hvala na lepim zeljama. kad sam krenuo sa slikama i videom, strava. bolje od prethodnog 4 zoom,a. , aaali, neznam u cemu je caka ? ; preko pleja sam krenuo sa skidanjem velikih igrica, nisam uspeo. fifa od 1.4 giga sam 3 sata skidao i nisam uspeo, doslo do 83 posto, te sam ga ugasio. takodje blutut. video od 300 mb. sam skidao 2 sata. kad sam na internetu, vrlo cesto mi napise da sam izgubio kontakt i kad sam na wifiju i na paketu iako mu se ne gase oznake. cini mi se da mi se brzo ugreje, a i ova dosadna klin master aplikacija, cesto pokazuje da ga ohladim. vidim da imam 4.4.2., a azuriranja nema i ne znam da li ce ga biti. sve u svemu ladan tus. secajuci se mnogih komentara, mislim da bi trebao da izbrisem i da ponovim ovaj softver, samo ja to ne umem. nemam problema da vratim prodavcu, ali sve se nadam da ce biti uredu.Daj neku rec o njemu. Jako mi je zanimljiv uredjaj.
Cesttike. i nek te dugo sluzi.
Pa uradi speed test da vidis koliko ti brzo radi net.hvala na savetu. izbrisao sam, pa gledam neku razliku. sa galaxy store skidao sam jednu aplikaciju od 300 mb. ravno sat vremena. vec sam izgubio kriterijume, ali mislim da je to previse. juce sam preko samsung linka prebacivao 80 slika na pc, oko 2 sata. mislim da bilo kakva prebacivanja on usporava iz nekog razloga, tj. verovatno softver.
izgleda da sbb kad idem preko wifi,ja radi sporije nego kad idem direktno
pokazuje da najvise greje dropbox, tako da sam ga izbrisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari