Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Posto ja nisam, da li je neko drugi sa Vipa sacuvao stock jakjuxw ROM (Baseband I9250IM76K) za slucaj da zatreba?

Nisam ni ja :) Ako nabavis, javi.

Sad sam se setio nečega, palo mi na pamet... Da li su možda napravili u JB da ako je ugašen telefon radi alarm? :D

Ja i dalje ne razumem zašto je to nemoguće???

Sad sam se setio nečega, palo mi na pamet... Da li su možda napravili u JB da ako je ugašen telefon radi alarm?

Da bi se pokrenula aplikacija za alarm treba ti operativni sistem na kome ce raditi, i ako ugasis telefon aplikacija nema na sta da se pokrene.

Poslednja izmena:
Sad sam se setio nečega, palo mi na pamet... Da li su možda napravili u JB da ako je ugašen telefon radi alarm? :D

Kao budilnik koristim staru Nokiju (bez SIM kartice) + tako na neki cudan nacin nastavljam da postujem taj brend za dugi niz godina provedenih zajedno :).

Poslednja izmena:
+1

Doduse, moj budilnik (603) ima i drugih upotrebnih vrednosti, koje koristim... :)

narode, da li je neko dobio JB fabricki sa telefonom iz Telenora?

.

Poslednja izmena:
Posle nedelju dana koriscenja JB-a iznosim svoja iskustva:
-vise mi ne puca veza kada sam na 3G
-gtalk ne ide u offline bez razloga
-live wallpaper-i konacno rade kako treba, sem onih koji su kriminalno optimizovani za 720p
-baterija mi je slabija za 1/4 u odnosu na ICS 4.0.4, ali mi nije zao jer vidim gde je otisla
-sve leti kao podmazano i vise nemam taj los osecaj da sam brzi od telefona

Jos samo da Volume+ updejtuju da radi na JB i ovo je za mene savrsen telefon!

Ma neće biti JB za vas još dugo :)

Haha, zamišljam te kako pre spavanja na glavu stavljaš kapu od aluminijumske folije :D

Lepo, lepo... Nego, video neko za one peskaste kejsove? :D

Momci, pa zar ne vidite da se Djilke malko šali sa vama ;), zna on odlično da je ta funkcija na Androidu nemoguća.

Nisam išao u ušću jer je neko rekao da je bio i nema. Ići ću danas u pothodnik :D
I šta si ti zapeo, kada nemaš telefon? :)
Ma pusti ga, znaci svaki dan mi piše na gtalku kako gleda futrole, a čovek nema još telefon :D
Momci, pa zar ne vidite da se Djilke malko šali sa vama ;), zna on odlično da je ta funkcija na Androidu nemoguća.
Kad nemam sa čim da ih zezam, a žalim što nisam na Nexusu, da osetim project butter :p

Da da, svaki dan gledam... Tvoju zenu golu. :D :p

Pa ne, hocu da znam da li ce neko tamo nabaviti ili ja vamo da kopam. To je sve. :)

Probajte ova podešavanja za ekran, fina su. Jeste da se vrednosti preko 200 ne preporučuju, ali nije puno preko, tako da mislim da ne smeta.
5d57abc2-213f-45bf.jpg

Vrh Dno