Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

4.0.3 i 4.0.4

Ja se ne secam da je bilo 4.0.1 i 4.0.2

Plus novi kernel, koji ce po nepisanom pravilu biti losiji od custom... dok izadju kompatibilni/testirani custom kerneli....

Ne volim sve novo po svaku cijenu da instaliram na telefon, nekad to zna da bude i korak unazad po pitanju performansi, dizajna...

Vidjecemo, nek "internet" prvo istestira JB, pa ako mi bude interesantan razmislicu o fleshovanju.

Ja na jakjuxw još nisam dobio ni 4.0.4 preko Vipa, a JB mogu da sanjam. Ne razumem koja je poenta google telefona ako se ne updejtuju sve verzije.

slažem se, ali čemu pravljenje razlike u korisnicima? Nisam platio tu priču, već naprotiv da se ne zamaram oko toga. Ruku na srce, zadovoljan sam kako radi 4.0.2 pa nisam primoran na update.

Ma, slažem se ja sa tobom, mnogo je glupo to, al' se baš lako promeni na yakju. Inače, kod mene na 4.0.4 više traje baterija nego na 4.0.2.

Krenuh da pratim Google I/O strim preko aplikacije kad ono... "Unsupported video format".... ccc

Fail! :)

Nece ni preko firefoxa... Steta, moram na komp da idem i gledam. Ovo je fail prve klase definitivno. Mogli bi malo od Apple-a da nauce o prezentacijama. A napisao sam im i komentar na google play za aplikaciju :p:p

Poslednja izmena:
Sutra najkasnije :D
Liquid 1.5 mi ne gine.

Inače, onaj PDK znači da će i drugi telefoni brže dobijati update ove.

Nazad
Vrh Dno