Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

Iskreno kod mene je A56 12/256GB oko 15 dana.Iskreno baterija je brutalna punim je do 80% i posle 5h sota imam 20%.Brzina je isto extra.Kamera je solidna mozda konkurencija u te pare nudi vise al ako ne koristis nes wau da se razumemo nije losa samo nije odusevljenje neko sad.Otisak prsta sto svi kukaju nije toliko los samo memorises 3x i dobro radi preko zastitnog kod mn.Naravno moras zadrzis nije da samo klik.Al za oko 300e po meni nes pogresiti.Ako gledas jace modele samsunga Bolji su ako ciljas na 256GB min mnogo je skuplje.Al po mom misljenju obicnom coveku ne treba nis skuplje.
Jedno pitanje, zašto baterija do 80% a ne do 100%?

Jedno pitanje, zašto baterija do 80% a ne do 100%?
Svi kazu pa i proizvodjaci da tako cuvas kapacitet i zdravlje baterije da ne slabi,kao najbolje je puniti do 80% i kao da steti kad ga praznis celog kao ispod 20%.A iskreno i s 80% nikad nisam pao ispod 20% tkd me ne remeti nista

Aha, hvala za odgovor. To beše ima u opcijama da se namesti da puni do 80%?

Samsung Galaxy A56 8GB, 128GB, 2x SIM, 2x eSIM
Ovo biras i moze 2x SIM,ili 2x eSIM el tako . i dali podrzava jedna sim i dva esim ,dali moze da se memorise jedna esim a druga da radi

Poslednja izmena:
Koju masku preporucate,valjaju li samsungove maske ili je bolje ici na spigen liquidair

Jel postoji opcija da se grupišu pozivi od istog pozivaoca u okviru samsungovog default dialera?

Imam 20tak poziva od istog broja svaki poziv mi pojedinačno pokazuje.

Kod mene ide svaki poziv posebno.

Npr dok sam koristio truecaller sve je bilo lepo grupisano.

Kliknem na kontakt i pokaže mi sve pozive.

Da nisu osakatili truecaller još bih ga koristio samo zbog toga

Ja koristim original samsung pozive i npr zove me aca 3 puta pise aca (3) i onda zove milan i onda prekinem da grupise i onda posle grupise ispocetka

Moze li se ovo kako sklonuti da ne pokaziva u padajucem meniju

Prilozi

• Screenshot_20251107_084441_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251107_084441_One UI Home.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 45
Da, bez ukljucivanja zvucnika.
Opcija snimanja ne radi na svim modelima i na svim verzijama Androida. Moras probati i videti da li ce raditi na tvom telefonu.
Nisam siguran, ali cini mi se da na A56 nece raditi(imao sam ga par dana pa se ne secam da li je radila ta opcija). Promenio sam u predhodna dva meseca 5,6 modela, pa ne mogu da se setim gde je radila ta opcija, a gde nije...

Na Honoru 200 radi, dok na S25 Ultri(koji takodje koristim dok ga ne prodam) radi fabricka opcija snimanja ako se promeni CSC kod.

Na Honoru 200 radi,
Odosmo u off pa neka moderatori moderiraju 😊
@marinko98 meni na 400 pro, android 15 ne radi bez zvučnika.
True Phone 2.0.17 rev 117
Novije verzije True phone ne rade kako treba. Kada zvoni telefon, ne pojavljuje mi se dialer zato mi je ta starija verzija.
Imaju li neka posebna podešavanja?

Prilozi

• Screenshot_20251107_172320_com_hb_dialer_free_CallRecordingSettings.jpg
    Screenshot_20251107_172320_com_hb_dialer_free_CallRecordingSettings.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 26
Moze li na AOD da kad dodje poruka npr od whatsappa da je logo aplikacije zelene boje,ovako sve obavijesti aplikakcija bijele boje

Nazad
Vrh Dno