Šta je novo?

Samsung Galaxy Mega 6.3/5.8

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
gsmarena_001.jpg
gsmarena_002.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_announces_galaxy_mega_63_and_58_phablets-news-5844.php

Meni totalno nezanimljivi modeli ali verovatno ce nekoga interesovati...

Ух , да су турили 1920 * 1080 на овај 6.3 и 2 гига рама , мењао би ома мој Ноте 1

Svaka roba nadje kupca ali ovo je vec preterivanje :)

pa da su metuli 1080p ekran i 2 giga rama, onda niko ne bi kupio Note 3. Logicno.

pa da su metuli 1080p ekran i 2 giga rama, onda niko ne bi kupio Note 3. Logicno.

Valjda se note ne kupuje samo zbog velikog ekrana, već i kvalitetnog digitizera.

Inače, ne bih ni trepnuo i kupio bih HTC first (i isključio Facebook home) pre ovih.

Mislim da je ovo cisto ispitivanje tržišta za Note 3 :)

Ja se izrazito radujem za Mega od 6.3". Treba mi sto veci ekran (hocu phablet) koji mogu da nosim sa sobom a nije mi bitan hardver.
Samo ne znam kakva se cena ocekuje? Negde sam cuo ili procitao da bi trebao da bude dosta jeftiniji od Note 2. Ali koliko?

Kontam 400 jura da ce biti.

Cena : No comment.

Po meni sve preko 350 eura preko oglasa bi bilo mnogo za 6.3".
Uzimajuci u obzir da se Note 2 moze cesto naci za 450, a Mege ce imati slabiji procesor i losiju rezoluciju.

Poslednja izmena:
Број пиксела је исти , ппи је мањи код Меге (6.3)

Poslednja izmena:
Biti ce i kod nas uskoro ;)

Prilozi

• IMG_20130417_132718.jpg
    IMG_20130417_132718.jpg
    593.3 KB · Pregleda: 330
Ја чекам неки следећи фон од 15":banghead:

Ala je Samsung ocepio bezobraznu cenu nemam reci.

5.8 : 445$
6.3: 563$
Cene su pretvorene u dolare iz indijske valute! Ja mislim da se nece pojavljivati kod nas ,a ako se budu pojavili kostace duplo!

5.8 : 445$
6.3: 563$
Cene su pretvorene u dolare iz indijske valute! Ja mislim da se nece pojavljivati kod nas ,a ako se budu pojavili kostace duplo!

Zasto se ne bi pojavili? Ja se nadam da hoce jer zelim 6.3" model.

V
@ alaala

Nije bespotrebno. Uz ovaj telefon mi ne treba tablet od 7". Sta ce mi Nexus 7 i Note 2 recimo. Lepo kupim Mega 6.3" i resen problem.

Poslednja izmena:
Zasto se ne bi pojavili? Ja se nadam da hoce jer zelim 6.3" model.

V
@ alaala

Nije bespotrebno. Uz ovaj telefon mi ne treba tablet od 7". Sta ce mi Nexus 7 i Note 2 recimo. Lepo kupim Mega 6.3" i resen problem.

Kod operatera se nece 70% pojavljivati jer bi ugrozili reklamu Notu i S4!A ako se pojave cena ce biti 25%veca .Isto se tako desilo sa Galaxy Grandom !Verovatno ce biti u prodaji u prodavnicama kao TP i ostale!Pravo da ti kazem i ja bih ga uzeo posto sam hteo da kupim N7 a nemam neki dobar telefon tako da bi mi ovo odlicno doslo!

Moj ZTE V9A Light Tab 2 ima sim karticu i Dialer, ali nikad mi nije palo na pamet da ga koristim kao telefon. Besmislica.

Ovaj 5.8 je baš tuga sa tom rezolucijom na takvoj dijagonali. 6.3 i nekako prolazi sa 720p ali je Samsung stavio baš velike cene za oba modela.

Asus je sa novim Fonepad modelom obesmilio ove uredjaje. Jedino sto je na strani Samsunga je bolji dizajn i uza maska oko ekrana. Sve ostalo ima Fonepad, pa i olovcicu koja nedostaje ovim modelima. Mislim da ce ovi modeli ici jako nisko cenom ako hoce da ostanu konkurentni.

ima ljudi koji su provalili da im ovo menja smartfon od koga bole oci i tablet 7/8 inca,i kojima fablet sluzi za net, posao i zabavu, fotke..kada god nisu za pc-ijem. ja sam taj recimo.ovaj veci j.kevu.

Il neko nacuo nesto kada i da li uopste dolazi kod nas?

Vidim navodno se pojavio u 3 radnje u Beogradu za 551 euro model od 6.3" sudeci po mobilnomsvetu.
Primer za poredjenje je Note II koji kosta 611 eura i S4 koji kosta 725 eura po divljim radnjama.
Ja sam poslao mail telenoru sa pitanjem da li i kada ce ga dobiti. Javljam ako mi odgovore.

Poslednja izmena:
Vidim navodno se pojavio u 3 radnje u Beogradu za 551 euro model od 6.3" sudeci po mobilnomsvetu.
Primer za poredjenje je Note II koji kosta 611 eura i S4 koji kosta 725 eura po divljim radnjama.
Ja sam poslao mail telenoru sa pitanjem da li i kada ce ga dobiti. Javljam ako mi odgovore.

Nov Note 2 u oglasima košta oko 400. Sa mreže i sa 2 godine garancije. Te nebulozne cene nemoj ni da gledaš.

Nazad
Vrh Dno