Nesto ti crpi bateriju, neka bagovita aplikacija. Normalno je da potrosi ~5%, 15% je sigurno neki bag.Koliko vam preko noći ode % baterije? Meni 15%, deluje mnogo.
Nesto ti crpi bateriju, neka bagovita aplikacija. Normalno je da potrosi ~5%, 15% je sigurno neki bag.Koliko vam preko noći ode % baterije? Meni 15%, deluje mnogo.
Probaj da obrišeš keš iz GP aplikacije.Sinoć sam ostavio telefon u 23:30. Jutros kada sam pogledao, 10% otišlo. U detaljima samo play services stoji.Pogledajte prilog 299707
Takođe, prezadovoljan sam. Uopšte me ne zanimaju apdejti dok sve radi stabilno i mogu da instaliram aktuelne aplikacije, a to će sigurno potrajati 2-3 godine koliko je jedan telefon aktuelan.Ja baš naprotiv. Ne računajući Nokia 8 kojoj je crkao autofokus, ovo je jedini telefon na koji nemam ni najmanju zamerku, rekao bih i najbolji telefon koji sam ikada imao. Da li će ažuriranje stići pre ili kasnije, skroz mi je nebitno dok god telefon stabilno radi.
Jedan od razloga kašnjenja ažuriranja može biti i to što je u A71 Snapdragon, a kod ostalih Exynos. Verovatno zato su i ostali pre dobili.
Version | Android 11 |
Changelist | 20973144 |
Build date | Thu, 18 Feb 2021 12:37:43 +0000 |
Security Patch Level | 2021-02-01 |
Product code | XEO |
PDA | A715FXXU3BUB5 |
CSC | A715FOXM3BUB6 |
A 51 ga vec vrtiAndroid 11-based One UI 3.1 update is now live for the Galaxy A71 4G
... na veliko iznenađenje Samsung širom evrope upravo pušta A11 (UI 3.1) za A seriju
Version Android 11 Changelist 20973144 Build date Thu, 18 Feb 2021 12:37:43 +0000 Security Patch Level 2021-02-01 Product code XEO PDA A715FXXU3BUB5 CSC A715FOXM3BUB6
Flešnuo sam preko Odina Poljski ( XEO ) A715FOXM3BUB6 , rekoh da u sebi ima OXM kod.Nisam ni ja još uvek dobio SEE/SEE,SEE/SEE.
@zoreli_
Jel telefon kupljen kod operatera ili u slobodnoj prodaji?
Slažem se da je odlična kupovina. Ekran odličan, brz, odličan softver. Neuporivo sam zadovoljniji Samsungom A71 nego sa onim smećem od Pocophone F1 što sam prethodno koristio.Flešnuo sam preko Odina Poljski ( XEO ) A715FOXM3BUB6 , rekoh da u sebi ima OXM kod.
Taj OXM ima u sebi većinu zemalja / regiona pa i naš SEE . Tako da kad se flešne tel- a domaća kartica je u telefonu on automatski prepozna region i zato je kod mene SEE/SEE,SEE/SEE
... I naravno skalu animacija sam stavio na 0,75 ..... sve lepo i fluidno radi , baterija izvanredna , tako da trenutno nema boljeg pazara - 300 evra za nov Samsung .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari