gileip
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2005
- Poena
- 360
Kako 250e kad po svim radnjama košta 42-45000 dinara?
Na oglasima od operatera.
Inače A70 bi trebalo da ima drugu kameru i Snapdragon čipset.
Poslednja izmena:
Meni je svejedno kako ću da ga kupim, pošto planiram da uzmem ovaj model u narednom periodu svakako. Bitna mi je samo što niža cena, da ima garanciju, i da nije polovna roba. Dakle preko oglasa je koliko toliko pouzdano? I imam još jedno pitanje. Igrao sam se u prodavnici na njemu i video nešto tipa uvek uspavane aplikacije u onom menadžeru uređaja. Kako vam to radi i jel ima efekta?Nemojte zaboraviti da imate podosta telefona u klasi 250e koji imaju odlične stock kamere, a gcam port ako se odradi, postizu se vrhunski rezultati. Profesionalci kao i mnogi fotografi često pribegavaju da "okinu" koju fotku preko mobilnih telefona jer su DSLR aparati em preskupi em glomazni em kada je neki trenutak-lakše je izvaditi tel i ufotkati.
Cenu u radnjama i kod operatera su debelo otežane različitim uvoznim dažbinama porezima carinama itd..opet kod njih se može uzeti na rate, dok ove povoljnije varijante na oglasima, uglavnom SAMO keš![]()
Meni je svejedno kako ću da ga kupim, pošto planiram da uzmem ovaj model u narednom periodu svakako. Bitna mi je samo što niža cena, da ima garanciju, i da nije polovna roba. Dakle preko oglasa je koliko toliko pouzdano? I imam još jedno pitanje. Igrao sam se u prodavnici na njemu i video nešto tipa uvek uspavane aplikacije u onom menadžeru uređaja. Kako vam to radi i jel ima efekta?
Dakle preko zaštitnog stakla ne radi otisak prsta [emoji849]?
A kolika je cena original stakla otprilike? Ne mogu nigde da pronađem [emoji23].
Biće ti samo duplo bolje [emoji6]Hvala puno na "opravljanju" [emoji23]. Imam Huawei P10 Lite koji već duže vreme muči muku sa baterijom koja i nakon što je zamenjena ne prebacuje 4h SoTa. Nadam se da će ukoliko uzmem A50 situacija biti znatno bolja.
Samo da javnem da sam konacno namestio MOFI Black Shell zastitu i da je telefon preporodjen. Bukvalno kao da nema nista na sebi (sem sto je crne boje). Odlicna MOFI zastita i za svaku preporuku!
Sent from my Galaxy A50 using Tapatalk
Da li stvarno ima jedan od losijih zvucnika? (na 5:23 pogledati) Recimo gledao sam njegovu recenziju i za RN7 i nije se zalio na zvuk... Kakav je zvuk iskreno u odnosu na RN5 recimo (sa kojim sam skroz zadovoljan)?
S serija 1000e, A50 350. Baš čudno što ima razlike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari