Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koga zanima kako a56 snima 4k video

Radi poređenja ovaj je snimljen sa p30 pro

Свиђа ми се како снима у 4К, баш сам се загрејао за телефон. Да ли да узимам сада или да сачекам да изађе А57, па можда падне још цена за верзију 8/265? Шта мислите?

Imam priliku ovaj tel polovan za 250€ da uzmem malo koriscen 8/256 a imam 11 pro max iPhone koji vec polako gubi podrsku softversku baterija na izdisaju? Sta da radim? Svestan sam da je kamera bolja na 11 pro max iphone kao i vibracija. Opet ovamo na A56 dobijam 120hz i dugu softversku podrsku.

Imam priliku ovaj tel polovan za 250€ da uzmem malo koriscen 8/256 a imam 11 pro max iPhone koji vec polako gubi podrsku softversku baterija na izdisaju? Sta da radim? Svestan sam da je kamera bolja na 11 pro max iphone kao i vibracija. Opet ovamo na A56 dobijam 120hz i dugu softversku podrsku.
Uzmi za te pare Samsung S24 Fe (oglasi) .

Može li se ukloniti iz kontrolnog centra?

Prilozi

• va1i07y7c4ie1.png
    va1i07y7c4ie1.png
    907 KB · Pregleda: 100
Је л' куповао неко од вас ауто пуњач? Ако јесте дајте ми контакт продавца јер све продавце које сам успео да нађем на КП нико нема ауто пуњаче на стању само кућне. А треба ми од 25w са каблом или дуо 45+15w са каблом.

Meni je crkao donji zvucnik(krceo je)posto je telefon u garanciji odneo u servis,za dan gotovo.
Ne znam da li je do mreze(yettel)ali uopste nemam 5g signal na fonu.I azurirao sam fon i sve ali ga nema.

Moras u podesavanjima da podesis 5G. Mislim da ti pise LTE i takodje operater da odobri pristup 5G

Drugari, koliko okvirno kosta zamena ekrana za A56 i koliko se isplati? Cera ostetila njen a star je mob par meseci pa da vidim ima li smisla popravljati.

Tako nekako sam i predpostavio. Nema logike da se popravlja. Hvala.

Ažurirao sam jutros na 8.5. Jel zna neko kako da isključim vibraciju kada sklanjam obaveštenje? Dakle dobijem obaveštenje, spustim dole i pročitam šta je, onda kada prevučem na desno da sklonim, tada se pojavi vibracija. Nadam se da sam dobro objasnio.

Nazad
Vrh Dno