Šta je novo?

Samsung Galaxy dilema

Cvoruga

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2007
Poena
415
Pozz svima :wave:

dilema je koji Galaxy model uzeti?

I9000 S ili I9001 S Plus?

U čemu je razlika između ova 2 modela i koji veću podršku na xda forumu?

Da li se isplati dodati još neki evro i pazariti SE Xperia Arc S?

Hvala cheers

Ovaj prvi ima mnogo vecu podrsku, a i bolji je telefon, posto ima bolju grafiku nego S+. Xperia Arc S je bolji telefon od oba u svakom pogledu, jedina mana je sto nema prednju kameru i sto ima LCD umesto Amoleda. Ja sam razmisljao da uzmem Galaxy S, ali sam se na kraju odlucio za telefon iz mog potpisa, i mislim da nisam pogresio, a cak je malo i jeftiniji, tako da mozes da razmislis i o njemu. U sustini je isti kao Arc, samo sto ima 0,5" manji ekran (ali zato ima vise ppi) i prednju kameru. Podrska je dobra, ima ~25 razlicitih ROMova na XDA forumu, ukljucujuci i najpoznatije-MIUI i Cyanogen. Sve sto izadje za Arc ce se portovati i za Neo.

Nadam se da sam pomogao...

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

Sve sam pročitao,zahvaljujem se na linku.I9001 otpada.

Sad mi ostaje dilema SGS ili SE Xperia Arc S.
Mislim da mi je neko rekao ili sam pročitao da SE Xperia Arc S ima problema sa kvalitetom izrade.
U svakom slučaju moraću da ih uporedim uživo.

Hvala na odgovorima

Zvanični ICS neće doći na Galaxy S, dok je CM9 u alpha fazi i korektno radi. Arc S bi trebalo da dobije zvanični ICS i noviji je telefon, trebalo bi da je bolji od Galaxy S.

ICS stize na Xperiu Arc S i to ce biti prvi na redu. Sjajno iskustvo imam sa ovim telefonom pa bih ti njega preporucio

Nazad
Vrh Dno