Šta je novo?

Samsung galaxy a55

DULE98

Cenjen
Učlanjen(a)
17.04.2012
Poena
160
Pozdrav ljudi, imam samsung a50 vec 4 godine otp, crkao mi je mikrofon, ne znam dal se isplati popravljati vrv ne. No, imam nedoumicu s obzirom da je vec kraj godine, da li se isplati uzeti a54 128gb kod operatera, ili sacekati 3 4 meseca na a55, da li ce cena biti mnogo jaca.. Ili uzeti motorolu edge 40 neo, jer obicne vise nema 😕. Unapred hvala svima koji se uključe u diskusiju

Ako je crkao mikrofon tebi treba odmah neki telefon ili da popravljaš taj. Nov A55 kad se pojavi će sigurno biti skuplji od A54 (računam u legalnim prodavnicama bar 10 000 din razlike), sad dal se isplati to ćemo da vidimo kad izađe. Ja lično ne očekujem bitne promene, biće sve malčice bolje i to je to.
Motorolu edge neo 40 ja lično ne bih uzeo jer mi deluje lošije od običnog edge 40 a slična cena.
Ako imaš keša ima edge 30 fusion u jednoj radnji na T na dobroj akciji od 40 000 dinara, baci pogled.

A samsung A54 je ok telefon, ja ga imam ima neke nedostatke koji me malo nerviraju al generalno je solidan.

Ee sto se tice mikrofona, skapirao sam da mi mikrofon ne radi ni kada ubacim slusalice tako da ne verujem da je hardverski verovatno je neki softverski bag, ali nigde na celom googlu ne mogu da nadjem resenje 😕

Ako ništa ne pomogne, jedino reset telefona na fabrička.

Ee sto se tice mikrofona, skapirao sam da mi mikrofon ne radi ni kada ubacim slusalice tako.
Kao što reče čovek. Prebaci bitne podatke i odradi reset telefona. Nema sta da izgubiš, a već je star, pa se sigurno gomila smeća sa Internet skupila.

1000002730.png1000002729.png
Evo ga pojavio sam kod operatera. Kazu dostava sledece od sledece nedelje. Ne izgleda loše 8gb rama i 256gb standard.

Trebalo je temu otvoriti u Samsung podforumu, a ne ovde :)

Vrh Dno