Šta je novo?

Samsung Galaxy A34

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
16GB (2x8) DDR4 3200MHz A-DATA AX4U32008G16A-ST50 XPG
GPU
GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koleginica uzela. Ja joj izvršio tranziciju sa starog Realme 6s na A34. Sve prošlo bez problema, prebacio sms poruke, istoriju poziva, kontakte...slike nisam, to sam uradio backup na racunar. Telefon je top po meni. Odličan ekran, odličnog kvaliteta. I odnos stranica mi se svidja, nije izdužen kao većina telefona danas. Fluidan. Par fotki koje sam uradio su odlične, ali sve sam uradio preko dana. Baterija ne znam. Koleginica kaže da je prezadovoljna.

Dovumim se između A34, A33 i A53. Vidim da su nahvalili prošlogodišnji model ovi sa arene, pogotovo što se kamera tiče, dok ovde predlažu da bi u slučaju alternative poslegli pre za A53? I ako bi neko mogao da mi pojasni, zašto su neki ljudi skeptici za Dxomark sajt? U smislu da im testovi nisu baš najbolji? Recimo tamo je bolje ocenjena kamera na A33 nego na A53, dok je na A34 bolja od oba, dok meni na oko ne deluje bolje? Nije da mi ja kamera najprimarnija ali ako već biram između ova tri, vole bih da donesem najbolju odluku, pošto nisam od onih što često menjaju telefone.

Ne može biti bolja kamera na a34 nego na a54 kad je mnogo losiji senzor. Te budalastine mozes samo ovde procitati. Jos onaj teardrop notch, jezivo.
Cena kod operatera je maltene ista izmedju a53 i a54 kad se uzima na paket, ne vidim sto bi isao na stariji model. A54 ima bolji cipset, kameru, bolje baterija drzi

Nisam ni mislio, znam da je bolja, nego po brojkama na Dxomarku je bolja na A34 od A53 i A33 koji su mi još opcije i kao što sam napisao već, kod njih ima bolju ocenu i A33 od A53, pa me te stvari bune, zato i pitam ovde, pošto se zaista ne razumem u te detalje. A54 mi nije opcija, dok mi notch ne smeta. Mada verovantno ću 34 zbog baterije.

Ne može biti bolja kamera na a34 nego na a54 kad je mnogo losiji senzor. Te budalastine mozes samo ovde procitati. Jos onaj teardrop notch, jezivo.
Cena kod operatera je maltene ista izmedju a53 i a54 kad se uzima na paket, ne vidim sto bi isao na stariji model. A54 ima bolji cipset, kameru, bolje baterija drzi
Nisam bas nesto siguran po testovima da je A34 mnogo losiji po pitanju kamera. Pogledaj malo testove, videces koliko je u stvari A34 dobar naspram A54 skroz se drzi dobro. A i procesor je definitivno na strani A34-ke.

U cemu je razlika u ovom modelu za azijsko i za eu trziste,jel samo ovaj za azijsko ima 8GB rama,jel ima nekih drugih razlika u os,i slicno?

Jel' neko istraživao kod kog operatera je najeftiniji ovaj A34 uz pretplatu?

A1, mts, yettel je do sad bilo, s tim da ako si njihov korisnik mozes da dobijes popust.

rano je još za iskustva, ali zasad sve pozitivno i mnogo bolje nego rn12pro 5g kojeg je nasledio :).

ekipa, obzirom da sam a34 kupio preko oglasa, zapao me je primerak namenjen za yettel izgleda, jer automatski mi je instalirao yettel i deezer aplikacije.

eh sad pitanje - šta treba uraditi da se više te dve aplikacije ne instaliraju same od sebe?

Kada podesiš telefon, obrišeš aplikacije one se ne bi trebale ponovo instalirati, koliko znam jedino rešenje je možda fleshovati firmware koji nije namenjen yettelu

ekipa, obzirom da sam a34 kupio preko oglasa, zapao me je primerak namenjen za yettel izgleda, jer automatski mi je instalirao yettel i deezer aplikacije.

eh sad pitanje - šta treba uraditi da se više te dve aplikacije ne instaliraju same od sebe?
Mozes da vidis sta ih instalira, u Settings Apps, pa Yettel app npr. i u App Info skroz dole "App details in store" pise odakle je instalirana aplikacija, pa onda preko adb-a da deinstaliras to ****** sem ako nije neka sistemska tipa playstore ili galaxy store. Ili mozes jednostavnije disable yettel i dezzer.

Ako koristis yettel karticu, mislim da je to zbog toga odradjeno kod prvog setup-a po automatizmu.

Mozes da vidis sta ih instalira, u Settings Apps, pa Yettel app npr. i u App Info skroz dole "App details in store" pise odakle je instalirana aplikacija, pa onda preko adb-a da deinstaliras to ****** sem ako nije neka sistemska tipa playstore ili galaxy store. Ili mozes jednostavnije disable yettel i dezzer.
hvala ti, probat ću i tu opciju, međutim radije bi da imam čist EU rom, bez bilo kakvih operaterskih ograničenja.
Ako koristis yettel karticu, mislim da je to zbog toga odradjeno kod prvog setup-a po automatizmu.
naravno da ne koristim, na drugom sam operateru.

Ako nabavim A34 5g iz Emirata, da li će raditi sve freq uključujući 5 G u EU, pošto imam EU 5g karticu hvala

jeli iko dobio septembarsko ili oktobarsko ažuriranje?

moj primerak sa yettel mreže stoji na avgustu i ne miče.

ovo im je baš bezveze i iskreno neočekivano od samsunga.

s obzirom da su ukinuli A7x model, A5x i A3x trebaju biti top ponuda ove serije i da redovno dobijaju ažuriranja, isto kao što su prethodni A7x i A5x dobijali bez kašnjenja (imali smo u porodici oba modela).

glupo je ako su redovna ažuriranja sada rezervisana samo i isključivo za A5x modele.

Krenuo Android 14 , dobili u UK učesnici u beta testiranju, sad će i ostali

Nazad
Vrh Dno