Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da telefon star 6 godina svakako treba da zameniš. A56 je odličan telefon. E sad, Pro Max je bio flagship kad je izašao, ako tražiš high end telefon A56 to nije. Ako tražiš value for money telefon, A56 to već jeste.
Slazem se, otac kupio pre 2 nedelje, za jeftine pare i vise nego dobar

Sta bi ovo sad ovaj telefon moze da se nadje za 280€ samo raspakovan kaze oglas i to onaj od 256GB.

Desava li se jos kome kad nekad tokom noci uzmem telefon iz sna,sve aplikacije mi budu otvorene,zatvorim jednu tako se pojavi druga. Cudno je sto se to desava samo rano ujutru,oko 3 ili 4h,nije se jos tokom dana desilo.

Ovo sve krenulo kako se azurirao telefon
Ovo sto ne mogu zvati sam rjesio tako sto sam ugasio upalio sim karticu

Kakav vam je signal na ovom modelu, jel jos uvek vazi ono da Samsung i Exynos imaju slabiji prijem i 4G i Wi-Fi od kineza kao sto su Xiaomi i Honor?

Nije isto kad meriš u gradu gde imaš pun signal i negde u selu gde je signal slabiji jer imaš manje baznih stanica. Provereno na terenu. Samsung sa SD i Samsung sa Exy nebo i zemlja. Generalno telefoni sa SD i MTK su se najbolje pokazali tamo gde je signal slabiji.

Sinoc da nazovem,zvoni zvoni i samo tišina, nista. Na telefonu pise pozivam, ali nikakav zvuk nema. Odem u sim karticu ugasim upalim i proradi. Jel ovo mozda mene sim kartica zeza? Da uzmem esim?

U A1 su juče nešto čačkali oko mreže pa je pucao internet na kućni net i regularnim brojevima, a isto tako se i dugo uspostavljala veza.

Nije isto kad meriš u gradu gde imaš pun signal i negde u selu gde je signal slabiji jer imaš manje baznih stanica. Provereno na terenu. Samsung sa SD i Samsung sa Exy nebo i zemlja. Generalno telefoni sa SD i MTK su se najbolje pokazali tamo gde je signal slabiji.
A Wi-Fi, jel to radi ok ili su bolji kinezi?

A Wi-Fi, jel to radi ok ili su bolji kinezi?
Meni je na 13T blokirao wifi, konektovan na wifi ali nema protoka.

Onda ispadne sa wifi mreže i ne može da se poveže.

Navodno je bila priča da se xiaomi i huawei ruter od mts-a ne vole i da ne sarađuju kako treba.

Za sada na samsungu mi se desilo u ova 2 meseca koliko je kod mene telefon da sam možda imao 2 dropa koji se reše tako što isključim i uključim wifi ponovo na telefonu.

Prosto se kajem što sam sa iphone prešao na samsung. To toliko grešaka i nepravilnosti ima da to nije normalno. Udjem na tik tok, listam, i hocu da se vratim gore, pa mi zamrzne ekran, ne mogu onda da ugasim aplikaciju, ugasim ga i vratim u dzep. Posle minut počne da pušta taj tik tok. Katastrofa koje ****** je ovaj android, mislio sam da se nešto promenilo, a oni ostali tamo u 2016 kad je zapucavao. Veliki minus, jedino je baterija donekle ok.

Zanima me prelazak sa iphone 11 pro max na a56 jel to ok? Baterija mi je oslabila ne daje mi se za originalnu 100€ a za neki noviji iPhone treba dodat prilicno novca sto mi se ne daje naravno. Kakvo je vase misljenje?
Imao sam 11, moj savet je da nastavis sa iphone, jako loš tel je ovaj a56

Prosto se kajem što sam sa iphone prešao na samsung. To toliko grešaka i nepravilnosti ima da to nije normalno. Udjem na tik tok, listam, i hocu da se vratim gore, pa mi zamrzne ekran, ne mogu onda da ugasim aplikaciju, ugasim ga i vratim u dzep. Posle minut počne da pušta taj tik tok. Katastrofa koje ****** je ovaj android, mislio sam da se nešto promenilo, a oni ostali tamo u 2016 kad je zapucavao. Veliki minus, jedino je baterija donekle ok.

Ja takvih problema nemam, ne koristim tiktok pa ne mogu konkretno za tu mrežu da kažem ali sve ostalo radi perfektno. Imam telefon malo duže od 6m i za to vreme nijedan zastoj ili bag. Prezadovoljan sam telefonom.

... Sasvim suprotne utiske imam o A56 ... Sve preporuke za tel = nema novo bolje od Samsunga za 250-300€.

Da li neko koristi native call recording na A56 sa izmenom csc koda?

Kupio bih ovaj tel ali nesto citam da od androida 16 izmenom csc koda ne moze da se aktivira snimanje razgovora.

Hteo bih da zamenim moj vremešni A52s, nastavio bih sa Samsungom. A56 8/256 mi odgovara . E sad ima li kakvih pouzdanih info o nasledniku? Da li kupiti A56 u 2026 ili je bolje sačekati A57?

Ne verujem da će A57 biti značajno bolji od A56, verovatno nešto brži procesor 15-20 % i nešto bolje kamere uz 150e više nego trenutni A56, znamo sad da nam svi proizvođači daju poboljšanja na kašičicu...

i dalje srednja klasa midrange tapka u mesto i u 2026 nista specijalno noovo. A serija i Redmi i dalje umesto telephooto senzora ubacice beskorisnu macro kameru triple camera eto da ima vise kamera na papiru.

Imam cudan problem. Pocelo je nedavno. U toku poziva sasvim random ne cujem sagovornike a oni mene cuju, poziv ide i uvek moram da prekinem i opet pozovem i ako nema pravila kad ce se i koliko puta desiti, nema razlike da li su dolazeci ili odlazeci pozovi. Iz Mts kazu da probam karticu u drugom uredjaju al sve nesto mislim da je ipak do samog moba?

To se meni desavalo na xiaomi poco f2 pro kada sam ga kupio novog kod nas u mi store radnji.Imao je u sebi evropski softver i on je nesto brljavio sa pozivima.Na kraju sam mu otkljucao bootloader i stavio mu globalni softver i sve je radilo kako treba.I sestra koja je isti dan kad i ja kupila poco f 2 pro je imala isti problem,tako da sam i kod nje ubacio globalni softver i od tada nije imala problem.
Probaj za pocetak hard reset telefona pa ako se i dalje ponavlja kazem jedino da skines neki drugi softver pa da probas.

Iskljuci VoLTE pa probaj.

Nazad
Vrh Dno