Nisam ni jaAko nabavis, javi.
Sad sam se setio nečega, palo mi na pamet... Da li su možda napravili u JB da ako je ugašen telefon radi alarm?
Ja i dalje ne razumem zašto je to nemoguće???
Sad sam se setio nečega, palo mi na pamet... Da li su možda napravili u JB da ako je ugašen telefon radi alarm?
hahaha, i ja isto :d stoji mi N82 pored kreveta samo za tu namenuKao budilnik koristim staru Nokiju (bez SIM kartice) + tako na neki cudan nacin nastavljam da postujem taj brend za dugi niz godina provedenih zajedno.
Šta vam je ljudi, zašto ne koristite android kao budilnik?
Zasto ne koristite Airplane Mode ili kako se vec to zove?
narode, da li je neko dobio JB fabricki sa telefonom iz Telenora?
Lepo, lepo... Nego, video neko za one peskaste kejsove?![]()
Ma pusti ga, znaci svaki dan mi piše na gtalku kako gleda futrole, a čovek nema još telefonNisam išao u ušću jer je neko rekao da je bio i nema. Ići ću danas u pothodnik
I šta si ti zapeo, kada nemaš telefon?![]()
Kad nemam sa čim da ih zezam, a žalim što nisam na Nexusu, da osetim project butterMomci, pa zar ne vidite da se Djilke malko šali sa vama, zna on odlično da je ta funkcija na Androidu nemoguća.
Ma neće biti JB za vas još dugo
Haha, zamišljam te kako pre spavanja na glavu stavljaš kapu od aluminijumske folije![]()
Zasto mislis da nece, vec im na sajtu za specifikaciju stoji Android 4.1??
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_Nexus
Zasto ne koristite Airplane Mode ili kako se vec to zove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari