Убаци слушалицеKako uci u recoveri? nema vise opciije startovanja uz volume minus i power taster![]()
Zasto slusalice?!Убаци слушалице
Kako uci u recoveri? nema vise opciije startovanja uz volume minus i power taster
Moras preko racunara. Iskljucis telefon, ubacis kabl u racunar i kada ti prikaze da se puni (procitao sam da je to kao bitno), odradis power + volume up i drzis dok se ne pojavi logo. Ja sam tako uspeo.Kako uci u recoveri? nema vise opciije startovanja uz volume minus i power taster![]()
Шта то конкретно?Ja cu da se vratim na predhodnu verziju. Zastrali su sve sa ovim ui 3.1! Mnoge stvari su losije nego sto su bile....
Po meni kako koji update baterija je sve slabija. Tako da o 9h SOT-a mozemo samond da mastamo!Ja kada sam kupio tel imao sam 2.1 One UI i stvarno baterija je bila fantasticna, oko 9 sati SOT.Kada je dosao 2.5 UI baterija se jednostavno brzo praznila, mislio sam da sa dolaskom One UI 3.1, baterija vratiti kakva je bila.Donekle i jeste ali i dalje je daleko od 9 SOT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari