Šta je novo?

Samsung Galaxy Mega 6.3/5.8

Nov Note 2 u oglasima košta oko 400. Sa mreže i sa 2 godine garancije. Te nebulozne cene nemoj ni da gledaš.

Znam to nego pokusavam da izvucem zakljucak koliko bi Mega 6.3" kostao u oglasima kad (ako) ga dobiju operateri.
Po ovoj logici Mega bi trebao bi da se prodaje po oglasima za 300-350 eura. E sad koliko ce operateri biti alavi to ne znam.

Da ja ne lupam u prazno nek pise neko ako ima bilo kakve informacije u vezi dolaska Meze kod nas.:d

Poslednja izmena:
Vec dugo se ne pise o ovom, sad da li ke fon ili tablet :D Da li neko info koliko bi to moglo biti ojera? Vidim kod nas neke cene od 400€ trenutno... Hoce ga biti kod operatera???

Utiče na bateriju ali kod nas nema LTE mreža tako da mislim da ne bi trebalo da ima veze.

Da li neko koristi Mega 6.3 duze vreme da podeli sa nama detaljnije utiske :)

Mene zanimaju sledece stvari:
- postojanost materijala nakon duzeg koristenja (da li se guli bocna plasticna imitacija aluminijuma)?
- ima li zastoja u radu sa aplikacijama i prilikom surfanja?
- da li baterija moze da izdrzi ceo dan pod vecim opterecenjem?
- da li koristite stylus?

Takodje me interesuje, ima li cudnih pogleda kada se obavlja razgovor :d

Poslednja izmena:
Drugar ga koristi već nekoliko meseci i oduševljen je. Inače radi u samsungu i dostupan mu je svaki njihov telefon. Ovo je jedini koji je zadržao duže, verovatno dok ne dobije n3.
I da, svi smo ga gledali čudno u početku, stvarno je ogroman

Mozes li pitati tog drugara da isproba stylus sa Mega 6.3 (mozda bi bilo zgodno da proba stylus od Note 2)?

Veoma sam zainteresovan za ovaj model posto ima ogroman ekran i povoljnu cenu. Meni treba poslovno jer mi radnici salju slike sa terena, a onda bi meni bilo zgodno da zaokruzim i naglasim neke detalje (sa stylusom) i onda da im vratim tu obradjenu sliku da oni mogu da nastave sa radovima.

Imaj u vidu da stylus neće raditi isto na Mega i na Note 2. :)

Zdravo drugari, imam ovaj telefon vec 2 meseca "Mega 6.3" i odlicno me sluzi.
Samo me interesuje.. Posto sam procitao da nece izaci Update na Android 4.3 vec ce izaci 4.4 , ali ne zna se kada ce izaci.. Da li neko zna? :)

Poz, jel neko zna da li ima i gde moze da se nadje u srbiji I9200 verzija sa 16GB internal memorije? Zvao sam neke online radnje al svuda verzija i9205...

Da li neko zna gde ima da se kupi protective cover + za ovaj telefon ili da predlozi neki dobar case?

Ja koristim Puro torbicu koja ima s view,zadovoljan sam,pogledaj na njihovom sajtu.

Ako nekoga zanima,prodao bih back cover(ledja) bele boje za galaxy megu.Ledja su original samsung,nova,kupljena u bg elektroniku.

Ja nasao za Megu 6.3 aluminijski back cover izgleda fenomenalno, sigurno je i milina drzati ga u ruci :) 7 eura kosta...ja ipak resio da uzmem Ballistic armor case, ta zato i nisam kupio alu cover.

Da se pridruzim i ja temi,pazario sam crnu megu 6.3 i9205.
Kod mene je tek dva sata , za sada mi se puno svidja, al da je ogroman,ogroman je :-D
ako neko zna gde kod nas ima da se kupe folije i ostalo ,nek javi ;-)

Ja sam uzeo Buff screen protector i ako su falshevi sto se prodaju kod nas (made in china) ja ostao zadovoljan, cak i mehurici sto su ostali prilikom lepljenja nestali su u roku od 24-48h! Inace ja sam prezadovoljan telefonom mogu reci po prvi put, a imao sam dosta telefona: ...nokia n8, note 1, s3. brzina surfovanja internetom je ko desktop pc, znaci nikakav lag...ogroman ekran, kamera odlicna zvuk odlican, ir blaster... po meni best buy telefon trenutno :)

Zanimljiva naprava ovaj megagiga :-D
igram se treci dan, bas mi privlaci paznju ..
a IR blaster je odlicna stvar,sve sam podesio, i klimu, i tv , cak i iptv, meni daljinski vise ne treba :-D jedino zena ne reaguje na mute :-D

Da li moze neko od vlasnika mege 6.3 da podeli utiske o bateriji? Moj je i9205 i brzo se prazni,cak i u stanju mirovanja ide sigurno 1% na sat. Koristim ga kao i prethodne telefone,mozda imam i manje instaliranih aplikacija i primetno brze se prazni.

Koliko on screen time prosecno izguras ? U stanju mirovanja kod mene pred spavanja pogledam baterija je recimo na 45% na drugi dan kad ustanem isto je na 45%. Meni baterija drzi stvarno dosta, izguram i po 8-9H on screen , sa mnostvom filmova(serije), youtube, browsing,skype, kamera i dr.

Recimo juce je radio 16h i pao je na 27% baterije,SOT je bio malo preko 4h. jedan gmail nalog,jedan film odgledan,ostalo na netu,surf,malo pozivi i poruke. Mts mreza,jako losa na poslu,kuci malo bolje,secena kartica.

Danas uzeo originalnu futrolu samsung protective cover+, sve preporuke! Ko hoce dobar case za megu da se ne razmislja ni 5 minuta.

Uzeo sam ga u Bugarskoj, 20 eura. Ako imas crni model preporucujem ti da uzmes belo-sivkastu varijantu, evo nemogu da sklonim oci ceo dan, prelepo izgleda :)

Uzeo sam ga u Bugarskoj, 20 eura. Ako imas crni model preporucujem ti da uzmes belo-sivkastu varijantu, evo nemogu da sklonim oci ceo dan, prelepo izgleda :)

Ja sam imao taj cover za s4 I to bas taj beli. Jako dobro lezi. Ali nisam uspeo da nadjem za megu...

Movies only bsplayer, 10% brihtness

Prilozi

• shot_2014-02-23_15-15-21.png
    shot_2014-02-23_15-15-21.png
    109.9 KB · Pregleda: 72
  • shot_2014-02-23_15-15-32.png
    shot_2014-02-23_15-15-32.png
    71 KB · Pregleda: 76
  • shot_2014-02-23_15-15-47.png
    shot_2014-02-23_15-15-47.png
    68.5 KB · Pregleda: 76
Lep rezultat ;-)
Pročitao sam na xda da su najavili kitkat za mart mesec,mada spominju dve američke mreže za početak...

Skidam trenutno OTA update od 326 mb, na 4.2.2. sam ,jel neko zna o cemu se radi,prvi put mi nudi update za ovih mesec i po dana?

Ako je toliko veliki ota update verovatno je nova verzija OS-a. Verovatno 4.3.

Nazad
Vrh Dno