. Pu pu da ga ne ureknem:D

'Fala Gizmoidinjo, ce izvestim sta sam uradio kad uhvatim malo vremena. ;)

Nabacio sam neke silne modove za MiNCO i sad imam bele ikonice u status baru (signal, sat...) i 32dpi navbar sa Zenith keys opcijom. Prebacio sam i Power Toggles u system app, ali mi i dalje izbacuje ikonicu aplikacije u notifications baru... Malo me to nervira.

Ne znam - jos se lomim, CM10 ili da ostanem na MiNCO-u. Ovde su ti modovi kul, ali CM10 ima 3G only opciju, toggles nativno, mnogo vise podesavanja za system, a posto bi trebalo da se od Androida 4.2 nativno pojave notification toggles i jos stosta, izbor ce biti jos tezi... :)

EDIT: Jos samo jedno pitanje - kako da podesim da mi pozadina kad svucem notifikacije bude potpuno crna? Koristim Apex i ne mogu da nadjem gde se to podesava, nema sanse... Moze i app, bilo sta. Hvala! :)

Poslednja izmena:
Za power toggles, u podešavanjima izaberi transparent notification icon

Da, onda se ikonica ne vidi, ali ostale ikonice u baru krece da "redja" tek posle te nevidljive... No, evo, mislim da je proradilo - smanjio sam mu prioritet, jedino sto ce mi padati dole widget kad mi stigne nesto.

Da, onda se ikonica ne vidi, ali ostale ikonice u baru krece da "redja" tek posle te nevidljive... No, evo, mislim da je proradilo - smanjio sam mu prioritet, jedino sto ce mi padati dole widget kad mi stigne nesto.

Meni je to jedina zamerka kada je u pitanju taj widget.

Mada ne smeta toliko :)

Jbm li ga, bicebi to uskoro nepotrebno, kad ubace nativni power toggles u not. bar... :)

Zna neko kako da namestim cisto crni notifications drawer?

Jel neko koristio Nexus preko Samsungovog SmartTV-a (bilo kog) mozda? Gledanje fotografija, video zapisa i slicno...? Sta mi je od dodatnog hw-a potrebno za tako nesto?

Jel neko koristio Nexus preko Samsungovog SmartTV-a (bilo kog) mozda? Gledanje fotografija, video zapisa i slicno...? Sta mi je od dodatnog hw-a potrebno za tako nesto?

Program Allshare. Na TV-u je instaliran po defaultu i samo ga instaliraj na phone. I TV i phone moraju da budu zakaceni na istu mrezu. A mozes i preko kabla odnosno MHL-a ako ga nexus podrzava.

Treba mi dodatni wifi modul za tv, sad sam saznao. Tv je wifi ready. Nista, cekam na tv danas - sjutra pa cu da isprobam.

Zbunio me DLNA,to na Nexusu nemam. Valjda :p

A moje pitanje? :D

Inace, mislim da se vracam na CM10. Stand by je mnogo bolji na njemu, u smislu baterije. Ovde siba i do 3% po satu, nocu ode 15% k'o od sale, na Cyanogen-u oko 7%.

Imaju li za CM10 navbar modovi?

Nervira me kako se cuje vibracija na telefonu i hocu da ga reklamiram. Telefon sam kupio nov od nekog ko ga uzeo u Telenoru i imam racun i garanciju.
Zanima me sta trebam da uradim pre nego sto ga nosim kod njih?
Da li moram da zakljucam nazad bootloader, root... i da li mora da bude yakjuxw?
Kako najlakse sve to da odradim?

e skinuo sam na kompu onu Blackmart alpha aplikaciju, ne znam kako da je ubacim u telefon, tacnije u koju particiju...probao u data, android, document, download i nista :S: help

Poruka od nedjelje:
We have a Serverproblem. :-( We search for it. Stay tuned.

e skinuo sam na kompu onu Blackmart alpha aplikaciju, ne znam kako da je ubacim u telefon, tacnije u koju particiju...probao u data, android, document, download i nista :S: help
Uspeo sam ovaj airdroid je cudo:D

@Gizmoid
Odakle je ta poruka?

Sada sam radio quadrant test i pise mi da je frekvencija procesora 700MHz,kako da namestim na 1200?

pa trebalo bi kada se puste ovi novi nexusi u opticaj... tj druga/treca nedelja novembra

Ako mislis na System information u Quadrant Standard benchmark-u pod stavkom CPU:
Current freq. 729.6MHz - to ti ne znaci nista. To je samo pokazatelj na kojoj freq. ti trenutno radi procesor.
Sta ti pise red ispod toga? Pitam jer je kod mene custom ROM sa kernelom koji omogucava overklok (kod mene je 1804.8MHz)
Kod tebe bi trebalo, posto si na stock-u da pise, pretpostavljam 1228MHz?

Vrh Dno