Šta je novo?

Samsung Galaxy camera GC100-16 mpx,21xopticki zoom,4.1.2 (Jelly Bean).

nebo80

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.08.2012
Poena
169
http://www.samsung.com/rs/promotions/galaxycamera/

Greskom sam stavio temu u rubriku Sta da kupim od fotoaparata,kamera...izvinjavam se moderatorima.

GALAXY Camera poseduje 65 neverovatno moćnih funkcija za uređivanje fotografija i pruža vam mogućnost profesionalnog uređivanja sa lakoćom i u pokretu. Nove funkcije pokreće najnovija tehnologija, izuzetno brz procesor sa 4 jezgra.Samsung je napravio odlican potez sa ovom kamericom,koja je zaista odlicno uradjena.
Specifikacije su odlicne,16.3 mpx,21xopticki zom,displej HD Super Clear 720 x 1280 pixels, 4.8 inca(306 ppi).Naravno ima opciju snimanja video snimaka kao i brojne opcije za momentalno sredjivanje fotografija i deljenje istih sa do 8 uredjaja u okolini preko 3G i wi-fi veze.
Brzim dodirom na Smart Pro Mode spremni ste za korišćenje različitih specijalnih režima.
Vidim da se ne pominje GPRS deljenje fotografija pa nisam siguran da li ima GPRS,posto se vidi na slikama da ima Google play store.
Ako je neko vec ima neka napise svoje impresije i iskustva.Cena joj je 64000 ali mislim da vredi tog novca.

Gde si kupio i po kojoj ceni?Kazi utiske :)

Haha, ma gde ce to neko da kupi, za*ebavam se :d

nebo80, da nisi ti mozda brat blizanac kosta10? :d
ajde sad objasni zasto vredi tog novca a nisi video uzivo, niko video fotke itd itd...

Na mene i nije ostavilo neki utisak iako sam posvetio dobrih pola sata. Mislim da nisam dovoljno strucan da kazem nesto vise o aparatu. Sto se tice izrade, Samsung je nastavio u svom stilu, mizerno, posebno onaj blic sto iskace..

Gde si kupio i po kojoj ceni?Kazi utiske :)

Da,on je moj JEDNOJAJČANI brat blizanac, rođen cirka 2 minuta posle mene. :D :D :D :p

Nebo80, šalu na stranu, ovo je izuzetno preskup aparat za ono štop nudi, ako mu pogledaš specifikacije senzora videćeš da je on VEOMA loš tj. veoma mali i pritom ima previše megapiksela...dakle za tu cenu koju se prodaje imaš da nađeš DALEKOOO bolje aparate.

Salu na stranu :d ovo ne vredi ni 20k din i to da cenis entuzijazam u parcetu plastike pa da iz tog razloga bacis pare :d Jos jedno Samsung prodavanje magle.

Vredi ovo i 200 i 300e. Itekako bi bilo kupaca za te pare ali 600e ne vredi ni u ludilu. Da se razumemo, nebih ga ni za 200e kupio ovakav uredjaj me ni najmanje ne zanima ali deluje kao zanimljiva sprava za vecinu stanovnistva. Sva sreca pa je vecini stanovnistva totalno nepristipacan. Vidite kako Samsung pazi da socijalno ugrozen narod ne baca pare :d

Meni ovaj fotoaparat deluje stvarno zanimljnivo a i citajuci par review-a shvatio sam takodje da je OK ali sa cenom su i te kako preterali. Nikako ne vredi 600e al je Samsung ocigledno hteo da na brzinu zaradi izbacivanjem fotoaparata sa Android-om. Igra na odusevljenje ljudi koji ne znaju sta ce sa parama. Ekskluziva. :)

Galaxy kamera koncert je APSOLUTNA glupost, po meni a verujem i po mnogim drugim ljudima. Nema potrebe da se ovakvo đ.ubre uopšte kupuje.

Ik, da košta do max 300 evra možda bi i bilo ok kupiti ga, ali za te pare nikako !!! I još što ima preslab senzor sa previše šuma već na ISO 400 da i ne spominjem...

Uopšte ovo nije glupost. Mislim na koncept. I mislim da će se industrija kretati ka ovom konceptu.
Čak i na ovoj galaxy kameri "telefonski" deo nije loš uopšte, ali je onaj foto deo, koji, jelte, treba da je glavni, užasan.

Videćemo kako će se pokazati polaroidov smart mirorless. :D

Bar da mogu pozivi na ovom cudu :D
Ja bi ovo mogao da koristim kao fon recimo i da imam aparat sa sobom. Kad bi se zezali :d

cam for lazy people!
toliko je tesko nakaciti kameru na komp ili karticu i povaditi slike?! ne vidim nijednu drugu svrhu postojanja dodatnih funkcija.
zavrsicemo mi kao ljudi u wall-e

Ovo je kao stvoreno za klinke sto se slikaju u wc-u, ispred svakog ogledala kojeg prodju i kace slike na face pa broje lajkove.
Stvarno nemas nikakvu viziju :D

Kako i u kojim pravcima se razvija tehnologija ovo je jos i dobro...

Bash me zanima sta je to gore od ovoga za iste pare :)

Ne verujem da ima nesto gore, ipak je ovo dosta para. Jedino neki pozlaceni BenQ ako izbace :p

Benq i da pozlate kostao bi oko 20k din u hipermarketima :d

Cak i Nokia 808 Pure View ima smisla u odnosu na ovu glupost, pravi mnogo bolje fotografija, snima bolji zvuk i video a usput dobijes i telefon i prezaljen os.

Hmmm, zanimljivo bi bilo videti da li obo može da strimuje video direktno. Ako može, predlažem Samsungu da udari reklmnu kapanju na RedTubeu, XNXX.com i sličnim sajtovima. Popularnost zagarntovana :p

Oooo Boze pa sta ima je odjednom?

Danas ga probao malo, i tek onda ukapirao da ovo nije telefon :d Koja je to fora, mali neupotrebljivi tablet sa prosecnim fotoaparatom u ogromnom pakovanju za velike pare, pravi dokaz da Samsung ne zna nista da napravi sam, dok im kopiranje super ide :d

Samsung 001.jpg Samsung 002.jpg

Jel se bolje cuje kad zoomiras? :d

Ha, ha, ha. O, ;ekaj. Ta fotografija nije smešna nego glupa. Ko je to smislio ima smisla za humor koliko i panj.

Ovo jeste ružno, ali kada bi spojili nešto nalik SONY TX200V sa telefonom snage Alcatel OT-995 (imam ga i zadovoljava me a relativno je jeftin) i zadržali veličinu bez dodavanja previše debljine ja bi bio oduševljen.

Carnexe, poenta je u tome da telefon+fotoaparat mogu da budu i manji u dzepu od ovog jednog, a ovde ni nemas telefon :)

Koja je to fora, mali neupotrebljivi tablet sa prosecnim fotoaparatom u ogromnom pakovanju za velike pare

Pa kad su uspeli da naprave ''galaxy'' ime koje prodaju hordama zombija, ovo za 600e ne da nema smisla nego je nesto najnebuloznije sto sam video ali ima svoju svrhu za trendseterke/trendsetere da svoje wc session-e za fejsbukove potpisu sa samsung galaxy android kamerom :d

Pa da, Nokia 808 ima 3x vise smisla, prezaljen os ali je telefon plus ima bolju kameru, kamkoder, zvuk..

Vrh Dno