Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Inace, posto ja nikad ne smaram... Sta bi sa futrolama? :D

Ne mogu nigde da nadjem Nexus u radnji da je ukljucen i da ga uzmem malo u ruke... ko da je neka nestasica.

Ne mogu nigde da nadjem Nexus u radnji da je ukljucen i da ga uzmem malo u ruke... ko da je neka nestasica.

Ma nema bas prevelike potrebe za tim (osim da ti se dizajn ne sviđa, što je individualna stvar). Telefon je bukvalno munja u radu sa JB i 4.1.1, izrada više nego odlična...

Apsolutno se nisam pokajao što sam ga uzeo-menjao za Motorolu Razr.

ma hocu da vidim kameru, tj. kakve snimke pravi. vec sam se i nameracio samo zbog regularnih apdejta, al' ne daju mi se pare samo na web specifikacije.

Што се тиче камере, једино могу рећи да је изузетно брза, чак три пута сам усликао једну те исту сцену, мислећи да није "окинула" . Резултат је био три исте слике, а што се тиче квалитета, нисам још пребацио фотографије на рачунар па не могу судити о њиховом квалитету. Пошто увек слике на екрану мобилног телефона изгледају добро, не знам како ћеш донети закључак о квалитету камере?

prebacim ih preko bluetootha na moj SGS, okinem i sa njim koju, pa poredim kuci?

Nisu još dobili u ušću, kaže da će uskoro dobiti. Ima neke druge dve, ali one su još gore.

Aham, nista, sacekacemo onda te opet da dobiju.

Hvala sonice! :*

:D

ma hocu da vidim kameru, tj. kakve snimke pravi. vec sam se i nameracio samo zbog regularnih apdejta, al' ne daju mi se pare samo na web specifikacije.

Ja sam najkasnije za 2 dana u BG-u, mozemo da popijemo kafu i da se "izigras" sa telefonom i da vidis sve sto te zanima. Moj gnex je stock JB. Mogli bi i nekog sa SGS III da zovemo pa da uporedis na licu mjesta sve zivo :)

Ja na ebay nikako nisam mogao da nadjem ovu peskiranu, dobio sam u Uscu broj telefona da se javim ako treba direktno da se poruce za prodaju po 1500 dinara, ponedeljak-utorak isporuka. Jedino da skupimo ovde broj potrebnih komada pa da zovem...

i ja sam zainteresovan...jel stavljate foliju na telefon? ona nije u pakovanju, kupuje se posebno?

Poslednja izmena:
Ma kakva folija... meni je samo pravila probleme na svim touch telefonima.

I mene upisi. Nema veze i da nadjem ovde.

Ako neko moze da uzme za mene, tj. da plati, bicu zahvalan i naravno vracam odmah po povratku u Srbiju (ili ranije, putem racuna, ako je potrebno).

I 'fala! :)

Ja sam najkasnije za 2 dana u BG-u, mozemo da popijemo kafu i da se "izigras" sa telefonom i da vidis sve sto te zanima. Moj gnex je stock JB. Mogli bi i nekog sa SGS III da zovemo pa da uporedis na licu mjesta sve zivo :)

hvala u svakom slucaju, jedino sto sam vrlo tanak sa vremenom .... klinac zahteva punu paznju :)

Povedes i njega taman da se na vrijeme nauci sta valja :)

Anyway, moj poziv svima zainteresovanim stoji.

Slicno, ako neko dodje sa Nexusom u Berlin - pozvan je kod mene na kolace, kafu i fino nemacko pivo. :D

A pa da, hocete i ulaz u harem da vam platim? :D

Smestaj za noc, dve i hranu imate, za kartu se snalazite... :p

A pa da, hocete i ulaz u harem da vam platim? :D

Smestaj za noc, dve i hranu imate, za kartu se snalazite... :p

E Miroslave, nemoj da me vučeš za šlajpik, znaš da imam dve svastike u Bremerhaven-u (trenutno su u Kuli na godišnjem) :p, vrlo lako mogu jednu da "nagovorim" ;) da dođemo čas kod tebe, još kad joj kažem da si neoženjen, "obro si bostan" :D

I treba jedna da ga dovede u red, mnogo mi se profinio tamo :p

Sta se ovo svi urotise protu' mene... :D

Došao mi drugar iz Amerike (naravno priča engleski savršeno) i probao google now. Radi nepogrešivo, neke sumanute pretrage, odgovori na pitanja, sms, pozivi, bukvalno ni jednom nije pogrešio. Šteta što i ja ne govorim baš tako :D

Nazad
Vrh Dno