Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Rekoh ja da ce OTA biti bas bas brzo ;)

Onda ćeš dobiti OTA, izgubiti root.

Ja čekam ovog lika što sam i do sada koristio njegove jb buildove, trenutno testira.
Nadam se da nisu uklonili universal search.

Nije mi bitan root za sada, ionako ne koristim tbp i rom mngr trenutno a izaci ce vjerovatno vrlo brzo nakon zavrsetka OTA procesa.

Mislim da možeš da flešuješ supersu zip koji je radio i na ovom 4.1.1.

To je nova tema. Možeš da vratiš na staru negde u podešavanjima.

Hahaha koje ste face :) svi kao ma nećemo fleshovati nista sve je dobro i sonic vas malo bocne kako brže radi sve i gotovo ode mast u propast :D

Sonic, sonic sta im radis :p

Ne znam beše da li smo ovo zaključili, ali na 720p po danu je fps zakucan za 30, a noću je zakucan na 24 (snimao noću kroz prozor automobila pri 60 na sat).

Inače, moguće je da je malo bolja stabilizacija za snimanje.

Hahaha koje ste face :) svi kao ma nećemo fleshovati nista sve je dobro i sonic vas malo bocne kako brže radi sve i gotovo ode mast u propast :D

Sonic, sonic sta im radis :p

Jok ja ;) Dosta mi je ROM-ova, radio int, RIL-ovva... :0 Jedino sam kernel ubacio mada sa JB necu ni to jer su napravili mnogo dobar posao.

@sonic
Ima li jos nekih promjena sto se tice kamere i snimanja/slikanja?

Nisam ja ni siguran da je to poboljšano, moraćete vi da potvrdite.

Ljudi, koliko je na Gnexu bolja baterija u odnosu na prve rezultate, kad je izasao? GSMarena ga nije uopste pohvalila na tom polju, pa me zanima koliko se popravilo stanje sad sa JB. Video sam nekoliko screenshotova, ali opet, vidim tu su i jos noviji neki updateovi, pa reko' da proverim poslednje stanje... :)

Najkriticniji je bio browsing, a ono sto me takodje preciznije zanima je - kako drzi kad je na 3G u poredjenju sa 2G? Pitam jer je na O2X 3G neuporedivo veci potrosac, pa bih to voleo sa sledecim fonom da izbegnem... :)

Sonic kaze da je na JB-u drasticno bolja (najbolja kombinacija ROM-a i kernela kako je rekao cini mi se) sto je za svaku pohvalu.

Sto se tice 2g/3g to nisam uporedjivao, koristio sam preko 3g samo i ne moze povezati dan i noc. Pod tim podrazumijevam surf od par sati skoro bez prekida. Kad bi se koristio malo umjerenije, MOZDA bi i mogao da dohvati 24h usage sa recimo 3h display on.

Moj usage ne zahteva da uhvatim noc, samo da od 8 ujutro izdrzi do 12 uvece bez punjenja, sa jedno 4h ekrana, i PO MOGUCSTVU - da ne razmisljam o tome. Drugim recima, da ne vracam stalno tel u dzep da bi izdrzao nego da przim.

A upotreba mi se svodi na do sat surfa, preko sat Tapatalka, malo B92, Blic i slicnih aplikacija, do pola sata poziva, 30ak poruka i nekad malo slusanja muzike, tipa sat, dva. Ekran bude oko 4h, neretko vise.

Moze bez problema i sa 3g (ako si u zoni dobre pokrivenosti signalom), upotreba telefona ti je slicna kao moja. 4h display i oko 19h usage u tom slucaju.

4.0.2 yakjuxw fleshovan na 4.0.4 yakju, stigao OTA update ali nakon restarta dobio sam samo crveni uzvicnik. probao sam preko CWM-a da manuelno flashujem sa sdcard, ali isto crveni uzvicnik i kaze error status 7. bootloader je unlockovan, nemam root.

help:wave:

4.0.2 yakjuxw fleshovan na 4.0.4 yakju, stigao OTA update ali nakon restarta dobio sam samo crveni uzvicnik. probao sam preko CWM-a da manuelno flashujem sa sdcard, ali isto crveni uzvicnik i kaze error status 7. bootloader je unlockovan, nemam root.

da odgovorim sam sebi, resenje je bilo fleshovanje radia na XXLA2 pa onda update na 4.1.1 kroz CWM :)

Znaci update-ovao si kroz cwm ne preko ota?

Posto meni nema ota jos uvijek a flesovan je i radio i bloader i origigi yakju img.

da, stigao je OTA ali nije hteo da se instalira, zato sam probao preko CWM ali nije hteo ni tako, pa sam onda fleshovao radio na XXLA2 (iz 4.0.4) i onda je prosao update iz CWM-a.

Ljudovi, idem danas da pogledam neki gnexus. Treba li na nesto da obratim paznju, osim usual stuff?

Polovan? Gledaj kako nalijeze poklopac baterije duz ivica telefona i da li ima sve kukice. Ekran gledaj skoro ravno i da li ima efekat ogledala (sto bi znacilo da je bez tackice)...

Nazad
Vrh Dno