Šta je novo?

Samsung Galaxy J5 (2017) dual SIM ili Huawei P10 Lite?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sta bi preporucili od ova dva modela, koji je po vama bolji?

Na strani P10 Lite veća rezolucija, više mem i više storage space-a. Na strani Samsunga samo trajanje baterije. Performanse - jednake. Zbog čega. Samsung ima manju rezoluciju tako da ona kompezuje slabije performanse čipseta i manje radne memorije. Sa druge strane, manja rezolucija ne znači lošiji ekran. Meni je HD Amoled display na J5 lepši nego FHD na P10 Lite. Stvar ukusa. Ja jednostavno volim prenaglašene boje na Samsung Amoled ekranima.

Koji god da uzmeš nećeš pogrešiti. Prepostavljam da će ti svi preporučiti P10 Lite što i logika nalaže, ali ja bih uzeo J5:)

Uzeo bih P10 Lite i pre nego J7 2017, kamo li J5.
Pogledaj i Honor 8 Lite.

Ja bih pre uzeo j5 2017 ili j7 2017, verovatno cu i ja da uzmem jedan od ta dva za jedno mesec dana. Zanima me samo ako je neko uporedjivao i ko se bolje razume u to, da kaze da li bolju kameru ima j5/j7 ili p10 lite?

Po sajtu GSM arena za nijansu bolju kameru ima P10 Lite.

U recenziji za J5 2017 kao alternativu su naveli P10 Lite sa sledećim opisom:

The Huawei P10 lite seems to get mentioned in the same sentence as the J5 (2017) quite often. For a (not insignificant) sum of money on top of the J5's asking price, you'd be getting more RAM and storage, a sharper display, and arguably a superior camera. The J5 (2017) has longer battery life going for it, the price advantage, and possibly the Samsung software (at least to some).

Nek te služi u zdravlju. Generalno, u tom cenovnom rangu, mislim da su ta dva fona i najprodavanija. Tako da nisi mogao da pogrešiš ni sa jednim od njih.

Nazad
Vrh Dno