Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Urose, sta bi sa telefonom? :)

Dosadilo mi da cekam update za yakjuxw pa sam odlucio da odradim konverziju na yakju.
Ipak bih pre toga odradio backup za slucaj da zatreba da se vratim na yakjuxw.
Koliko kapiram iz clockwork-a se uradi backup i to prebacim na PC.
Uradim konverziju, a ako nekada odlucim da se vratim na yakjuxw samo prekopiram
sa PC-a nazad backup i uradim iz clockwork-a restore.
Gresim li negde ili je to to (teoretski) ?

Još niste dobili update??? Užas.
Ne znam kako to tačno funkcioniše, mada moguće da ne grešiš. Samo za sve to moraš imati otključan bootloader.

Mislim da to vracanje ne ide bas tako, mozda mora da se flesuje image za yakju**.

Imam odkljucan bootloader i instaliran root i clockwork .
Pa, backup u sebi sadrzi yakjuxw rom

Onda nema problema. Potraži na xda temu kako da vratiš yakju, samo umesto tog fajla koristi svoj beckup.
Takođe možeš da pitaš ovde i u temi za aplikacije, ona je posećenija i sigurno će ti neko odgovoriti.

Ja mislim da ne moze tako da se vrati na yakjuxw ali ispravite me ako gresim. Probaj pa javi ;)

Moze opklada ali da ti probas da vratis na yakjuxw :p

Ha, dobio sam opkladu!! :)
Ako nam nekada ne daj bože zatreba yakjuxw, tražićemo od tebe taj beckup :)

Ne secam se da smo se kladili :) Ajd napravi taj backup i podeli ga sa nama :)

Koliko je veliki backup yakjuxw?

Mogao bi da digneš tu tvoju yakjuxw verziju u oblak, pa da je i mi skinemo za svaki slučaj.

Kako ti se čini 4.0.4?

1GB
To nije backup samog roma, nego snapshot stanja telefona (nanodroid backup) sa svim aplikacijama, setovanjima,konataktima ...

Trebao si i jedan backup cistog sistema da napravis cisto da bi podelio sa nama :) Meni uopste nije palo na pamet to da uradim kad sam prebacivao na yakju...

99% da nikada nece trebati.
Ni sam ne znam sto sam zapeo za taj backup.
No ako bas dodje do toga moze se obrisati sve pa staviti na net cisti sistem, mada mislim da sam negde video da ima na xda.

Nedelja uvece, najnovija info :)

I, da li je stigao? :)

Sinoć sam izgubio 35% baterije dok sam spavao 7 sati!!! Android OS 35%, piše keep awake 14h, od ukupno 16!
Evo ss

Primetio sam povećanu potrošnju proteklih par dana, ali ne znam šta je problem. U pokrenutim aplikacijama i onim u kešu nemam ništa čudno. Jedino onaj Solid Explorer je novost. Od ostalih stvari koje sam instalirao su flipboard (koristim i widget njegov), ps tuch, hdr camera +, after focus, pic say pro, sports tracker. Ali ništa od toga nije u memoriji, niti piše da troši bateriju.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1336981275789.jpg
    uploadfromtaptalk1336981275789.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 78
Solid ima onaj njegov indexing...probaj da ga iskljucis...

Ja sam prezadovoljan mojom verzijom roma. Sinhronizacija i wi-fiukljuceni non-stop cak i preko noci. Malo poziva, malo poruka, malo interneta, malo slikanja, malo analize u sport tracker-u. Mozda ona kalibracija stvarno radi radnju.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1336988180160.jpg
    uploadfromtaptalk1336988180160.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 66
Ma i ja sam bio zadovoljan do pre 3 dana, a od tada mi se baterija topi.

Vrh Dno