Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
Ti mozes max da redukujes te servise ako ne koristis gmail, lokaciju. Lepo iskljucis autosinhronizaciju google accounta i iskljucis lokaciju recimo. Ako uopste ne zelis google servise mislim da ima opcija da se deaktivira totalno. Ukuca se neki kod i dialeru, mogu da nadjem ako te bas zanima. Kod mene evo, google servis nije nista potrosio bateriju od poslednjeg punjenja. A ako zelis mozes da aktiviras optimizaciju i za taj servis ovde kod podesavanja baterije pa da vidis rezultat.Pa nije normalno da bude prvi na listi potrosnje i da aktivno radi u pozadini 90% vremena. Bez obzira sto nije potrosio puno baterije, zbog aktivnog rada u pozadini to znaci da se telefon cesto budio.
Ovo sam prvi put video na ovom telefonu dok kod mene na Nokiji i starom Honor 7 lite tih problema nema. Ili Samsung drugacije meri potrosnju aplikacija ili neka sistemska aplikacija konstanto koristi Google Play Servise (zahteva GPS poziciju, sihronizovanje podataka i sl).
Mislim da je max 4 SOT malo za ovaj telefon na jedva 2 dana (pre je oko 3-3.5 na dan ipo) ali ako mojoj zeni ne smeta mislim da cu da odustanem od trazenja gremlina![]()

Sent from my SM-A505F using Tapatalk