Šta je novo?

Samsung Galaxy A57

Stock

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
685
main-full.jpg

Screenshot-20260304-165047-Chrome.jpg

Poslednja izmena:
Galaxy A57 listed on a European retailer’s website, revealing its pricing details. The handset is said to be priced at €539 for the 8GB/128GB model and €609 for the 8GB/256GB variant.

Galaxy A57 listed on a European retailer’s website, revealing its pricing details. The handset is said to be priced at €539 for the 8GB/128GB model and €609 for the 8GB/256GB variant.
S obzirom da će nov s24 ultra 12/256 na kp za koji mesec biti 600-650e ovo se bas ne isplati

Društvo, ja baš napravih profil u iščekivanju A57, pošto njime planiram da zamenim A53. Sad se malo smorih u najavi mogućih poskupljenja. 😄

Hteo sam još prošle godine da uzmem A56, ali nisam jer me A53 baš pouzdano služi i prezadovoljan sam kako se održao kroz ove četiri godine. Sviđa mi se najava lakšeg i tanjeg A57, samo da cena stvarno ozbiljno ne skoči.

A ne znam šta bi drugo. Kod Xiaomija ne volim HyperOS, kod Motorole ne volim zakrivljene ekrane, kod Pixela mi se ne sviđa što svako malo iskaču neke afere oko baterija, ekrana, a ne možeš ga reklamirati, servisirati... Što se mene tiče Samsung A50 serija je najzaokruženija, sasvim pouzdan i dobar uređaj plus meni lično najbolji OS.

A56 je krenuo sa cenom od €479.

neverovatno kako su uprskali stvar s dizajnom kamera, onaj gore klip to jasno prikazuje, a56 deluje za klasu skuplji uređaj kada se gleda sa poleđine.

Fin telefončić ali jakaaa cenaaa..
Meni se rešenje i izgled kamera baš sviđa na A55..mnogo više nego na A56

Fin telefončić ali jakaaa cenaaa..
Meni se rešenje i izgled kamera baš sviđa na A55..mnogo više nego na A56

i kod a55 i a56 su lepše rešena "ostrva" za kameru. kod a57 nekako kineski, jeftino.

Kad uporediš Poco X8 Pro Max sa ovim ne možeš a da se ne načudiš da je 100 evra skuplji a gori u svakom segmentu.

kamere su bolje na samsungu, sve tri i plus makro. još i duža softverska podrška. ali opet naravno da ne opravdava toliku razliku u ceni.
i btw, one ui je, subjektivno, bolji od hyperos-a.

problem ovog a57 je što je ovaj put zaista prekasno objavljen (a još nije u prodaji) i dok cena padne, ljudi će se odlučiti na nešto drugo.

i kod a55 i a56 su lepše rešena "ostrva" za kameru. kod a57 nekako kineski, jeftino.

kamere su bolje na samsungu, sve tri i plus makro. još i duža softverska podrška. ali opet naravno da ne opravdava toliku razliku u ceni.
i btw, one ui je, subjektivno, bolji od hyperos-a.

problem ovog a57 je što je ovaj put zaista prekasno objavljen (a još nije u prodaji) i dok cena padne, ljudi će se odlučiti na nešto drugo.

Pa dobro, da ne zalazimo u upoređivanje baterije, procesora, duplo bržeg punjenja, IR porta, jačem ekranu i ostalim sitnicama.

Nazad
Vrh Dno