Šta je novo?

Samsung Galaxy CORE plus ili Sony xperia E1

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
350
U telefone se razumem kao u nuklearnu fiziku i molekularnu biologiju. Vec 4-5 godina imam neki HTC i vreme je doslo da ga zamenim.

U konkurenciji su jedino Samsung i Sony modeli iz naslova. Koji bi vi preporucili?

Poslednja izmena:
U konkurenciji su jedino Samsung i Sony modeli iz naslova. Koji bi vi preporucili?

Core ali bi najbolje bilo kada bi mogao da izbegnes oba. Ne znam zbog cega si ogranicen samo na ta 2 ali ako nekako mozes da izbegnes tu klasu uopste bilo bi dobro. Kupujes za kes, preko firme, kod operatera.. ?

Kod telenora uzimam u Kikindi, ali izbor bas i nije veliki 😀. Znaci taj Sony model je za izbegavanje...

Koji model onda vi preporucujete, a da je u cenovnom rangu do nekih 200-250e... mozda bih mogao da sacekam jos koji mesec i izdvojim vise, jer ne zurim bas toliko da menjam ovaj koji sad imam ( HTC Desire ).

Cela ta klasa je za izbegavanje, Core je bolji ali moj savet skupi jos malo para, do 250e i kupi krsten android u skladu sa onim sta ti je najbitnije (interfejs i podrska, velicina ekrana, hw, kamera, zvuk itd). Generalno za 250e sa Nexusom 5 ne mozes da pogresis (iz oglasa), jeste da nema najbolju autonomiju u klasi ali je super fon i za 3 svetlosne godine ispred raspalog Core/E1. Znaci ako skupis kes (250e) oglasi su najbolja opcija a kod operatera mozes da uzmes neke popuste za mesecni racun i napravio si 2 dobra poteza. Za koji mesec ce dodatno pasti cene tim dobrim telefonima kao N5, G2, S4, htc one, Z1, Z1c.. pa u skladu sa zahtevima moci ces da biras ali racunaj da je N5 pravi izbor.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno