Šta je novo?

Samsung Galaxy K Zoom

nasao sam na amazonu indija, ledja sa poklopcem za objektiv , za razliku od americkog ili engleskog, gde nema. mislim da je obavezan stitnik za objektiv, jer tu uglavnom stavimo prste kad gledamo u ekran.

pa gde ste ljudi ? jel to medijski mrak ? taman sam kupio plavi k zoom, hocu da se pohvalim, a vas nigde ?

Nama na androidu fale podesavanja SS protiv med. mraka :d

Daj neku rec o njemu. Jako mi je zanimljiv uredjaj.
Cesttike. i nek te dugo sluzi.

Čestitam.

Gde naci romove za ovaj mob?
Vidim da mts daje neku LTE verziju,sta je to LTE,u cemu se razlikuje od verzije bez LTE?

LTE verzija ima samo malo drugaciju optiku na kameri, u sustini su isti aparati.

Salio sam se malo, LTE znači da ima 4G mrežu. Ne trebaju ti romovi, bitan ti je softver za kameru koji dolazi sa fabričkim romom, a telefon radi odlično i sa fabričkim.

Jel imas ovaj telefon?
Razmislajm se da ga uzmem preko mts-a,kakva je kamera po mraku,volim da pecam,pogotovo nocu,pa mi je ova karakteristika vazna kod telefona?

nemam, ali sam imao bliski susret. kamera po mraku je dobra, ali ja mislim da nokia 808 i 1020 imaju bolje kamere za noćno slikanje. tebi najverovatnije treba xenonski blic što ovaj telefon ima, biće ti ok.

Radi super na našoj mreži, kod nas još nema 4g. Sad zaista ne znam da li se kod nas uopšte prodaju LTE modeli, ali ako kupuješ kod operatera, o ovome ne moraš da brineš.

Generalno ako te interesuje slikanje po mraku bolji Android od ovoga nema. Fin je to uređaj, nećeš pogrešiti ako ga kupiš.

Poslednja izmena:
onda ćeš moći da koristiš 4g kad se kod nas pojavi :) nećeš imati problema sa našom mrežom, to je sigurno...

Ako ces da slikas po noci sa xenonom k zoom je bolji izbor od svih navedenih. 808 je za slikanje bez blica gde koristi prednost svog dosta veceg senzora. Za mene je k zoom jedan od najkompletnijih kamera telefona koji su trenutno na trzistu.

Ako je Android prioritet nema boljeg izbora. Ovaj Panasonik novi još nije ni krenuo, a i preskup je.

Daj neku rec o njemu. Jako mi je zanimljiv uredjaj.
Cesttike. i nek te dugo sluzi.
hvala na lepim zeljama. kad sam krenuo sa slikama i videom, strava. bolje od prethodnog 4 zoom,a. , aaali, neznam u cemu je caka ? ; preko pleja sam krenuo sa skidanjem velikih igrica, nisam uspeo. fifa od 1.4 giga sam 3 sata skidao i nisam uspeo, doslo do 83 posto, te sam ga ugasio. takodje blutut. video od 300 mb. sam skidao 2 sata. kad sam na internetu, vrlo cesto mi napise da sam izgubio kontakt i kad sam na wifiju i na paketu iako mu se ne gase oznake. cini mi se da mi se brzo ugreje, a i ova dosadna klin master aplikacija, cesto pokazuje da ga ohladim. vidim da imam 4.4.2., a azuriranja nema i ne znam da li ce ga biti. sve u svemu ladan tus. secajuci se mnogih komentara, mislim da bi trebao da izbrisem i da ponovim ovaj softver, samo ja to ne umem. nemam problema da vratim prodavcu, ali sve se nadam da ce biti uredu.
primam savete i ideje, ali na jednostavnijem nivou objasnjenja.

U APN podešavanjima obriši proxy i port. Trebalo bi net da radi brže.

A ovo za Bluetooth zavisi sa kog uredjaja si skidao / slao sadržaj. K zoom ima valjda BT 4.0 a ako si slao / primao sa uređaja koji ima samo 3.0 onda je brzina ona koju ima BT 3.0.

I batali te cleanere.

hvala na savetu. izbrisao sam, pa gledam neku razliku. sa galaxy store skidao sam jednu aplikaciju od 300 mb. ravno sat vremena. vec sam izgubio kriterijume, ali mislim da je to previse. juce sam preko samsung linka prebacivao 80 slika na pc, oko 2 sata. mislim da bilo kakva prebacivanja on usporava iz nekog razloga, tj. verovatno softver.

Jesi mu stavio micro sd karticu? Jedan od znakova crkavanja kartice je kad postane ekstremno spora, obicno pri upisu... Ako nisi, onda definitivno vrati telefon i trazi drugi, realno ni ne zanima te sta je u pitanju...

hvala na savetu. izbrisao sam, pa gledam neku razliku. sa galaxy store skidao sam jednu aplikaciju od 300 mb. ravno sat vremena. vec sam izgubio kriterijume, ali mislim da je to previse. juce sam preko samsung linka prebacivao 80 slika na pc, oko 2 sata. mislim da bilo kakva prebacivanja on usporava iz nekog razloga, tj. verovatno softver.
Pa uradi speed test da vidis koliko ti brzo radi net.

uradio sam mu hard reset i ubacio cpu test. za sada radi odlicno, jedino mu test pokazuje da se brzo greje. nisam neki strucnjak ali izgleda da sbb kad idem preko wifi,ja radi sporije nego kad idem direktno. nabavio sam mu iz Kine ledja i poklopac za objektiv, pa mu i to ,,pomaze'' da se brze greje. jos nisam probao brzinu blututa. u analizi testa takodje pokazuje da najvise greje dropbox, tako da sam ga izbrisao.

neznam sta ti nije jasno ? net, wifi mi je na sbb provajderu. znaci kad idem na net direktno preko telenorove kartice mi je brzi, nego preko wifi,ja odnosno sbb,ove mreze ? sto je dosta cudno. nikad ranije to nije bilo. drugo, ubacio sam aplikaciju ,,cpu test'', na kome pored ostalog ima analiza, koje aplikacije su najvise zagrejale telefon. stojalo je dropbox najvise zagreva. vidim da je vecina protiv ap. cleaner. neznam zasto ? brz cleanera status roma je 1.35 g. kad ocistim sa klinerom 1.15 gb. to pokazuje telefon, znaci nije aplikacija da laze. i najnovije na klineru da mi najavi da je mobilni se pregrejao !
generalno hocu da kazem da mi se telefon brzo pregrejava, a da normalno hladan, normalno radi ! zezacu se jos jedno mesec dana, pa ako ne bude kako valja, menjam ga, imam 1 godinu garancije.

Sta ti napisa... Ok brzi je net Telenorov nego sbb sta je tu čudno? Koji paket imas kod sbb-a?

I ozbiljno ti kažem batali cleanere. Sta aplikacija tamam napravi cache da se brže pokreće i da brže učita podatke a ti joj to sve obrises pa aplikacija mora da krene od nule.

I kako se manifestuje pregrevanje? Neka aplikacija ti javi?

Vrh Dno